היא עוזבת? מתי לוותר?
בן 23
רוצה לחזןר לחברה שלי
⌄
שלום
אני בן 23 וחצי והייתה לי חברה 5 שנים, היא בת 22.
היו לנו הרבה פרידות ומריבות בקשר בעיקר על דברים בין היתר גם על דברים שרציתיי לעשות והיא לא הסכימה
כמו חופשות עם חברים ו נסיעות לחו״ל איתם. הרבה פעמים רבנו ונפרדנו וחזרנו.
לפני חצי שנה רציתי לטוס לעבוד לחודשיים בחו״ל היא לא רצתה ואמרה או אני או זה.
רבנו וולא דיברנו ואחרי שבועיים הייתי עם חבר היינו שיכורים ונגררתי איתו ללכת לנערת ליווי :/
מפה לשם היא גילתה את זה
היא נפרדה ממנה ולא רצתה לשמוע ממני. ניסיתי להסביר לה שלא היינו ביחד ממש בזמן הזה אבל היא לא רצתה לשמוע היא אמרה לי לא דיברנו שבוע וחצי וכבר עשית דבר כזה, הצטערתי עד עמקי נפשתי ולא רצתה לחזןר. לקחתי מרחק כי זה תמיד היה עוזר בפרידות כדי להחזיר אותה..ואחרי חודשיים התחלתי שוב לדבר איתה והתחננתי להפגש אית והצלחתי לחזור אליה, אבל לא להרבה זמן. אחרי שבועיים היא אמרה לי נמאס לי ולא רוצה יותר זה כבר לא אותו דבר, למרות שהצטערתי וקניתי לה מתנה שחזרנו אין. שוב התחננויות לא עזר. תפסתי שוב מרחק רק שהפעם היא לא הראתה עניין גם שעבר זמן. הכרתי מישהי שחכתי ממנה קצת והיום אחרי 3 חודשים מהפרידה האחרונה, אני לבד והבנתי שיש לה מישהן חודשיים וזה אוכל אותי אני כל היום חושב עליה נזכר בה בכל דבר שאני עושה.. היא הייתה הדבר היחיד האמיתי בחיים שלי ואני שבור מהחיים היא היייתה בחורה טובה למרות כל האיסורים והעקשנויות שלה והיום לא מעניין אותי כלום העיקר לחזןר אליה. אתמול קניתי זר פרחים רשמתי מכתב מכל הלב וחיכיתי לה מתחת לבית שתחזור מעבודה. דברתי איתה וירדו לי דמעות ממש בכיתי וגם לה ירד דמעות אבל טענה שזה דמעות מרחמים עליי ושהיא לא רוצה לחזור ויש לה מישהו וטוב לה. אני לא יודע מה לעשותת !!! בגלל שיש לה מישהו היא לא חושבת עליי אפ היא הייתה לבד זה היה אחרת אני מאמין אבל זה המצב עכשיו מה אני אמור לעשות,? להמשיך לחזר אחריה?
ד"ר אורן חסון
לפעמים היא יודעת טוב יותר
⌄
בן 23 יקר,
הייתי יכול לתת לך תשובה מדוייקת לו הייתי יכול להכנס לראשה, ואני לא. לצערי. אבל באמת יכול להיות שהיא מצאה עכשיו בן זוג שרוצה בה ושהיא באמת רוצה אותו, ואז אתה רק עלול לקלקל לה. אם זה יקרה, ואם "תצליח" לקלקל לה, סביר שהיחסים ביניכם יישארו עכורים, כי בכל משבר היא תזכור לך את זה שקילקלת לה קשר עם גבר מוצלח יותר (בין אם זה נכון או לא - כי זו תהיה החוויה, בעיקר כאשר דברים ביניכם לא יעבדו). אם אתה באמת אוהב אותה, ואם אתה באמת רוצה בטובתה, חשוב לדעת לפעמים לוותר, למען השקט הנפשי שלה, וכי זה מה שהיא רוצה. לפעמים היא יודעת טוב יותר מה נכון לה ממך.