ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 144
-
זוגיות בדיכאון ובמשבר!
שלום רב ד"ראני נשואה כחודש וחצי בת 22 בעלי בן 27 עברתי לעיר אחרת רחוקה ממשפחתי ומאוד קשה לי עם המעבר והחיים החדשיםהוריו גרים ממש לידינו הוא לעומתי רואה את הו...
-
פרידה קשה,האם יש מה לעשות שיחזור?
שלום וברכה ד"ר.עד לפני שבועיים הייתי בקשר זוגי מזה כשנה עם חברי. יש לציין שיש ביננו פעם גילאים מאוד גדול (20 שנה) שנינו רווקים. אני בחורה יפה מאוד מסודרת וטו...
-
שאלה חשובה
שלום אני נשואה 3 שנים ויש לנו ילדה בת שנה. היחסים שלנו טובים מאד סה"כ, תקשורת טובה, לרוב כייף ביחד.. הכל בסדר.יש בחור שאני עובדת איתו בעקיפין (אנחנו לא נפגשי...
-
אהבה גדולה שהפכה לסיוט
שלום, אנסה לתאר התרחשויות של חצי שנה בקצרה משום שאיני רוצה להתיש אף אחד. אני בת 25 והכרתי בפברואר בחור בן 30. הוא מגיע ממשפחה ממבוססת אך לא עשירה. כל חייו נע...
-
התייעצות
http://www.starmed.co.il/forum-93/page-7http://www.starmed.co.il/forum-93/page-6שלום ד"ר חסון,במקום לרשום הכל מחדש צירפתי כאן שתי תכתובות ביננו בנושא פרידה מ...
-
בבקשה תנו לי כיוון
שלום, אנחנו נשואים מזה חמש שנים, יש לנו שני ילדים קטנים.בחיי הנישואין שלנו עליות וירידות חדות, המון מריבות, בעיקרן על עזרה בבית וטיפול בילדים. על פניו כמו כל...
-
זקוק נואשות לעצה לאיחוי משפחה
אני עם אשתי 10 שנים , לפני מספר ימים באתי הביתה וגיליתי שהיא לקחה את הילדים ועזבה את הבית והגישה תביעת משמורת כחלק מגירושיםניסיתי לדבר איתה , היא טענה לכוחני...
-
דחוף דחוף דחוף
בתי 24 הכירה בחור אחרי חודשיים הציע לה נישואין אחר כך עשינו לה ארוסין והיא כל הזמן פחדה לשאול אותו על מצבו הכספי כעת אחרי שהזמנו אולם צלם ודיגיי ורוב ההכנות ...
-
חשבון משותף
מה הופך את עניין החתונה לקו זינוק לחשבון המשותף? למה בעצם לפתוח אחד כזה?למה האמון שיש בינינו עכשיו אינו מספיק?מה משנה החשבון המשותף הזה?השאלות יותר נובעות מב...
-
מתקשה לעבור הלאה
שלום רב לפני כשלושה וחצי חודשים חברתי נפרדה ממני, בטענה שהיא לא רואה אותנו ממשיכים הלאה. שאלתי לגבי סיבה והיא אמרה לא יודעת משהו בתוכה.היינו יחד שנה וחצי , ו...
-
קושי לנחם בלי הפסקה...
שלום, אשתי לקחה על עצמה מסלול לימודים מאוד תובעני. היא לא תמיד עומדת ביעדים - יותר נכון, לפי תיאוריה: כמעט אף פעם לא עומדת ביעדים. אני מרגיש שהיא מגזימה, כי ...
-
שזה מגיע אליי..אני לא יודעת להתמודד
שלום רב, :)אני בחורה בת 29 יוצאת עם מישהו כבן 31 כבר שנה .בחודשים האחרונים לדוגמה כשיש משהו שמפריע לי ואני אומרת לו כמו משהו לדוגמה שהוא אמר בפרהסיה ולו הדבר...
-
זוגיות במשבר
שלום רב אני ובעלי נשואים כבר 5 שנים ומכירים כ-7 שנים יש לנו ילדה בת חצי שנהאני אוהבת מאד את בעלי אבל הוא נעשה בלתי נסבללמען האמת מתחילת הנישואין שלנו אנו לא ...
-
לא מרגישה בצורך של הזוגיות
שוב שלום דר' חסון,עלי לציין אתה אחד היועצים שמקד אותי בבעיותיי ונתן לי הסתכלות אחרת עליהם.ועל כך אני מודה לך ופונה לך בעוד שאלהישנו דבר שמאוד מפריע לי לאחרונ...
-
לא משחרר אותי
שלום שמי נופר ואני בת 17 וחצי.עד לא מזמן היה לי חבר 3 שנים... הקשר היה ברובו מגמגם. לפחות כך זה היה אצלי.. האושר לא היה מנת חלקי. כשהייתי איתו לבד הייתי המלכ...
-
אהבה עמוקה ללא התאהבות
אני במערכת יחסים מחייבת קרוב לשנה. אנחנו גרים ביחד ומנסים להביא ילד לעולם. יש בינינו יחסים נהדרים, אהבה, תשוקה וחברות עמוקה, אבל יש דבר אחד שמפריע לי מאוד. ל...
-
נשואה וחושבת על גבר אחר
היי,אני נשואה כמעט שנתיים ויש לי ילדה, עם בעלי יצאתי רק שנה לפני נישואים (בת 24). עד לא מזמן הרגשתי הכי מאוהבת בעולם רק מה..לא שלמה עם הצורה בה הוא מחליט לי ...
-
האם לבטל את החתונה? התקפות זעם
היי אני ממש אובדת עצות. אני בת 24 חבר שלי בן 30 ואנחנו ביחד שלוש וחצי שנים ולפני ארבעה חודשים הוא הציע לי נישואים. אנחנו גרים ביחד שנה וחצי. עוד לא סגרנו ספק...
-
בן זוג שמעשן חשיש
שלום לכולם,זקוקה לעזרתכם:מה דעתכם על הסיטואציה-אני בקשר עם בחור בגילי (30). אנחנו יחד כבר שנה.כשהתחלנו להיות בקשר שמתי לב שמידי פעם הוא מעשן חשיש.בהתחלה לא י...
-
לא יודעת אם אני אוהבת
אני בזוגיות עם גבר כבר חצי שנה.. הוא מאוד אוהב אותי..ומראה לי את זה ואומר לי את זה הרבה.. אבל אני באמת לא מבינה למה הוא אוהב אותי? כשאנחנו מדברים זה רק פעם ב...
-
הייי בעיה דחופה
אני יוצאת עם משהו שגדול ממני ב 5 שנים עכשיו אני מכירה אותו שלושה שבועות אחרי שבוע שכבנו כי זה היה בטעות היינו שיכורים מדי.. ואנחנו דיי מין בקשר כזה.. אבל הוא...
-
נשואים במשבר
אני נשואה שלוש שנים + תינוקת בת 9 חודשים...לבעלי יש התפרצויות זעם שפוגעות בי כל פעם מחדש...הוא יכול להשתולל מכל דבר קטן ובאותה צורה להרגע..אני זאת שנשארת עם ...
-
ישן בסלון
שלום ד"ר חסון,אני בת 45 ובעלי בן 46. אנחנו נשואים 22 שנה. הייתי מגדירה את חיי הנישואין שלנו כיציבים רוב הזמן. עם עליות וירידות.אך יש לי בעיה שמטרידה אותי מאו...
-
חסר כח נפשי ושמחה
שלום, אני לא יודעת איך לנסח את הבעיה שלי שנראית אולי "שגרתית", אבל למעשה ממוטטת אותי עד כדי מחשבות על גירושין.אני ובעלי נשואים 5 שנים, יש לנו 2 ילדים, הקטנה ...
-
איך לסרב יפה בלי שהצד השני יפגע
שלום דר חסוןיש בחור שמצאתי חן בענייו בפייסבוק והוא מנסה כבר חודשים לצאת איתי לפגישה הראשונה.איני רואה שיצא מזה משהו כי הוא לא הטיפוס שלי. ניסיתי כמה פעמים לר...
-
משבר בזוגיות.
אני בת 21 ובן זוגי בן 22 אני יחד שנה וחודש ובשנה שחלפה חווינו המון יחד אפילו בתחילת הקשר הייתה מעיין פרידה קטנה.הוא בחור מקסים רגיש אוהב מפרגן וכל מה שאפשר ל...
-
קנאות ושתלטנות בזוגיות
יש לי בת זוג כבר 9 חודשים, והאהבה היא הכי ענקית שאפשר דיבורים על חתונה טיולים ביחד לחו"ל והכל מצוין.יש דבר אחד שמפריע מאוד לקשר וזה הזילות שלפעמים היא לוקחת ...
-
בעיות בתחילת הנישואים
שלום ד"ר,אני ובעלי נשואים כמעט שנתיים ומכירים כבר 8 שנים. אני בהריון בחודש הרביעי.אני אוהבת אותו אבל הקשר שלנו הפך לבלתי נסבל בזמן האחרון. אנחנו לא מפסיקים ל...
-
דחוף - משבר בעקבות הפייסבוק
אני נמצאת בזוגיות כבר שבעה חודשים. בתקופה הקצרה הזו היו לא מעט בעיות, אבל יש אהבה ענקית!!! וחיבור מטורף כזה שלא חשנו (אני ובן-זוגי) כבר הרבה מאוד זמן! בחודש ...
-
ריב בין אחים בוגרים שלא נגמר
הכל התחיל לפני כ3 שנים.משפחה נורמטיבית למדי, הורים, 3 ילדים וכלבה חמודה.אני, הילד האמצעי, בן 20, ואחי הבכור, בן 24, לא מדברים כבר עוד מעט קרוב ל3 שנים. חיים ...
-
פתאום הרים טלפון..
הוא נפרד ממני לפני כמעט 4 חודשים בטענה כי הוא עדיין אוהב ונמשך ולכן איננו יכולים להישאר יחד...כי זה לא פייר כלפיי. (הוא צריך לחשוב, הוא מבולבל הוא רוצה להתנס...
-
נפרדתי מהחבר
שלום רב אני בת 28 והחבר שלי היה בן 36. נפרדתי ממנו לפני 3 שבועות לאחר כמעט חצי שנה יחד. הרגשתי פגועה מאוד מדברים שעשה במהלך הקשר, שקשורים לידידות שלו. אחת מה...
-
זוגיות במשבר
(מיטל)המשך מ 1.8 ראשית כול אני מודה לך על תגובתךאנחנו כן נשואים כבר כשנהוויש לנו תינוק ,בעלי באופי שלו הוא לא הכי נדבן שיש סגור עם עצמובהוצאות הבית הוא לא מש...
-
צריכה עזרה!
שלום לד"ר אורן חסון צריכה את עזרתך אני פרודה כבר חצי שנה.הבעיה היא כזאת היה לי לפני חצי שנה חבר היינו ביחד שנה וקצת ביחד הוא בן 26 ואני בת 25 נפרדנו כי הוא ה...
-
בעלי עצבני כי אני בשמירת הריון
שלום לך,אני בהריון מתקדם בשמירת הריון,רופא ביקש שאנוח ולא אתאמץ יתר על המידה,נשואה לבעלי שנתיים בסה"כ 4 שנים ביחד.אני באמת עושה מה שיכולה בבית כמו לשטוף כלים...
-
קשה לי נורא!!!
אני גרושה ואם לשני ילדים מקסימים. מתמודדת עם איום חזרת לובסטר (-: ובעיות שגרתיות כאלה ואחרות.לפני כ-3 חודשים הכרתי גבר מקסים שגילה בי עניין רב. גם הוא גרוש ו...
-
מעוניינת בחוות דעתך המקצועית
ד"ר חסון שלום רב,אני בת 26, ויוצאת עם בחור בן 28 כבר כארבעה חודשים. שנינו חשים כי הכימיה בינינו מצוינת, כיף מאוד כשאנו יחד, מצחיק, מעניין, מפרה, מסקרן והתקשו...
-
בעייה בעייתית
אני בת 17,יש לי חבר בן 21 מזה חצי שנה,אנחנו אוהבים מאוד,וכיף לי איתו. הבעיה היא שהוא הגבר הראשון שנכנסתי איתו לזוגיות ומבחינתו הקשר הזה מוביל לחתונה. אם היית...
-
בעיית מחויבות
ד"ר שלום,אני נמצאת מזה כחודשיים במערכת יחסים עם בחור מקסים, שיש בו כמעט כל מה שאני רוצה בבן זוג וגם המגרעות שלו שפעם הפריעו לי מאוד - אצלו הם לא מפריעות בכלל...
-
האם אני מגזימה
יש לי בעיה רצינית עם הפייסבוק הזהסליחה אם זה דבר טיפשי לעומת מה שאחרים כותבים פה אבל זה עושה את הנזק שלואני במערכת יחסים כשנתיים , לשנינו יש פייס ולבן זוגי י...