ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 204
-
האם אני מקובל
היי דר:)אני נשואה 5 שנים ובעלי סובל מחוסר ביטחון.מאז ומתמיד החברה שלו שהם זוגות כולם מאז שאני איתו תמיד היה מעדיף מפגש איתם כולם יחד, יום הולדת לילדים גם להי...
-
שיחה עם האקס
אני והאקס היינו יחד כחצי שנה וסיימנו את הקשר לפני כחודשיים. אני בת 28 והוא בן 32. צלצלתי לפני כמה ימים לאחל לו מזל טוב ליום ההולדת ועל המשפט הראשון התגובה של...
-
בגידה בבעל...
שלום, אני בחורה בת 28 נשואה טרייה יחסית לבחור מקסים טוב לב שאוהב אותי ומכבד, הבעייה היא שמלכתחילה התחתנתי איתו מהסיבות האלה שהוא בן זוג טוב יציב ואוהב, מבחינ...
-
שלום יש לי כמה שאלות
שלום שמי יואל אני בן 26 יש לי חברה בת 23אני איתה שנתיים ואנחנו גרים ביחד קרוב ל 7 חודשיםעכשיו היא רבה כל הזמן עם אנשים חושבת שחייבים לה משהווכל מיני דברים כא...
-
לעבור לגור ביחד עם בן זוג
בוקר טוב ד"ר אורן חסון.אני גרושה עם ילדים שהגדולה היא נערה בתיכון.יש לי זוגיות נפלאה עם אהבה גדולה.כרגע אנו חיים בדירות נפרדות.החלטנו שבעוד כמה חודשים נעבור ...
-
תוספת חשובה
כפי שניתן לראות, הרבה קורה בכמה ימים. ובימים האלו, השפלתי את עצמי עוד יותר. הגעתי אליו והייתי מוכנה לעשות כל מה שירצה, רק שיגיד לי שהוא עוד קצת רוצה אותי. כב...
-
מרגישה באפיסת כוחות
אני נשואה לבעלי קרוב לחמש שנים, יש לנו ילד בן ארבע.אנחנו כבר שנתיים מנסים להיכנס להריון, בחצי שנה אחרונה התחלנו טיפולי פוריות, כרגע אנחנו צעד לפני IVF - זאת ...
-
כוחו של הרגל
שלום רב ד"ר חסון.ברכות ותודות על פורום פעיל פורה, אני קוראת בו ולומדת הרבה מעצותיך.הנני אמא חד הורית לשלושה ילדים וגרה בישוב באי שם ....אני בזוגיות כשבע שנים...
-
מרגישה מכורה.
שלום. כתבתי כאן בעבר כשהייתי במערכת יחסים ארוכה, נפרדנו, כתבתי גם על כך, וכעת אחרי כמעט שנתיים הכרתי בחור חדש.הקשר עם הבחור התחיל לא רציני במיוחד, היינו ביחד...
-
עצבות תמידית
שלום רב, מה אפשר לעשות שאני בחורה בת 30 עוד מעט כל פעם חווה אהבות נכזבות, כל פעם נפגעת, כל פעם עצובה מחדש וזה מאוד משפיע עליי במהלך היום., נכנסת לדכאונות, לא...
-
רוצה ילד שני
דר אורן שלום. אני אשה בת 32 נשואה ויש לנו ילד בן שנתיים. הבעיה היא שאני מאוד רוצה להרחיב את המשפחה ולהתקדם לילד שני.אני אשת משפחה מאוד חשוב לי להספיק להקים מ...
-
"לשרוד את תחילת הזוגיות
שלום ! קראיתי את מאמרך. יפה להפליא .זה מחבר אותי לשאלה הבאה יחד עם הש.ב שלקחתי מהמאמר.אני מנסה לאחרונה הכרויות בעיקר וירטואליות. וכמו שציינת הן שבירות כמו נו...
-
הנאה אסורה
היי,אני נשואה ואני מנהלת מין רומן שמבוסס רק על סקס עם מישהו שגם נשוי,זה התחיל מסקרנות- כי לא היה לי עבר מיני והתגלגל- וזה כך שנה שאנחנו נפגשים לעיתים ונהנים ...
-
התלבטות
שלום ד"ר אורן חסון, מה שלומך?אני רציתי להתייעץ בקשר לזוגיות בחיי. הבעיה היא שאין זוגיות ואף פעם לא הייתה. אני בת 31, עד עכשיו הייתי מסורתית בכל מה שקשור לסקס...
-
ד"ר אורן חסון מבקשת עזרה
שלום אני ארצה לבקש ממך שתפנה אלי באימייל באופן אישי אני חייבת לשתף במשהו ואני זקוקה לעזרה אשמח אם תשאיר לי אימייל ואני אספר לך ושתגיד את דעתך בענין בתודה יפית
-
אי הבנה מצד בחור
צהריים טובים דר חסון, מצטערת מראש אם יש קצת דיבור לא נאה אבל אני חייבת לפרט לך ואני מקווה שזה בסדר:אני בקשר עם מישהו שלא ממש סגור על נטיותיו המיניות למרות שה...
-
לא יודעת מה לעשות!
שלום דוקטור,רשמתי לך פה לפני פחות מחודש (מצרפת קישור להודעות)http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3812021אחרי העצה שלך ואחרי שעברו עלינו ימים שבהם לא באמת ה...
-
רוצה אבל לא מוכנה להתפשר
ד"ר אורן חסון שלום רב,רציתי לקבל את דעתך לגבי נושא שמעסיק אותי.לפני יותר מחצי שנה סיימתי זוגיות של בערך 4 שנים. הזוגיות לא הייתה טובה והיו הרבה פרידות בתקופה...
-
איך
ד"ר חסון היקר שלום,מזה חודשיים אני בזוגיות עם בחור בן 30 שככל שעובר הזמן אני הולכת ומתאמללת יותר ויותר. יש המון דברים שמפריעים לי - כמעט ואין לנו נושאי שיחה ...
-
תמיכה אחד בשני ביחסים
שלום. אבקש לשאול האם בין בני זוג נשואים צריכה להיות הבנה הדדית ותמיכה הדדית כאשר צד אחד פונה לצד השני בנקודות שמפריעות לו , האם הצד השני צריך להתחשב בו ולהבי...
-
תחושה של תבוסה וייאוש
שלום. בן זוגי ואני מרוחקים מאוד. יש בינינו ניכור ממש חזק בשבועות האחרונים. לבן זוג שלי יש הרבה כסף ואני מגיעה בלי כלום כמעט. חשוב לי להגיד ששנינו צעירים בני ...
-
בעלי כועס וצועק
שלום רב אני כותבת כדי להקל קצת על רגשותי הסוערים.בעלי הוא בעקרון אדם טוב ובעל טוב. הבעיה שהוא כעסן ושתלטן באופיובעקר בסופי שבוע הוא סוגר אתי חשבונות העילה הי...
-
ריבים בזוגיות
שלום שמי יואל אני בן 27 היא בת 24אנחנו שנתיים ביחד , לא מזמן עברנו לגור ביחד משהו כמו חודשייםיש לנו הרבה ריבים בזוגיות וכשהיא רבה היא צועקת ומקללת אותי וזה ל...
-
גילוי עריות? פנטזיה? להתרחק?
ערב טוב דר חסון,אני (30) בקשר עם בחור (33). אני לא מכירה אותו ככ הרבה זמן, כמה חודשים, אנחנו ידידים לא היה כלום בנינו ואני חושבת שאולי יכול לצאת מזה משהו..אב...
-
מבולבלת - עזרה משבר בפרק ב
שלום רב, אני גרושה בפרק ב בחיי מזה 3 שנים . מערכת היחסים שלי עם בן הזוג טובה , הוא חם , מפנק ואני מאושרת. יש לי בת בת 14 - הוא מתייחס לביתי כמו הבת שלו ( כך ...
-
דיבורי החתונה..
שלום ד"ר חסון, ותודה מראש על התגובה.אני בת 25 ובן זוגי בן 36.יש לו חלומות להגשים, והוא חושב שילד ימנע ממנו לעשות זאת.עם זאת, הוא נורא משפחתי ונורא טוב עם ילד...
-
סוגיות מהותיות בזוגיות צעירה
שלום רב לד"ר,שאלתי נוגעת לעניין מהותי בזוגיות (לאחר נישואין)- יצירת זמן לעיסוק לבילוי ביחד.מה עושים כאשר אחד מבני הזוג (טוב הגבר) מחפש הזדמניות להיות בחוץ (כ...
-
חוסר ודאות בקשר
אורן שלום,חברה שלי נמצאת בקשר זוגי מספר חודשים. הקשר התחיל לפני שנה וחצי, הם היו בקשר כ-3 חודשים שבמהלכם הוא כל הזמן הזכיר שכיף לו מאוד, הוא מאוד נמשך, אבל ה...
-
מתפרצת על בן הזוג
שלום אני נמצאת במערכת יחסים כבר 10 חודשים עם גבר המבוגר ממני ב20 שנה בערך,הקשר מדהים ואפילו התארגנו,לבן זוגי יש אח אלכוהוליסט שעברנו גיהנום בגללו ועדיין נשאר...
-
יחס בזמן כעסים
ערב טוב,יש לי שאלה.. אני נשואה 4 שנים, אם לשלושה. הקשר שלי עם בעלי הוא בירידות ומורדות, אנחנו משתדלים לשפרו ובאמת פחות או יותר יוצא בסוף שכל ירידה היא לשם על...
-
מורכבות
שלום רב ד"ר,אני ובן זוגי כשנה יחד.במהלך השנה הנ"ל עברנו דברים מדהימים יחד, הקשר בינינו חזק מאוד והתגברנו על הרבה מכשולים.אבל לצערי לא הכל כזה מושלם.הוא בן בכ...
-
התנהגות לא הולמת בזמן מריבות
שלום, כאשר אני ובעלי רבים (אחת לשבועיים בערך) אנחנו לא יודעים לנהל תרבות דיבור. כל אחד משתלח בשני ונאמרים דברים פוגעים ומעליבים ע"י שני הצדדים.אני מבינה שצרי...
-
שוב חוזרת אליו...
היי...כתבתי לך כבר קודם פה: http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3812063והסיפור של עכשיו הוא כזה...בהודעות הקודמות כתבתי על שני בחורים שהייתי מאוהבת בהם . ה...
-
הפרעה
אני נשואה 4 שנים, בת 29 עם ילד בן שנה. בחודשים האחרונים יש לי לעיתים רתיעה מבן זוגי. זה לא שאני לא אוהבת אותו, אולי השיגרה ושאר הקשיים (בעיות כלכליות, עייפות...
-
פרידה
הייאני אנסה לעשות זאת בקיצור...בת 32 נשואה כ8 שנים + 2 בני 6.5 ו 4 ועם בעלי יחד כ11 שנה.לפני כשנה הכרתי מישהו ואפשר לומר שהתאהבתי, המישהו שהכרתי גם הוא נשוי+...
-
דרך חזרה
שלום אורן,היה לי רומן לא ארוך, כמה חודשים. אני יודעת שאין סיכוי שהוא יתגלה.הרומן הסתיים בהחלטה משותפת, אך הקשר לא נותק לגמרי, ויש לכך סיבות כ"כ ספיציפיות שאי...
-
צריכה תשובה טובה
הי מה שלומך? אני בת 32 נשואה 8 שנים ואם ל2ילדים מקסימים.הבעיה שלי היא שאני כבר לא אוהבת את בעלי לא יכולה שיתקרב אליי ולא אוהבת את המגע שלו עליי.אמרתי לו את ה...
-
מה יכולה להיות הסיבה?
דר חסון היקר שלום,אתה בטח זוכר אותי אני רשמתי בדף קודם "האם פעלתי נכון"(דבורה) על הגבר שאני בקשר איתו ולא נפגשנו מעולם, שאמר לי במפורש אני לא מחפש קשר רציני ...
-
פרידה כואבת
שלום רב, אני בת 26 ובן זוגי בן 27.. לפני שבוע וחצי נפרדתי מבן זוגי ב8 חודשים האחרונים..הקשר שלנו היה מצוין עד לפני חודשיים שיצא לנו לשוחח על חתונה וכאלה בעתי...
-
זוגיות במשבר(נראה לי)
שלום לך אורן קודם כל תודה על הפורום הזה אני נהנית כל פעם מחדש לקרוא את התשובות שלך אתה עושה עבודת קודש.טוב אז אני אתחיל אני בת 20 ויש לי חבר שהוא בן 22 חשוב ...