החלטות לכל החיים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 02.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לא יודעת מה לעשות
בעייה בעייתית
02.08.2011 • 19:02

אני בת 17,יש לי חבר בן 21 מזה חצי שנה,אנחנו אוהבים מאוד,וכיף לי איתו. הבעיה היא שהוא הגבר הראשון שנכנסתי איתו לזוגיות ומבחינתו הקשר הזה מוביל לחתונה. אם הייתי בת 20 + לא הייתי חושבת פעמיים ומייסדת איתו את הקשר ישר. אבל מאחר וזאת הזוגיות הראשונה שלי אני רוצה לדעת קצת יותר,להכיר סוגי גברים אחרים,אולי מתאים לי משהו אחר,אני צעירה ולא רוצה לדעת שמגיל 16 וחצי ועד סוף חיי הייתי עם אותו אחד בלי להכיר שום דבר אחר,מצד שני אני מאוד אוהבת אותו ולהפרד עכשיו ייראה כאילו נפל משום מקום וגם יהיה לי קשה. מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
החלטות לכל החיים
04.08.2011 • 01:18

לא יודעת יקרה,
את לגמרי צודקת. אבל, מצד שני, זה לא אומר שבגלל שאת לא בטוחה שזו זוגיות לכל החיים, זה אומר שאת צריכה להיפרד ממנו עכשיו. את בהחלט יכולה לומר לעצמך שאם תישארו ביחד עוד חמש, או שבע שנים, אז אולי באמת תתחתנו. אבל עד אז יש עוד המון זמן. את יכולה ליהנות מזוגיות טובה כל עוד היא טובה לך, ולהחליט על פרידה בעוד שנה או שנתיים...עם זאת, את צריכה להיות גלויה איתו בזה. דברי איתו, אמרי לו שזה מוקדם בשבילך בשביל להחליט על זוגיות לכל החיים. שטוב לך איתו ושאם טוב גם לו להישאר איתך גם אם זה לא לכל החיים, אז תעשי זאת בשמחה. לבינתיים. את בהחלט לא צריכה למהר, אבל כדאי שתהיי גלויה. אם לא יתאים לו, אז לא יתאים לו. ואם כן, הרווחת המשך זוגיות שתוכלי ליהנות ממנה כל עוד היא טובה לך. את ההחלטות לכל החיים תעשי מאוחר יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083