התנהגות שותף: זעזוע וחוסר אמפתיה

תאריך פנייה: 04.04.2014 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
טלטל
בן זוג מלחיץ
04.04.2014 • 09:18

שלום
ד"ר חסון,בהמשך להתכתבות בנושא "בן זוג מלחיץ" מ-23.3.לצערי, התגלה שבן זוגי הינו כנראה בעל אישיות אנטי סוציאלית. קראתי באינטרנט ולדעתי הוא עונה על רוב ההגדרות. נסענו יחד לנופש בחו"ל ושם התגלה פרצופו האמיתי: כשהיה לי קשה ללכת הוא צעק עליי, כשכאב לי משהו זה ממש לא עניין אותו, כשביקשתי את עזרתו צעק עליי. הכי גרוע שהוא סיפר לי שנשים שאיתן ניהל מערכות יחסים אינטימיות נהנו כאשר הכאיב להן במין, חנק, נשך ומשך בשיער.היו לי תחושות מוקדמות, אך הקסם טשטש את ראייתי. כשהיינו בארץ הדברים היו במינונים מינוריים אך התפרצו במלוא עוצמתם כאשר היינו בארץ אחרת, רחוק מהשגרה. מיותר לציין שסיימתי את הקשר ההרסני הזה. אני יודעת שהזמן ירפא את הצלקת ומקווה שנסיון מר שכזה לא יעיב על מערכות היחסים העתידיות עם גברים נורמליים

טלטל
בן זוג מלחיץ
04.04.2014 • 09:21

ברצוני להיסף גם משפט שנאמר לי על ידו: "את צריכה להבין שאני מרכז היקום בשבילי"

ד"ר אורן חסון
חוסר האמפתיה
04.04.2014 • 18:38

טלטל יקרה,
והנה שוב הפן המיני שלו חוזר על עצמו, ואולי אל עצמו, כאשר הוא מספר לך דברים שגורמים לך לזעזוע. האם זה היה לו קל יותר להוסיף ולספר גם את זה לאחר שהבין שהעימות ביניכם בטיול התעצם? - בהחלט יכול להיות. כי אולי אמר לעצמו: הנה, יש ויכוחים משמעותיים, היא בטלטלה משלא עמדתי בלחץ ותקפתי אותה ואולי כבר לא רוצה אותי, אני גם פחות בטוח במה שקורה ואם אני רוצה כי גם אני כועס, אבל אולי, אם בכל זאת היא תימשך אלי באיזה שהוא אופן בעקבות הדברים האלה, אז זה ישנה לטובה את כל מה שקורה בינינו. העניין הוא שתוכן הדברים הללו הוא ללא ספק חריג מבחינתך, וחשוב להבין שהוא שוב ושוב לא קרא אותך בהיבטים האלה, ולא ידע לשים לעצמו גבולות. חוסר הסבלנות שלו וחוסר האמפתיה רק מוסיפים על כך, ובעיקר כאשר הוא מתקשה לעמוד באכזבה או במצב לחץ, כפי שהיה לכם בטיול. ונכון, אני מניח שהלחץ לא היה כזה משמעותי, אבל זה רק מה שמדגיש את מה שכתבתי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083