ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 146
-
לא יודעת...
אני בת 18 ויש לי חבר,בזמן האחרון עלו לי הרבה הרהורים בקשר לזוגיות שלנו ולא הייתי בטוחה אם אנחנו מתאימים..לא מזמן הכרתי מישהו והתאהבתי בו.. אני פוחדת שאם נפרד...
-
בגידה=חוסר אהבה?
אני בת 18.יש לי חבר שבזמן שאני איתו אני אוהבת אותו ובזמן שאני לא איתו אני לא בטוחה ומחפשת מסביב.. במקביל לזוגיות שלי איתו יצאתי עם ארבעה גברים אחרים,עם שלושה...
-
שאלת זוגיות
שלום לכולם, אני נמצא בזוגיות כבר 8 חודשים בת זוגתי אובחנה כבעלת הפרעת קשב וריכוז בתחילת הקשר היא הייתה מטופלת בריטלין ואולם הפסיקה משום שהיא אומרת שזה "הורס ...
-
חגים חגים
זו שנה ראשונה שאנחנו נשואים, אנחנו דתיים, בן זוגי התרחק קצת מהדת לאחרונה, וקשה לי עם זה, אבל זה לא הנושא העיקרי כרגע-השנה אנחנו אצל ההורים שלו בראש השנה. כשח...
-
מה עושים.?
חבר שלי נפרד ממני לפני חודשיים וקצת משום שהרגיש לו שזה לא זה..היינו 3 שנים יחד והיינו אמורים לעבור לגור ביחד בקיץ אלא שהתכניות השתנו. הוא גם עובד ,לומד ומאמן...
-
לא בטוחה לגביו(כל עזרה תתקבל בברכה!
אני בת 17. יש לי חבר בצבא שאותו אני רואה פעם בשבוע,הוא בן 21,הוא החבר הראשון שלי.הוא רואה את הקשר ביננו כרציני ושאחרי שהוא ישתחרר זה יוביל מבחינתו לחתונה. נכ...
-
ביטול אירוסים ופרידה
אורן שלום,בחמש השנים האחרונות נהלתי זוגיות מאוד מורכבת עם בחורה, היינו בקשר שנה, נפרדנו לשבועיים, חזרנו שוב לשנה ועברנו להתגורר יחד, ואז נפרדנו שוב לשמונה חו...
-
חרדה זוגיות
נשוי ולא באושר בן 38 לשני בנות מדהימות הכל התהפך לי בפנים עבודה בית משפחה אני מרגיש ממש בתחתית דחוי ומושפל מצד אישתי חושש וחרד מהתחלה חדשה מנסה להשתקם ורוצה ...
-
מחסומים ועקיצות..
יש לי מחסומים ומנגנוני הגנה שאני לא מצליחה להפסיק איתם..אני בת 24, התחלתי לצאת עם מישהו בן 28. האופי שלו בדיוק ההפך ממני- הוא זורם, אופטימי, לוקח דברים בקליל...
-
פרידה כואבת
שלום רב ד"ר!אני בת 23 . אחרי פרידה של 3 וחצי שנים.אני לא מאמינה שאני יושבת מול המחשב וממש מתעסקת בכתבות על זוגיות. החיים אינם צפויים אבל לא חשבתי שעד כדי כך!...
-
מראה חיצוני
היי, אני בת 23 ולפני 9 חודשיים יצאתי מקשר לאחר 4 שנים(הוא בגד)כרגע אני נמצאת בארהב והכרתי בחור ממש חמוד שכלכך מתאים לי בכל השאיפות שלו לחיים וכדומה, כבר הוא ...
-
קיום יחסי מין
אני נשואה כשנה וחצי ואני יכולה להגיד שלאחר הלידה הסקס מצד בעלי שואף לאפס,אני לא יוזמת והוא מצידו במשך יותר מחצי שנה קיים יחסים איתי פעם אחת לאחר שחזר ממילואי...
-
קשר רומנטי עם גבר צעיר ממני
פגשתי בחור נחמד והתחילה ביננו מערכת יחסים מדהימה ומיוחדת במינה... יש ביננו חיבור מאוד קרוב שנובע מחוויות לא פשוטות שעברנו והזדהות משותפת. אנו בעיצומו של תהלי...
-
ערב קשה
לילה טוב!אני גרושה בת49.פנה אלי גבר גרוש בןגילי בערך .דרך אחד האתרים. נחמד ,עובד,גר קרוב.נרא בסדר. דיברנו אתמול.הערב נפגשנו.דיברנו .בדרך הוא עצר ואמר לי כי ה...
-
האם יש סיבה לדאגה?...
אני בחסים עם בחור כבר שנה וחצי. ובזמן האחרון אני דיי מרגישה שאני עושה בשבילו הכל.. הוא רוצה שנגור יחד ואני לא כל כך אבל אני אצלו הרבה. ובגלל שאני גם פחות או ...
-
רתיעה ממגע והתנתקות רגשית
ד"ר חסון שלום !יש לי שאלה: האם ישנם גברים שלא אוהבים מגע? האם זה נורמלי? חבר שלי ואני כבר 7 חדשים ביחד. הוא לא אוהב במיוחד מגע פשוט, לא שהוא אמר לי אבל קשה ש...
-
מובנת מאליה
היי,היי!אני בת 29.יצאתי עם מישהו, אהבה גדולה. עשיתי טעות והשקעתי הרבה, לפעמים גם כשהוא לא השקיע בחזרה.אחרי חודשיים טובים, הוא נסע לחו"ל ל3 שבועות. חזר שונה. ...
-
משבר בזוגיות
הי.אני נמצאת בחו"ל עם בעלי. אנחנו נשואים כשנה, ומערכת היחסים שלנו בת 3.5 שנים. בזמן האחרון, כל הבעיות שהיו קטנות בינינו הפכו לתוכן המרכזי. אנחנו יותר רבים ומ...
-
גורם לי להרגיש רע
היי, אני בת 30 ובן זוגי בן 32אני בחורה בעלת שליטה ,שאוהבת שליטה ומצפה מבן הזוג לשקיפות מלאה. אני מודעת שלעולם לא אדע הכל ונכון יכול להיות שחוויתי אכזבות קטנו...
-
ביחד ארבעה חודשים ועדיין לא מאוהבת
שלום, אני יוצאת עם מישהו כבר ארבעה חודשים ואני עדיין לא מאוהבת, האם זה נורמאלי?. אין לי כ"כ אינדיקציה להשוואה משום שמערכות היחסים שהיו לי עד היום היו הידלקות...
-
מתלבטת סדרתית...ומפחדת מחתונה!
שלום, אני בת 29 ויש לי חבר 3 וחצי שנים (אנחנו גרים יחד שנתיים). הוא בחור מקסים, אוהב, תומך, דואג, אכפתי הכל! אבל אני כל הזמן מתלבטת לגביו (רוב הקשר...) כי טו...
-
האהבה הישנה..
אני בת 25 לפני כשנתיים אני והחבר נפרדנו אחרי כמעט 5 שנים ביחד..האהבה כן קצת דעכה ביננו אז בערך חצי שנה שלא ממש אהבתי אפילו הסתכלתי לצדדים ותמיד חיפשתי משהו ש...
-
שאלה לי....
חבר שלי נפרד ממני לפני כמעט 3 חודשים. אנחנו כבר חודש לא מדברים. הוא רצה שנשמור על קשר וניסיתי בהתחלה וראיתי שזה כל פעם מחזיר אותי אחורה אז ביקשתי שנתנתק קצת ...
-
פחות משנה נישואים הריון חודש שביעי
אומנם אני בת 23 וכבר הספקתי להתחתן ואפילו להכנס להרויון ולא מסמן לקנות בית.אך כלום לא שוה כי אני לא מסוגלת להסתכל על בעלי כבר 3 חודשים בערך, ממש בא לי להתגרש...
-
רציונאל או אמוציונאל ביחסים
אני בת 29, יצאתי לפני כ-8 חודשים עם בחור לתקופה של 3 חודשים,הרגשתימאוהבת עד מעל הראש. נפרדנו מיוזמתו ושבוע לאחר מכן התחלתי לצאת עם בחור אחר, עד היום ואנחנו ב...
-
האקסית
אני בחורה דתייה,לפני שנה התחלתי להתכתב באתר עם מישהו שחברה שלו נפרדה ממנו אחרי זוגיות של שנה וחצי והוא היה מאוד פגוע וכואב.הם שמרו על קשר של ידידות בינהם והו...
-
זה זה או זה לא זה?
אני בזוגיות עם גבר כבר חצי שנה, הוא אוהב אותי מאוד,כל הזמן אומר לי את זה,מראה לי את זה, הוא לא בקשר ממש טוב עם חברים שלו והמשפחה שלו ואני די מרכז חייו.הוא בא...
-
פחד מנטישה
שלום, יצאתי עם בחור 3 חודשים, הכל רץ מאוד מהר והיה נעים וטוב, בשבועיים האחרונים של הקשר הרגשתי שהוא מתרחק ממני ונשארתי מבולבלת, לא הצלחתי לפתוח ולדבר על מה ש...
-
אני רוצה להתחתן והוא לא
שלום, רציתי להתייעץ בכם בבעיה כאובה. אני בת 35 גרושה+2 חיה מזה כשנתיים עם בן 39 גרוש+2, אנחנו מאוהבים עד הגג. אני מאוד מאוד רוצה להתחתן איתו והוא, מצידו, לא ...
-
מה לעשות?
שלום, אני בת 27 בן זוגי בן 29, ויש לי שאלה לגבי התנהגות במהלך ריב/ויכוחהבעיה שלו היא שלוקח לו המון!!! זמן לעשות דברים שאני מבקשת, בכלל קשה לו להזיז את עצמו ל...
-
סיפוק מיני
שלום רב, אני נשואה כשנתיים, נישואים שניים.חיי המין שלנו טובים ומאד מספקים. גם בעלי מציין זאת בהנאה לעיתים...לאחרונה, שמתי לב כי בעלי נשאר ער עד השעות הקטנות ...
-
האם כדאי לכתוב?
כבר חודש שאני והאקס לא בקשר. רוב הימים אני מרגישה טוב ואני בסדר.התחלתי לצאת עם אחרים וזה דיי נחמד. אבל רק כי זה מעלה לי את האגו ומראה שאני עדיין אטרקטיבית בע...
-
בן זוג קמצן-כיצד להתמודד?
שלום ד"ר חסון,אני נמצאת בזוגיות כבר קרוב לשנה. לאחרונה אני מתחילה לחוש לא שלמה איתה במאחה אחוז, וזה נובע מהסיבה שחבר שלי קמצן נורא. הקמצנות שלו לא רגילה, ז"א...
-
החבר לשעבר
שלום שוב ד"ר חסון,בהמשך לפנייתי אליך מ09.08 -שם הפניה התייעצות.החלטתי לפני שבוע כן לאפשר לי ולמי שהיה חברי כ10 חודשים לתת הזדמנות נוספת, בתחילה כתבתי לו מייל...
-
מצא את ההבדלים
רציתי לדעת מה ההבדלים בין ויתור על עצמך לבין פשרה?הייתי בזוגיות שנמשכה כשנה וחצי. היא נגמרה לטענתו כי "ויתרתי על מי שאני" . (אני אוהבת שמנתחים אותי.. חכמים ג...
-
החלטה שלי או של הסביבה?
אני יוצאת עם גבר במשך חצי שנה.בתחילת הקשר לא חשבתי שהוא הטיפוס שלי אבל עם הזמן הוא נפתח ואני גם וכיף לנו ביחד.בזמן האחרון התחלתי לשמוע הערות מההורים שלי ומהא...
-
מה קורה ביננו?
יש לי חבר שמשרת בצבא ביחידה מובחרת..כתוצאה מכך אני רואה אותו פעם בשבוע בערך, לעתים רחוקות פעם בשבועיים.פעם כשלא הייתי רואה אותו שבוע הייתי ממש משתגעת מגעגוע,...
-
עזרה דחופה
שלום אני נשואה 25 שנה תמיד במצב כלכלי קשה אבל עובדת מבוקר עד ערב יש לנו דירה בעלי גם עובד בלי לדרש את המגיע לו אבל לו מפסיק לדרוש מימני כסף שאן לי וכעס עלי ש...
-
אחרי פרידה
אני בת 30.רווקה.אחרי פרידה מחבר רציני שאהבתי וגרנו יחד כ 9 חודשים.ראיתי כבר את מסלול חיי עימו אבל הקשר סבל מבעיות והתפרק.אחד הדברים שקשים לי זה הלבד.מעבר לגע...
-
לב שבור...
קשה לי מאוד בקשר בו אני נמצאת. יחד עם זאת, אני אוהבת את הבחור. אתמול שלחתי לו הודעה עם אמירה בוטה ושגם אני מאוד פגועה מהיחס שלו ומהעובדה שהוא לא פנוי אליי.כת...