הוא לא ימצא מישהי כזאת
יערה
פרידה קשה,האם יש מה לעשות שיחזור?
⌄
שלום
וברכה ד"ר.עד לפני שבועיים הייתי בקשר זוגי מזה כשנה עם חברי. יש לציין שיש ביננו פעם גילאים מאוד גדול (20 שנה) שנינו רווקים. אני בחורה יפה מאוד מסודרת וטובה. והוא גם צנוע ואינטיליגנט. בחודש האחרון כשהתחלתי לדבר על מיסוד הקשר (לגור יחד, הבאת ילד, נישואים וכו)הוא התחיל לפחד. חזר ואמר שהוא אוהב אותי אבל חרד ממחויבות. ומאז יחסנו התדרדרו ושוב חזרו להיות טובים ושוב זה התדרדר וחברי החליט להיפרד ממני (פשוט להיעלם ולמחוק אותי מחייו) כבר שבועיים שאני במצב נפשי לא טוב אני בקושי ישנה ואוכלת ואני לא נראית טוב כלל. אני בוכה ללא הפסק. אני יודעת ובטוחה בעצמי ובטוחה שבן זוגי לא ימצא בחורה כמוניואני בציפיהשהוא יחזור אלי. האם יש לי באמת למה לצפות? או שזה נגמר וסוף פסוק? אשמח לתשובה . תודה רבה ורק אושר ובריאות, יערה.
liza
⌄
הי יערה.גם אני עם פער גילאים של 20 שנה.נשואה כבר 8 שנים...ויש 2 ילדים.את צריכה להבין שבחור שרווק ומתחתן מאוחר,תמידיחשוב כמו רווק,לא משנה מה...לא תמיד מתחשב...פשוט ככה.תחשבי טוב.אולי כדאי לך למצוא מישהו בגילך?או פער יותר קטן?בכל מקרה אם תרצי לדעת עוד,אשמח.בהצלחה.
יערה
⌄
הי ליזה! אני אשמח לדעת! האם אפשר לדבר איתך לא דרך המייל? תודה רבה, יערה. ד"א נראה לך לפי מה שכתבתי שיש מצב שכן הוא יצור קשר איתי וירצה לחזור אלי?
liza
⌄
לא רוצה לאכזב,אבל נראה לי שלא...ואם כן,זה לתקופה קצרה-אם לא יציע להתחתן,אין לך באמת מה לעשות איתו.... (אני מניחה שהוא בן 45-50)...ככה נראה לי...
יערה
הוא מעל גיל 50 אבל לא נראה...
⌄
יו סביר יותר שהוא לא יתקשר? ואם אני אכתוב לו משהו? מה כן יכול לגרום לו לרצות להיפגש איתי ב 4 עיניים ?
liza
הוא מעל גיל 50 אבל לא נראה...
⌄
כתבתי לך למעלה בהמשך תגובה.
ד"ר אורן חסון
הוא לא ימצא מישהי כזאת מוצלחת.
⌄
יערה יקרה,
יכול להיות שזה נכון. בהחלט יכול להיות שחברך לשעבר לא ימצא אשה מוצלחת כמוך. יכול גם להיות שאת לא תמצאי מישהו מוצלח כמוהו. אם כי, את צריכה לקחת בחשבון שהעובדה שהוא חרד ולא מוכן לזוגיות, גם היא חלק ממנו, והחלק הפחות טוב שבו, מבחינתך. אבל זה חלק ממנו, והוא זה שהפך להיות הדומיננטי. זה מבלבל, כאשר הוא מגיע, בצד זה, עם כל כך הרבה דברים מוצלחים אחרים, אבל אסור לך לחשוב שהוא מתאים לך, בגלל הדברים האחרים, כאשר הוא לא מתאים למשהו בסיסי שאת צריכה.קל לחשוב שאפשר לשנות זאת. אבל העובדה שהוא כל כך בקלות החליט להיפרד בגלל המחשבות הללו שלו, מצביעות לך עד כמה הן דומיננטיות וחשובות לו, ועד כמה קשה לו להשתנות. בכל מחשבה עתידית, אל תשכחי לקחת זאת בחשבון. אם הוא נחרץ במה שהוא אומר, אולי לא ישנה לו כלל אם הוא לא ימצא מישהי מוצלחת כמוך, כי אולי זה לא מספיק חשוב לו. חשוב לו יותר לשמור על העצמאות שלו, ולא למסד קשר.ועוד: אל תשאירי כאן בקשה לתכתובת פרטית או למייל. את לא יודעת מי יקרא את זה, ומי ינסה לנצל זאת. לא כשאת חושפת עצמך כך.