ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 207
-
זוגיות במשבר
היי ד״ר חסון, תודה רבה על הפורום הנפלא, אשמח אם תוכל לתת לי עצה. אני ובן זוגי יוצאים יחד כבר 6 שנים שנינו בני 26, לפני כ-4 חודשים עברנו לגור ביחד ומאז משהו ה...
-
לא יציבה באהבה
היי .. אני בת 21 ויש לי בעיה: אני לא יציבה באהבה.הכוונה היא שבכל הקשרים הקודמים שהיו לי וגם בקשר הנוכחי שאני נמצאת בו (הוא בן 23 ואנחנו יחד כבר שלושה חודשים)...
-
ד"ר חסון. אבקש את התייחסותך.
זה לא ממש קשור לנושא הפורום, אבל אנא התייחס.אז ככה.אני נמצא הרבה עם שתי בנות "שירות לאומי", שהן ידידות טובות שלי.לא מזמן אחת מהן התיישבה על השנייה, והשנייה א...
-
פרדה אחרי שלוש שנים קשות ו
וגם קצת טובות .שלום אני בת 26 נפרדתי מבנזוגי לאחר שלוש שנים יחד ,ארבעה חודשיים מאז הפרדה . אני תוהה עם עצמי כשזה קרה פחות הייתי באבל ארוך .רק כמה ימיים. המער...
-
גמילה מעישון קריזות וקללות
שלום אני יוצאת עם בחור שעכשיו מנסה להגמל מעישון חשיש . יש לו קריזות הוא מקלל קללות מאד לא יפות ואחר כך מצטער ובוכה אנחנו מדברים על זה שיפסיק לקלל והוא מצטער ...
-
התלבטות
טוב יש בחורה בעבודה שהיא גדולה ממני ב10 שנים אני בן 27...היא גרושה ויש לה ילדה בת 12...בכל מקרה התחלנו לעבוד ביחד לפני כמה זמן ואנחנו כל הזמן יושבים ביחד אחר...
-
כבר לא מוצאת את מקומי
שלום ד"ר,אני ובן הזוג שלי יוצאים כשנה וחצי אוטוטו.מאז שהכרנו, אנחנו בלתי נפרדים.ישנים ביחד כל לילה, כמעט ולא יכולים אחד בלי השנייה.הבעיה היא שמכייון שלי אין ...
-
זוגיות פרק ב
ד״ר חסון שלום, אני גרושה +2 ויש לי חבר גרוש +2. אנו מנהלים קשר מזה כשנה וחיים בנפרד. לפני ימים ספורים פניתי אליך בנושא בר המצווה של בנו, והשבת לי וקיבלתי את ...
-
נישואים במשבר
שלום רב, אני בת 28 נשואה מזה שנה וחצי, יש לנו ילדה מקסימה בת 7 חודשים..אני ובעלי יצאנו כמעט שנתיים לפני הנישואים ועוד מהתקופה הזו ידעתי שאנחנו מאוד שונים בהר...
-
סינוור באמצע
היי אני בת 26 יש לי בן זוג כבר 4 שנים, הכל באמת נפלא אני מאושרת ושמחה. הוא מקסים ודואג לי ואוהב ומפנק ואנחנו גרים ביחד כבר שנתיים וזה מושלם. אנחנו נורא שונים...
-
ביטול חתונה והחיית הקשר מחדש
בזמן האחרון אני מרגישה שעשיתי טעות, אפילו גורלית.היה לי חבר, עמדנו להתחתן וביטלנו את החתונה..כיון שהיו לנו חילוקי דעות שכנראה העדפנו "לברוח" מאשר לנסות להתמו...
-
הרחבת המשפחה
שלום רב, לפני כשנה שלחתי לך שאלה לגבי בעלי שהתקשה להתמודד עם הרחבת המשפחה(ילד רביעי). כשקראתי את תשובתך הצלחתי להבין מעט מנקודת המבט של בעלי והתייחסתי לעניין...
-
להיות או לחדול
שלום !קוראים לי שי אני בן 23 לומד באוניברסיטת בן גוריון . איתי בפקולטה רכשתי חברים חדשים כולל ידידות לאחת מהן קוראים מור ו-לשניה אסנתהיחסים שלי עם אסנת מאז ו...
-
מערכת יחסים בעייתית
אני בת 22 יש לי חבר בן 24 ואנחנו ביחד קרוב ל-3 שנים, זה הקשר הרציני הראשון של שנינו. לאורך כל הדרך היו המון קשיים בקשר בעיקר בגלל שלא ממש הכרנו אחד את השניה ...
-
חבר לא עובד 3 חודשים
שלום בת 30 ויש לי חבר שנה וחצי שאני מאוד אוהבת והוא האהבה הראשונה האמיתית שלי.הבעיה היא שלפני כארבעה חודשים התפטר מעבודה שהמשכרות שם לא גבוהה וגם לא מעלים בש...
-
מיואשת..
שלום ד"ר,אני נשואה שמונה חודשים לאחר שיצאתי עם בעלי לפני החתונה שמונה חודשים.הבעיה היא שמיד אחרי החתונה פיטרו אותו מהעבודה, הוא די הזניח את הלימודים אקדמיים ...
-
קשר מציף ו"חם - קר" (מצידי)
לדר' חסון היקר שלום,כתבתי לך בעבר ונהניתי מהתובנות שלך. תודה רבה.אני בקרוב בת 33, חוויתי מספר רב של קשרים של חודש-חודשיים, ודחיות חוזרות ונשנות מצד בנים. אני...
-
התלבטות גבי הצעת נישואין
שלום ד"ר,אני בקשר עם חברתי כבר חמש שנים, מתוכם אנו גרים ביחד שלוש שנים. אני בן 32 והיא בת 30.כשנפגשנו שניינו היינו סטודנטיםלתואר שני בלי עבודה קבועה. אני לא ...
-
מה לעשות
שלום, כבת 36 נשואה+שתי בנות קטנטנות שנתיים ותשע ושנה.נמצאת עם בעלי 8 שנים מתוכם נשואה 4 שנים.מכרכת היחסים ביננו ידעה עליות ומורדות, בתקופה הראשוה אהבה גדולה ...
-
כבדות
היי. אני בת 20. בן זוגי בן 22.אנחנו ביחד כבר חודשיים.הוא מאוד כבד וכל דבר לוקח ברצינות יתרה והרבה פעמים כשאני במצברוח שטותניקי ומטופש הוא מוציא לי את הרוח מה...
-
אם אפשר פרספקטיבה נוספת וחוות דעת
היי אני בת 22. האקס שלי עזב אותי לפני שנתיים וחצי כאשר הוא השאיר אותי עם הרבה סימני שאלה ועד היום לא ידעתי מה הסיבה לפרידה. עברו יותר משנתיים והוא שלח לי הוד...
-
ומה עליי לעשות
ד"ר חסון היקר שלום וחג שמח,בזכות התייעצות איתך נפרדתי מחבר שליhttp://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3822083הוא לא מוכן להיבדק, לכאורה חושש מבדיקות דם ובטוח ב...
-
מה אני עושה ???
שלום דר'בעבר פניתי אליך בנוגע למס' דברים מעברי הרחוק מאוד וגם הפעם נכנסתי לבעיה שאני סוחב אותה כבר חודשיים ורציתי לשמוע את דעתך בנוגע אליההכל החל לפני חודשיי...
-
התלבטויות לגבי מיסוד הקשר
שלום, אני נמצא כבר שנה במערכת יחסים עם בחורה מקסימה ואנחנו גרים ביחד כבר כחצי שנה. אנחנו מגיעים מרקע שונה (היא נולדה בחו"ל והגיעה לארץ במסגרת לימודים) אבל יח...
-
טיפים לבנית אמון איך מאמינים שוב ?
שלום. אני יוצאת עם בחור כבר כמה חודשים בגלל שתפסתי אותו מדבר עם בחורה באחת מרשתות האינטרנט וגם ראיתי הודעות בטלפון נגמר לי האמון בו .. מצד שני גם הוא מאד קנא...
-
בין הבעל לאמא
חג שמח אורן, אני נמצאת במערכת היחסים עם בעלי כבר 7 שנים מתוכם אנו נשואים 4 הורי מאוד לא תומכים בקשר בינינו בגלל מה שהם חושבים עליו הוא בחור טוב בסך הכל אבל י...
-
איבוד אמון
שלום רב ד"ר חסון,אני ובן זוגי מזה שמונה שנים בזוגיות קצת אחרת.אני אמא לשלושה ילדים וכך גם הוא, אנו גרים במרחק של שעתיים נסיעה ונפגשים פעם בשבוע לערך כשרוב נט...
-
איך אני משיג אותה...
שלום, הכרתי מישהי מדהימה ...כאילו האישה שכל חיי חיכתי שתגיע.בילינו ערב אחד והיה מהממם ....רק שהיא הייתה כנה איתי שהיא יצאה מקשר לא מזמן...ומצד שני היא אמרה ש...
-
נישואין שלא עלו יפה...
שלום רב. יש לי אחות (צעירה ממני בשנתיים, בת 27) ואנו שתי הבנות היחידות במשפחה. אני התחתנתי לפניה, הבאתי לעולם 3 ילדים ומאושרת בחיי תודה לאל. היא, מאחר והתחתנ...
-
להמתין או ללכת על זה?
שלום רב אני בן 29 וחברה שלי בת 25 אנחנו נמצאים ביחד כבר חצי שנה ....לאחרונה לפני שבוע בערך הצעתי לה נישואין....אנחנו מדברים הרבה בפלאפון ולאחרונה היא סיפרה ל...
-
הפרש גדול
רציתי את דעתך לגבי קשר שיש בו הפרש של 30 שנה הבדל בין הגבר לאישה.האם זה יכול לעבוד?מבחינת השאיפות שלנו בחיים אנחנו דומים דווקא(שנינו לא רוצים להביא ילדים למש...
-
המשך בקשה תמורת בקשה עוד שאלה
שלום . אין לי אמון בו כי כשיצאנו גיליתי שהוא דיבר עם בנות אחרות . ל מה כשיוצאים עם בחורה צריך מצלמה במחשב ? איך מחזירים אמון ?? ואיך יודעים עם הבחור שאת איתו...
-
התרחקות מהבעל
אני כבר כמה חודשים נאבקת ביני לבין עצמי עם תחושות קשות. עברתי עם בעלי תקופה לא פשוטה היינו בהיריון ראשון שהיה רצוי מאוד וחיכינו לו אלא שבמהלך ההיריון בעלי מא...
-
חוסר הערכה
אני וחברה שלי היינו בקשר של שנה ושמונה ונפרדנו אחרי שהיא התגייסה אחרי שהיא התגייסה,אני עדיין לא התגייסתי ומהר מאוד היא נכנסה לזוגיות חדשה ואני הייתי גם בקשרי...
-
מאבקי כוח בזוגיות
שלום אורן, אני בת 28 בעלי 34 אנחנו יחד כבר 6 שנים לאחרונה הרחבנו את המשפחה והשינוי המשמעותי הזה פתאום האיר לי את חיי באור שעד עכשיו העדפתי להחשיך ואני מבולבל...
-
התפרצויות זעם
שלום, אני נשואה יחסית טרייה (3 שנים).בעלי הוא טיפוס מאוד עצבני. אחרי שנה של נישואין הוא התחיל לקחת פרוזאק בטענה שהוא רוצה להיות סבלני כלפי. הוא לקח כדורים בע...
-
טיול אחרי צבא- עילה לפרידה?
היי,כבר מספר חודשים שאני מכינה את עצמי לרגע הזה- הטיול אחרי צבא של החבר. אז הרגע הזה הגיע, והחבר טס אוטוטו לטיול חלומותיו, לבד, ל5 חודשים.אין אופציה לטיול מש...
-
מתח בין משפחה וקריירה
שלום, ככל הנראה הנושא הבנאלי מכולם- בעלי ואני מתווכחים כמעט על בסיס יומי בעניין המתח שבין העבודה לבית אני כרגע לא עובדת כי יש לנו שלושה ילדים קטנים (הדגולה ב...
-
בקשה תמורת בקשה האם זה נכון ?
שלום אני בת 24 יוצאת עם בחור כבר חצי שנה . כשאני מבקשת ממנו שיוציא את המצלמה מהמחשב בחדרו או יתן לי לראות שיחות בטלפון שלו או בפייס .. כל בקשה שלי ..היא בויכ...
-
בעלי רואה פורנו באמצע הלילה
שלום ד''ר,אני נשואה טרייה,בהריון מתקדם.בזמן האחרון החשק המיני שלי ממש ירוד , אבל אני מנסה כמה שיותר לספק את בעלי שעניין המיניות ממש חשוב לו,בימים האחרונים הר...