ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 206
-
אני דואגת לביתי האובססיסיבית
אני אמא לבת יחידה בת 23, סטודנטית מוכשרת מאד, הנמצאת ביומיים האחרונים במשבר פרידה לאחר כ-3 שנים.מדובר בזוגיות ראשונה ובאהבה ראשונה (שלה) עם בן זוגה שהוא בן ג...
-
הנאה שפוגת בזוגיות
שלום. קוראים לי אלה ואני בת 40 נשואה עם ילדים .אני מבקשת להתיעץ בשאלה אישית לגבי מצב שבו אני נמצאת עם בעלי.[בעלי אוהב להתעסק בתשבצים , משחקים וכל מיני תחרויו...
-
לא יודע מה אני מרגיש - להתחתן או לא
אני וחברה שלי גרים ביחד כבר מעט מעל לשנה. אנחנו בפער שנים משמעותי ובשלבים שונים בחיים. היא מתחילה ללמוד תואר ראשון רק השנה ואני כבר בעבודה "של גדולים" ובעל ת...
-
בן זוג מלחיץ
שלום ד"ר חסון,בהמשך להתכתבות בנושא "בן זוג מלחיץ" מ-23.3.לצערי, התגלה שבן זוגי הינו כנראה בעל אישיות אנטי סוציאלית. קראתי באינטרנט ולדעתי הוא עונה על רוב ההג...
-
בדיקות
ד"ר חסון היקר שלום.אני וחבר שלי יחד למעלה מחודש ועדיין לא קיימנו יחסים, למרות שכבר מדברים על נישואים וילדים.כשנושא הסקס עלה ביקשתי ממנו לעשות בדיקות דם לגילו...
-
בעיה
היי, מראש מודיעה שזה הולך להיות קצת ארוך.. אני נכנסת לפרטים כי אני רוצה שתבין את התמונה הכוללת ויש הרבה ממנה:אני בת 20 , לפני חודש וחצי התחלתי לצאת עם בחור ב...
-
רוצה לחזןר לחברה שלי
שלום אני בן 23 וחצי והייתה לי חברה 5 שנים, היא בת 22. היו לנו הרבה פרידות ומריבות בקשר בעיקר על דברים בין היתר גם על דברים שרציתיי לעשות והיא לא הסכימה כמו ח...
-
נישואין, זוגיות והורות טובה
אני ובעלי נשואים 7 חודשים. אנו בני 32. ביחד כארבע שנים.ההחלטה להנשא היתה כרוכה בלבטים וקשיים בגלל עליות ומורדות בקשר, מצידו וגם מצידי.אנו מתאימים מהמון בחינו...
-
מבקשת עזרה
שלום, הכרתי את בן זוגי לפני שבע שנים כאשר עבדתי במשרה נוחה שלא קידמה אותי לשום מקום. בעזרת דחיפה של בן זוגי התחלתי ללמוד תואר קשה ותובעני בגיל מאוחר וכיום אנ...
-
מפחדת מקרבה
שלום ד"ר חסון,אני בת 25 ואף פעם לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית. אני יודעת על עצמי שיש לי הרבה חומות. אני אדם שאוהב להתמודד עם דברים בעצמו ולא נוטה לבקש עזרה....
-
לא יכולה להיות בזוגיות
שלום, אני ממש לא יודעת מה לעשות, נשבר לי.אני בת 28, מרגישה שאני לא יכולה להיות בזוגיות, למרות שהיו לי בעבר קשרים רציניים של שנים, אבל מאז, כל מי שנתקלתי בו ע...
-
איך אומרים לבת זוג משהו שעלול לפגוע
אני נמצא במערכת יחסים של שנה אך ב5 חודשים האחרונים ברילוקיישן באוסטרליה. עקב כך לא ראיתי את בת זוגתי במשך תקופה זו אך נשארנו בקשר יום יומי. כעת כשהיא באה אלי...
-
הניצוץ שאבד
אני וחבר שלי במערכת יחסים שנחשבת די קצרה. 9 חודשים. הוא היה הראשון שלי ואני הייתי הראשונה שלו. היה ממש כיף ומרגש וסקסי וכל הזמן רציתי לגעת בו ולהיות איתו בעי...
-
כמעט שנה ללא יחסים
שלום ד "ר חסון. אני בן 26, נשוי מזה כארבע שנים. לפני כשנה וחצי, זוגתי תפסה אותי "על חם", צופה בתמונות אסורות. היינו אז במשבר משמעותי מאוד, שאפשר לומר שהתגברנ...
-
איך משנים את המצב?
שלום אורן,אני נשואה כ-10 שנים, בסוף שנות ה-30, יש ילדה אחת. בן זוגי חם, רגיש, מבין, תומך. עוזר בבית ובקניות, מרוויח טוב. אנחנו נראים משפחה מאושרת. אבל כבר תק...
-
פסיביות הבעל
שלום, אנו נשואים 4 שנים. הורים ל-2 ילדים. בעלי הוא אדם מאוד פסיבי, צריך להניע אותו. אני זאת שאחראית על כל דבר בבית, ניקיון, סדר, ילדים, קופ"ח, חשבונות, כל דב...
-
בן זוג מלחיץ
שלום ד"ר חסון.בהמשך לתכתובת מה 22.10.13 תחת הכותרת ("מרגישה מאויימת")לבן זוגי ולי יש מערכת יחסים טובה בסה"כ. יש אהבה , תקשורת ורצון להיות יחד ולהשקיע זה בזו....
-
יש לי בעיה עם הבן זוג השמח לעצות
אנחנו כבר שנתיים וכמה חודשיים ביחד ומה שקורה שכל פעם אנחנו נקלעים לסיטואציה של צעקות ומריבות, אמנם זה טבעי אבל אצלנו זה מגיע בתדירות ממש רבה ומי צד אחד אנחנו...
-
אבודה
בזוגיות 14 שנים התחתנו לאחר שמןנה יחד מגיל 20. לאחר טיפולים הצלחנו להביא לעולם 2 ילדים , במהלך ההריון השני פרץ ריב בו הוא עזב את הבית ( בכל מריבה קשה הוא עוז...
-
פיתויים
שלום, אני בת 22, בזוגיות כבר כמעט 4 שנים. לפני כן, הייתי בזוגיות עם אחר במשך 3 שנים. ההפסקה בין שני הקשרים הייתה כחודש.הפסקתי את הקשר הקודם לאחר הרגשה של ירי...
-
האם להישאר בזגויות
שלום יש לי חבר שביקש שאני ארשום בשמו בשביל להתייעץ.הוא נשוי 5 שנים , אין להם ילדים למרות טיפולי פוריות.חיי הנישואין היו רצופים משברים וכעסים עקב כך.כמו כןאיש...
-
מרגישה רגשי נחיתות
נשואים מעל 30 שנה!! כל השנים מרגישה שבעלי מושלם באמת כזה !!עוזר תומך ואני כלום !!מה שאני עושה תמיד לא מצליחה להגיע לשביעות רצון, או שפשוט לא מצליח לי איך חיי...
-
פאסיבית ולא יוזמת
שלום, אני בת 30 ומנהלת מערכת יחסים עם בן זוגי מזה 5 חודשים.אני בחורה יפה מאוד, מוצלחת ואינטילגנטית לכל הדעות אך בעל ערך עצמי נמוך. כלפי חוץ אני נראית בעלת בי...
-
פרידה בגלל טעות
יצאתי עם מישהי במשך כמעט שלוש שנים בזמן הזה היו לנו שתי פרידות של בערך חודשיים כל אחת ובכל פעם שחזרנו החברה היתה רוצה לדעת בדיוק מה עשיתי ועם מי הייתי,ולי לא...
-
לא מצליחה להיות מאושרת
אני בת 25 וכבר עברתי כמה מערכות יחסים של כמה שנים ואני כרגע בתחילת קשר ואני מלאה בלבטים שאין לי מושג מה לעשות איתם. מאז ומתמיד הייתי טיפוס מאוד ״נידי״ זה התב...
-
לא ישנה אצלו
היי,קוראים לי מאי. אני כמעט בת 20, יוצאת כבר שנה עם בחור בן 22.זה הקשר הרציני הראשון שלי, אני אוהבת אותו וכיף לי להיות במערכת יחסים הזאת. אנחנו מבלים הרבה בי...
-
התנהלות מול בן הזוג בתקופה של דיאטה
שלום, אני ובעלי נשואים כ-8 שנים+ 3 ילדים, את השלישי ילדתי לפני חצי שנה ועתה אני מנסה לחזור לגיזרה החטובה שהיתה לי, להתאמן ולאכול נכון בלי נשנושים כולל שוקולד...
-
אמא שלו ואנחנו
שלום רב ד"ר,המקרה שלי הוא כזה:אני וחבר שלי (הוא בן 25, אני בת 21) כבר שנה וחצי ביחד.אנחנו כבר מאז תחילת הקשר נמצאים אצלו הרבה, אני ישנה אצלו כמעט כל יום, ומא...
-
תדירות שיחות ופגישות ובשביל מה בכלל
שלום, אני בת 28.ברצוני לשאול כמה דברים.בתחילת הקשר הזוגי, מה לדעתך תדירות השיחות והפגישות בין בני זוג צריכה להיות?אני שואלת כי אני כרגע בקשר לא מוגדר עם מישה...
-
ערך עצמי נמוך.
כתבתי כאן מספר פעמים, לגבי דפוסי התנהגות לא טובים בזוגיות שאני נכנסת אלייה. אני יודעת שזה רק ייעוץ ראשוני, אבל התגובות שלך תמיד מכוונות אותי או לפחות נותנות ...
-
יחסינו לאן
אנחנו זוג מזה שנה וחצי שנינו בני 45.בסך הכל היחסים ביננו הם טובים.יש פתיחות.יש תקשורת טובה ויודעים לדבר אחד עם השני עם יכולת הבנה והכלה.אני חשה אהבה והערכה כ...
-
משבר בנישואים
שלום , אני בת 29 בעלי בן 32 נשואים 5 שנים עם ילד בן שנה . בעלי עובד קשה בשתי עבודות על מנת להתפרנס מעל הממוצע אני עובדת במשרה טובה בעלי דירה משכילים על פניו ...
-
כאשר קשה להחליט
כתבתי לך ב5.09.13..עשיתי הרבה שינוים מאז.החלטתי להמשיך.כבר לא בודקת נכון לי או לא.ממשיכה ללכת.אנחנו רוב השבתות יחד.נתתי לו קרדיט.הוא משתף אותי גם בפנטזיות של...
-
חקירות או לא להיות?
שלום ד"ר, אני בקשר זוגי עם חבר שלי כבר 10 חודשים ובסוף השבוע האחרון היה לנו ריב שבו הוא טען כי כל השאלות שאני שואלת אותו (מתי אתה יוצא מהעבודה?, מתי חזרת הבי...
-
לא ממהר להתחתן
שלום, אני בת 25 והחבר שלי 26 אנחנו יוצאים כבר שנה וחצי, ואני מרגישה מוכנה לחתונה אבל כל פעם שעולה הנושא הזה בינינו הוא כל הזמן אומר שיש עוד זמן ואין מה למהר,...
-
זורק מחמאות אבל לא מכיר אותי
שלום וברכה.הכרתי גבר בן 32, רווק, גר לבד, ילדותי נורא, ביטחון עצמי בריצפה, בשיחות בטלפון הוא כמעט ולא מדבר, לא מתעניין, ממש שום דבר!כל שיחה שנעשתה בטלפון, הד...
-
מתלבטת
שלום ד"ראני נמצאת בקשר שמעכב אותי בגלל שאני לא יודעת מה להחליט/לעשות לגביו. בחור שכבר 4 שנים אנחנו נמצאים במערכת יחסים של און אוף (בהפסקות יצאנו עם אחרים ואנ...
-
הסתרתי ושיקרתי לאישתי
ערב טוב ד"ראנו זוג דתי ונשואים בשנית שנינו כבר שנה .אני אדם שסוחב איתו חובות על סך כולל 90 אלף שח.וכשהתחלתי לצאת לשידוכים אז המליצו לי לא לספר כלל על עניין ה...
-
סתירות, בעיניי לפחות
ד"ר חסון היקר שלום,יצאתי 3 פעמים לבית קפה, בתדירות של פגישה לשבוע (מיוזמתו) עם גבר בן 40+ ואני 25+. הוא נוטה להיעלם לכמה ימים. ליום האישה שלח לי מתנה אחרי יו...
-
מאבדת שליטה על חיי
שלום. אני בת 24, אני ובן זוגי נפרדנו אחרי שנתיים של זוגיות. הוא היה האהבה הכי גדולה של חיי, אין לי מילים לתאר את עוצמת האהבה שאני מרגישה אליו והכל נגמר עכשיו...