ייעוץ זוגי: התמודדות עם אכזבה וקבלת החלטות

תאריך פנייה: 09.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לילך
התייעצות
09.08.2011 • 12:17

http://www.starmed.co.il/forum-93/page-7http://www.starmed.co.il/forum-93/page-6שלום ד"ר חסון,במקום לרשום הכל מחדש צירפתי כאן שתי תכתובות ביננו בנושא פרידה מהבן זוג מלפני חודשיים.אני פונה אליך שוב לאחר שהתחלתי תהליך בבנק הזרע להבאת ילד,לצערי היתה לי הפלה טבעית בשלב מוקדם מאוד כך שעדיין איני בהריון.לפני מספר ימים לאחר חודש וחצי של נתק,שלח לי האקס הודעה אם ארצה להיפגש,לא השבתי עליה,גם לא התקשרתי לומר לו מזל טוב כאשר היתה לו יומהולדת בסוף השבוע.אני מהרהרת מאז אולי היה כדאי לדבר אולי מבין מה הפסיד ומה יכל להיותלנו...לא יודעת האם כדאי לתת הזדמנות נוספת..חוששת להפסיד יותר מאשר להרוויח ומצד שני הייתי רוצה שיהיה לנו טוב ביחד.יש סיכוי שמשהו השתנהאני גם חוששת שהדפוס הזה של לקחת הפסקה ולחזור שהיה לו גם בקשר קודם וגם איתי פעם אחת וכשרצה בשניה אמרתי שהקשר נגמר,שהדפוס הזה ימשיך ובכלל שאני שוב אוותר על עצמי במובנים מסוימים ויהיה לי טוב חלקית ולא אושר כפי שהייתי רוצה להרגיש...אם פנה אלי עכשיו הוא מרגיש בחוסר שלי ויודע שהיה מה להפסיד פה אין לי ספק . מה אתה ממליץ ?מה נראה לך?תודה מראש.לילך

ד"ר אורן חסון
החבר לשעבר
11.08.2011 • 21:24

לילך יקרה,
לא דייקת בקישורים ששלחת, אבל מצאתי (הקישור הנכון הואכאן). כדי ליצור קישור צריך ללחוץ עם לחצן ימני של העכבר על ההודעה, ולפתוח בחלון חדש שבו תהיה הכתובת המדוייקת.צר לי על ההפלה שלך, שאני בטוח שזו אכזבה משמעותית עבורך לאחר הציפיות הגדולות שלך. בכל מקרה – מה שכתבתי לך בפעם האחרונה, לצערי, עדיין תקף. קראי בבקשה את כל ההודעות שלי, כי זה מה שאני יכול לעשות במסגרת הפורום, שהיא מוגבלת. זה נכון שחלה התפתחות אצלך, אבל השאלה שנשארה היא אם את מאמינה לו, ואם את רוצה בו (וגם, עד כמה הוא רוצה בך). אלו החלטות שאת צריכה לעשות. בתנאים האלה, לא אוכל לעזור לך יותר.יש שינוי אחד: אם תרצי יעוץ מפורט יותר, ועדיין לא במסגרת מסודרת של סידרת פגישות, אני מציע את האפשרות שלייעוץ טלפוני חד פעמי(ראי קישור), שבו תהיה לי גם אפשרות לדעת יותר, ולשוחח על האפשרויות. זה עדיין לא תהליך מסודר ומתמשך, אבל תוכלי לקבל כיוון טוב יותר מאשר כאן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083