יעוץ זוגי: אפשרויות ועלויות

תאריך פנייה: 04.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מבואסת
בעיות בתחילת הנישואים
04.08.2011 • 13:44

שלום
ד"ר,אני ובעלי נשואים כמעט שנתיים ומכירים כבר 8 שנים. אני בהריון בחודש הרביעי.אני אוהבת אותו אבל הקשר שלנו הפך לבלתי נסבל בזמן האחרון. אנחנו לא מפסיקים לריב. הוא עובד מחוץ לעיר וחוזר מאוחר ואני לא עובדת. בכל יום שהוא חוזר מהעבודה הוא מתלונן עליי, יש לו תמיד טענות וגם אם אני עושה דברים שאמורים לשמח אותו כמו ארוחת ערב וכו'- הוא לא מסוגל להגיד דברים טובים ולפרגן. אני מרגישה שמאוד התרחקנו, גם יחסי המין נעשים בתכיפות יותר נמוכה. אני בעיקר מרגישה מאוד מאוד לבד. הוא לא רוצה ללכת לייעוץ זוגי. חשבתי ללכת לבד או אולי לאיזה קבוצת תמיכה אבל אני לא יודעת לאן לפנות. אני בעיקר מפחדת כי עם ילד הדברים הופכים ליותר מורכבים ואני מפחדת שהמצב יירע אפילו יותר. לא עובר יום מבלי שאני בוכה, אפילו באמצע הלילה. אני גם מאוד פגועה ממנו כי זו תקופה שציפיתי שיהיה יותר שם בשבילי ויתעניין באיך אני מרגישה ואולי אפילו יפנק אותי באיזשהי צורה.אשמח לאיזו עצה לגבי לאן לפנות לבד, ובתנאי שהייעוץ לא יהיה יקר מדי. תודה

ד"ר אורן חסון
הוא לא רוצה ללכת ליעוץ
05.08.2011 • 10:20

מבואסת יקרה,
יעוץ זול, תמיד אפשר למצוא בקופת חולים. יכול להיות שתצטרכי לעמוד בתור, אבל זה אפשרי. בשוק הפרטי המחירים נעים בין לא זול למאד יקר.עם זאת, אם יש בעיה, כדאי שבאמת תעשי משהו בעניין. לגבי קבוצות תמיכה, תצטרכי להתעניין מה קיים באזור מגורייך. נסי במתנ"סים מקומיים ובשרותים עירוניים אחרים, כמו גם בחיפוש באינטרנט.לגבי יעוץ זוגי פרטי, בדרך כלל זה שווה, אפילו כלכלית, בהתחשב באלטרנטיבה, אבל הצד הפסיכולוגי הוא שלכאורה זו הוצאה לא מחוייבת. חשבי על זה יותר.אם תרצי הכוונה חד פעמית, ראי את האופציה ליעוץ חד פעמי אצלי באתר (קישור בתחתית המכתב).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083