ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 205
-
מרגישה לבד
שלום רב, אני ובעלי נשואים כמעט שלוש שנים וסהכ בזוגיות שש שנים. היו לנו תקופות של פרידות בזוגיות אבל מאז שהתחתנו אף אחד מאיתנו לא עזב את הבית. כיום כאמור אנחנ...
-
סיפור של קשר קצר ומורכב, חלק א'
שלום אורן (ואשמח לדעות גם מקוראים אחרים בפורום)לפני מספר חודשים הכרתי מישהו בפייסבוק, סביב תחום עיסוק משותף.שנינו אקדמאים, מצליחים למדי בעיסוקינו. אני בת 40+...
-
לקחת את הדברים לאט...
היי, צריכה עצה :)אני בת 20, לפני שלושה שבועות הכרתי בחור חמוד באוטובוס בן 22. דיברנו והוא לקח ממני את המספר.יצאנו אחרי כמה ימים והלך טוב. לא מדהים, אבל טוב. ...
-
מרגישה שלא סובלת את בעלי
כתבתי כאן בעבר. אפילו שוחחנו פעם בטלפון.התחתנתי לפני שנתיים וחצי. בלי ילדים. דיבורים על גירושים מצדי כל הזמן היו באוויר. כל הזמן מריבות, אז הלכתי לפסיכולוג ל...
-
משבר שנת הנישואין הראשונה
שלום לכולם,אני נשואה קצת פחות משנה וסך הכל בזוגיות כארבע וחצי שנים עם בן זוגי.בכמה שבועות האחרונים אני ובן הזוג נכנסנו למעין מבוי סתום, שגרה משעממת, חוסר רצו...
-
לכמה יועצים עוד ללכת
שלום. יש לי בעיה ואבקש את המלצתך . היו לי חילוקי דעות עם אשתי כמו לכל זוג אחר , לא הצלחנו להגיע להבנה ולכן הלכנו לשלושה יועצים . אצל היועץ הראשון אשתי מצאה ש...
-
קריירה חונקת והשפעתה על זוגיות
שלום אני בת 29, עם בן זוגי שבאותו גיל כבר מס׳ שנים, ובמקביל לפני כשנה קודמתי בעבודתי לתפקיד בו אני מנהלת כ15 אנשים. העבודה עמוסה מנשוא, העומס כל כך גדול ורוב...
-
האם אני פוגע ביחסים שלהם
שלום ד"ר חסון .לאשתי אח ואחות נשואים עם ילדים , יש לי קשר טוב עם אחותה הגדולה אבל עם אחיה הקשר מאוד מאוד רופף , אין לי תקשורת איתו , אני לא מרגיש בנוח בסביבת...
-
בנ זוגי לא חרמן
אני בחורה מאוד מינית ותשוקתית. וכשאני בקשר זוגי, אני הפיזיות מאוד חשובה לי להבעת הרגש. אני כל הזמן מחבקת מנשקת ורוצה בחזרה.ומתעורר בי יצר מיני מאוד גדול. בן ...
-
חמוץ מתוק
ד"ר חסון היקר שלום,יצאתי עם גבר המבוגר ממני בכחמש עשרה שנה (אני 25+) לדייט ראשון. לקראת סוף הדייט הוא אמר שכשהגיע למקום המפגש הסתובב וחיפש דוכן שוקולדים שהיה...
-
נמצאת בבעיה
אני בת 52 נשואה כבר 30 שנה עם ילדים. מזה שנים רבות לא נמשכת לבעלי מסיבות שונות כולל גופנית וכולל בעיות בריאות שלי.בשנים האחרונות אני ממש לא רוצה בקיום יחסים ...
-
בעל חרדתי- האם זה הזמן להיפרד?
שלום רב. התחתנתי לפי חודשיים. אני ובעלי מכירים 5 שנים ובעלי הוא טיפוס חרדתי. זה משהו שתמיד הפריע לי ומה שבעיקר הפריע לי הוא שיש לו פחד ממעליות וממטוסים ולכן ...
-
מבולבלת
שלום. אני בת 22 אני וחבר שלי בזוגיות של שלוש שנים. בזמן האחרון אני חשה שאני אוהבת אותו אך מבינה שאולי לא זה הבן אדם שארצה לחיות איתו באותו בית,אם כי אפשר להג...
-
בקשר לבחור שיצאתי איתו
היי אורן בעבר פניתי אלייך לגבי הבחור בן 21 שיצאתי איתו 4 חודשים .בהקשר לזה שמפריע לו שאני קצת מלאה , וטוען שעדין אוהב אותי למרות הכל ולמרות הכל מציק לו קצת ש...
-
ריבים חוזרים ונשנים.
שלום רב. בתי והחבר שלה בשנות העשרים המוקדמות שלהם.הם חברים כחצי שנה ומהתחלה כל הזמן פיצוצים וריבים.היא נפגעת ונפרדת,הוא כועס ומושפל,מפייס אותה ואז מחכה להזדמ...
-
היעלמות של גבר לעיתים קרובות
שלום דר אורן חסון. מה שלומך? :-)טוב אז הרקע הוא כזה:אני בקשר עם מישהו חצי שנה ושמתי לב שכל פעם הוא נעלם לי לכמה ימים וחוזר. וזה לא שרבנו או משהו. ואם אנחנו ק...
-
לא יכול להתקרב
שלום. אני נשוי למעלה מעשר שנים + 2 ילדים .אנחנו בין 50 .זה זמן רב שאני מרגיש שאשתי לא רוצה יחסי מין וכמו כן לא נהנת מזה ומנסה להתתחמק .בשיחה עמוקה איתה התברר...
-
התעלמות
שלום, אני נמצאת בזוגיות של פרק ב'. לכל אחד ילדים משלו.אני בת 40 ובן זוגי בן 50. יחד 9 חודשים וגרים בנפרד.יש לנו קשר מאוד מיוחד עם משיכה מדהימה וחברות טובה. א...
-
רגשות כלפי אחרת
שלום !אני בן 23, לפני חודשיים וחצי חזרתי מטיול של כמה חודשים שבמהלכו אני וחברתי (כרגע 4 שנים יחד) נשארנו ביחד.במהלך הטיול הכרתי מישהי ממש חמודה והיתה בינינו ...
-
חבר שלי טס לחו"ל
שלום ד"ר בהמשך להודעה שכתבתי לך בשבוע שעבר על איך אפשר להפסיק לקנא.. חבר שלי סיפר לי השבוע שהוא רוצה לטוס לחו"ל ל-3 ימים עם חברים שלו לאוסטריה לאיזה פסטיבל מ...
-
וויכוחים בין בני זוג - איך סוגרים
שלום. אשמח לקבל הצעות איך סוגרים ויכוחים בין בני זוג , סתם ויכוחים , חילוקי דעות , חוסר הסכמה וכו"י . אני עד היום הייתי סוגרת אותם בשתיקה גם באם לא הייתי מסכ...
-
בן 29 לא מצליח להכנס לזוגיות
אני בן 29, ולא מצליח להכנס לזוגיות ומעולם לא הייתי בזוגיות רצינית.אני מרגיש שאני לא יודע או לא מצליח לגרום לבחורה להיפתח אלי באמת.אציין שלפני בערך כשנה הכרתי...
-
אין לי עזרה מבעלי בבית
שלום אני נשואה שלוש וחצי שנים בת 30 וכך גם בעלי יש לי ולבעלי 2 ילדים קטנים ועוד אחד בדרך ,אני ובעלי ידענו עליות וירידות בקשר והיינו אף בטיפול זוגי , אני חייב...
-
מתוסבכת
שלום ד''ר,אני בבעיה רצינית עם עצמי....אני מתחתנת עוד חודש ...בהריון בחודש שלישי ...הריון רצוי מאוד מצד בעלי לעתיד,אני יותר חוששת ומרגישה קצת לא מוכנה אבל הוא...
-
ההורים שלי לא אוהבים אותו!
שלום, אני בת 22, ואני יוצאת עם בחור כבר תקופה ארוכה (4 שנים)..אני באה מבית דתי, ולא נהוג אצלי בבית להביא חבר לישון, או להראות סימני זוגיות (כמו להתנשק בסלון ...
-
התחלת קשר טובה אבל... התקדמות איטית
שלום, התחלתי לצאת עם בחורה ממש נהדרת ואני ממש נמשך אליה, כל פעם שאנו נפגשים הכל זורם ממש טוב ואנחנו ממש נהנים לבלות ביחד.אבל, המפגשים קצרים מאוד יחסית לטעמי ...
-
חוסר ביטחון וקנאה
שלום, אני בת 22 ונמצאת כבר 9 חודשים בקשר הזוגי הרציני הראשון שלי.אני מאוד אוהבת את בן זוגי אך לצערי אני מאוד חסרת ביטחון לגבי עצמי, קנאית ורכושנית במידה מסוי...
-
פרידה
היי דר אורןרשמתי לך חודש קודם בקשר לבן זוג שלי שטס לחו"ל ושיקר לי ... המצב הוא כזה הוא חזר וחושב שהכל בסדר ושהוא יוכל לגרום לי שוב לסמוך עליו כי אמרתי לו שמב...
-
קשר שמתחיל ביחסי מין
שלום, הכרתי מישהו לא מזמן בן 31 , אני 27 ויצאנו לכמה פגישות אנחנו עוד לא מכירים בכלל, היינו רק ב3 פגישות ושמתי לב שלאחרונה הוא מתחיל לרמוז לי שהוא רוצה לזרום...
-
זוגיות
שלום לך ,
-
בוגד בי? לא בוגד מבולבלת מאד
חברה מהעבודה גילתה כי בעלה בוגד בה ועירבה אותי בכל התהליך שלהמאז אותו היום חיי הישתנו אני מפחדת שגם אצלינו זה יקרה , אני מוצאת את עצמי עוקבת אחרי בעלי ולא נו...
-
התלבטות קשה
שלום, אני בן 21 , יש לי חברה מקסימה שאני באמת אוהב אותה. היא החברה הראשונה הרצינית, לפניה לא הייתה לי באמת מישהי, רק כמה סטוצים בודדים מאוד, מהסיבה שאני אדם ...
-
אובססיה זה מחלה?
היי דר אורן,שאלה- איך ניתן לטפל באובססיה של אהבה?האם זה נקרא סוג של מחלה? שמעתי על מחלת OCD,יש קשר? זה גם קשור לבדיקת דם שניתן לגלות שאני אובסיסיבית? אני מדב...
-
המשך
שלום לא סתם אמרתי לו "קח לך..."זה היה לאחר שבאמת לא השאיר לי ברירות ולאחר כל ויכוח קטן מבקש יומיים להירגע במקום לדבר בינינו ולפתור אותה.אבל לפני ארבעה ולאחר ...
-
סערת רגשות שבחיים לא קרה לי ..
היי אורן אני יצאתי עם מישהו כמעט 4 חודשים בתחילת הקשר נראה כי הכל פורח והכל הולך כמו שצריך אני כיום בת 23.5 והבחור בן 21.5 אנחנו אותו מזל וכמעט אותו תאריך לי...
-
החגים מתקרבים עם הבעיות של הגרושים
שלום. אני נשוי פעם שנייה לרוקה ויש לנו 3 ילדים משותפים .מהנשואים הקודמים שלי יש לי 3 נכדים מבתי שהיא היום נשואה ילדים .בתי הזמינה אותנו לחג הפסח הקרב ואשתי מ...
-
הסיוט הנורא ביותר
שלום !אני נמצאת במצב קצת בעייתי, יותר נכון הסיוט הנורא מכל קרה לי. אני עומדת להתחתן עוד חודשיים ולפני שבוע גליתי שאני בהריון ואז החבר אמר שהוא חושבת על פרידה...
-
לא יודעת מה לעשות.
שלום ן דר חסון,אני בקשר של חצי שנה כמעט עם בחור בן 32 שגר לבד ויש לו עסק.אני בת 30 בקרוב ושמתי לב לאחרונה שהוא קצת מתרחק ואפילו נעלם.בהתחלה כשהכרנו הוא אמר ל...
-
מין בבוקר
אני בת 50 גרושה, חיה עם בן זוג בזוגיות נפלאה מלאה כבוד הדדי ואהבה גדולה. בן זוגי עובד קשה במשך היום ונרדם מוקדם בערב ואין עם מי לדבר, בסביבות 6 בבוקר כל יום ...
-
התגברות על פרידה
שלום ד"ר.הייתי בקשר של מס חודשים שנגמר לפני כשבוע ממש ממש לא טוב.הבחור לא ממש כיבד אותי במהלך הקשר, לקח אותי ברובו כמובן מאליו, ובאמצע הקשר כשרציתי לעזוב הוא...