ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 143
-
אני בהריון ובן זוגי מבקש ממני להפיל
אני בת 26 רווקה ונמצאת במערכת יחסים כמעט 3 שנים עם זוגי, אנו גרים יחד כשנה.בשבוע שעבר נודע לי שאני בהריון, זהו ההריון השני שלי ממנו, בהריון הראשון עברתי הפלה...
-
קשה לי
פגשתי בחור מדהים עם כל המעלות, הוא דרש לגור בארץ זרה והיה לי קשה להתחייב. עכשיו כשהוא התחתן אני הרוסה לגמרי. אני לפחות מרגישה צורך לנהל איתו שיחה שיסביר לי ל...
-
משבר
המשך שיחה מ 24.7(מיטל) אני מאוד מודה לך על התגובה, העצתי לו שנלך לטיפול זוגי ,טען שהוא לא מאמין ביועוץ זוגיות ולא מוכן לשמוע על הנושא בכללל ,אלה שהוא מוכן לה...
-
עזרה בבקשה):
ד"ר חסון שלום, יש לי בעיה ואני אובדת עצות. חבר שלי(30) ואני(23) ביחד כבר חצי שנה. בגדול אני יכולה לאמר שטוב לנו ביחד, אנחנו משתפים אחד את השני בהכל, הזוגיות ...
-
מה לעשות
שלום לךאני נשואה כ 14 שנה עם שלושה ילדים. מתוך הסכמה ואידיאולוגיה גידלתי כמה שאפשר את ילדי בחינוך ביתי עד גיל שלוש היות ורצינו שאחד ההורים יהיה מאוד נוכח בחי...
-
בעיות עם החמה שמשפיעות על הזוגיות.
שלום ד"ר אורן חסן,אני ובן זוגי היקר מתחתנים בעוד חודש. בסה"כ אנחנו 6 שנים יחדו. הבעיה החלה כאשר אמו של בן זוגי סיפרה לו משהו קריטי ביותר עבורי וביקשה לא לספר...
-
בעיה
היי..יש לי בעיה אני בזוגיות כבר 5 שנים במשך השנתיים האחרונות על חבר שלי עוברים רגעים ממש קשים אמא שלו עשתה תאונת דרכים קשה ונשארת משותקת בכל גופה ובנוסף יש ל...
-
לא יודעת
אני בחורה בת 21 לפני כשנ ה יצאתי ממערכת יחסים ארוכה שכללה פרידה נורא כואבת ולאחר מכן יצאתי תקופה עם מישו רמאי והיו לי אחר כך דייטים שלא הוכבילו לשום מקום באי...
-
אבוד.
שלום אני בחור צעיר ונורמלי בן 25 נראה טוב סך הכל וסטודנט. אחרי 8 שנים של זוגיות ! וגיליתי שוב פעם שחברה שלי בוגדת בי , בעבר זה קרה , אך לאחר התחננויות והרצון...
-
זוגיות שש שנים ועדיין אין חתונה
שלום, אני בת 26 ויש לי חבר בן 29 מזה שש שנים,אני אוהבת אותו ויש בינינו זוגיות מופלאה,נעימה ,וכבר לפני שנתיים ידעתי שאני רוצה להתמסד לו.אך הוא בחור רציני שקול...
-
חברה שלי יותר מדיי דואגת כלפיי
שלום. .אני בן 18 ואני נמצא בערכת יחסים עם מישהי שאני מאוד אוהב כבר שנה(היא חיילת,ואני לפני צבא), אבל יש בעיה אחת, היא אף פעם לא סומכת עליי...היום דיברנו בטלפ...
-
זוגיות בהריון
שלום . בת 32 נשואה 10 שנים יש לנו 2 ילדים בני 7ו-5 ועכשיו אני בהריון שלישי ,מתחילת ההריון אני ובעלי לא מסתדרים בלשון המעטה.נכון שעוברים עליי שינויים עם ההריו...
-
מדוע הוא לא מציע?
שלום, אני בת 29 נמצאת בזוגיות כבר 8 שנים (עם בחור בן 30) מתוכם כבר 3 שנים אנחנו גרים ביחד.למרות שהיחסים בניינו טובים, עדין לא קיבלתי הצעת נישואים. הוא מודע ל...
-
בעל קמצן+עצלן
אני נשואה עם בעלי שנה ללא ילדים.הבעיה שלי איתו מההתחלה היתה עצלנותו- הוא עובד בחצי משרה וחוזר הביתה כל יום בשתיים. יש לו אפשרות לעבוד בעוד מקום או להחליף עבו...
-
לא יודעת לקרוא את הלב שלי....
אני בחורה בת 29 ויוצאת עם בחור מתוק ומקסים בן 31 כשנה.לא יודעת איך להסביר את מה שמפריע לי אני מבולבלת ונראה לי סובלת ממצבי רוח אם זה ככה.חבר שלי בחור מתוק ומ...
-
פורנו
בעלי ואני נשואים כבר שנה, אני אחרי הפלה ועכשיו בהריון שוב, גם אחרי ההפלה וגם בתקופת תחילת ההריון, בעלי כל הזמן מסתכל בפורנו, וזה ממש מפריע לי ומוריד את הביטח...
-
חשוב מאוד
ד"ר אורן שלום רבשמי ג'י מחיפה בת 24, אני מאורסת כבר כמה חודשים לבחור גדול ממני ב3 שנים, בתחילת הקשר שלנו ראיתי כי הבחור מקסים, מתוק, אוהב ותומך... לא שהיום ה...
-
לא יודעת אם הוא האחד
שלום ד"ר. לפני כשנה התחלתי לדבר בטלפון עם גבר שהיחסים ביננו התחילו אחרי התכתבות באנטרנט שבמהלכה הוא ביקש את מספר הטלפון שלי. בשיחות שנהלנו היה לי נחמד,משעשע,...
-
צריכה בחור רגיש או אסרטיבי?
ד"ר אורן חסון שלום,הנני בחורה צעירה כבת 26. כבר שנה שאני יוצאת עם בחור מקסים שאוהב אותי מאוד. אני יכולה להעיד כי הוא בצע תפנית של 180 מעלות איתי- הוא רגיש, מ...
-
מפסיקה לדבר בזמן מריבה
שלום וברכה,אנחנו זוג בני 27 ו33 , 3 וחצי שנים יחד, גרים יחד ומאוד מאושרים רוב הזמן.יש 2 בעיות מרכזיות שעולות בזמן ריבים: אני מפסיקה לדבר ולענות בזמן ריב ולאח...
-
ביטול חתונה?
שלום, כתבתי כאן בעבר וני זוכרת שייעצתי לי לשמור על האירוסים על אש נמוכה ככל הניתן. לא עשיתי זאת והחלטנו להתארס. המצב נהיה גרוע מיום ליום. כל הספקים סגורים וא...
-
תלותית
שלום רב , אני ובעלי נשואים כבר כ8 שנים עם שני ילדים קטנים בני 5 ו 7 בעלי אדם טוב מאוקטובר נפלא העניין הוא שהוא אדם מאוד ביקורתי, ענייני, אומר כראות עיניו בלי...
-
האם הרגש שלי אבד ?
אני בחורה בשנות ה-30 לחייה עם מקצוע טוב חיים די טובים אבל בנוגע לזוגיות כבר 3 שנים רווקה יצאתי פה ושם עם אנשים אבל זה לא בהכרח היה זה.אני בחורה שמאוד יודעת מ...
-
טיול אחרי צבא
המצב שלי הוא כזה אני מסיים עוד יומיים 3 שבועות של מילואים(פעם ראשונה לא הייתי חייב ללכת אבל הלכתי כי רציתי לבחון את הקשר- שרק לפני כמה ימים יבנתי שזו הייתה ט...
-
ריחוק
שלום שמי ענת אני גרושה + התחלתי לצאת עם בחור מקסים מאתר היכרויות בגילי וגם גרוש .אנו יוצאים בערך שלושה וחצי חודשים חודשיים מתוכם היו מושלמים הוא לקח אותי והר...
-
איך אדע.. ?
איך אדע אם קשר שהסתיים עודנו בר תיקון?איך אדע אם אחרי זמן מה אני ביקשתי לנתק קשר - כי אחרי שנפרד המשכנו את הקשר- שהוא לא מתקשר כי אני ביקשתי או כי הוא לא מרג...
-
דילמה בפרק ב'
שלום, אני בת 36 גרושה מזה חצי שנה ועם ילד בן שנתיים וחצי.היכרתי בחור בן 41 גרוש מזה שנה וחצי +2 ואנו יוצאים כחודשיים.מאוד כיף לי איתו למרות שאין לנו אפשרות "...
-
פרידה
שלום דר' אורןהנני בחורה בשנות ה- 40 בשלוש שנים החארונות יצרתי קשר עם אדם שמבוגר ממני בכ- 20 שנה נקשרתי אליו מאוד , הוא אדם נשוי וכן גם אני נשואה.לאחרונה הוא ...
-
בן זוג ויזיזה מהעבודה - ר
הייאני ובן זוגי שנינו עובדים באותו מחלקה וגם הידידה שלו שהלך איתה במקביל שיצא איתי וגם שכב איתה וידעתי על זה , לפני שבועיים אמרה לבן זוגי שאין מקום לשניים וא...
-
עצה בבקשה
שלום דוקטור, אני בחורה בת 32, לאחר בערך שבע שנים לבד מאז הקשר הרציני האחרון שלי. אני מציינת את זה כדי להדגיש כמה נדיר זה מבחינתי הקשר שהתחיל כרגע: לפני חודשי...
-
אי יציבות
אנו זוג לקראת גיל 40. הורים לילדים קטנים. כרגע פרודים כמספר חודשים.לבעלי ריטואל קבוע של עזיבה ולאחר מכן רצון לחזור, חזרה, עצבים ועזיבה שוב.בפעם הראשונה קיבלת...
-
שלום ד"ר אורן
ד"ר אורן חסון שלום,שמי רינה, בת 26. יש לי ארוס בן 30. חברים מס' שנים. הכול טוב בינינו.הקדמה קצרה: החבר שלי בן אדם מאוד מאוד חכם. כשהיה ילד בביה"ס הוא תמיד קי...
-
לאחר ניתוח
שלום, לפני כחודשיים עברתי באופן פרטי איזה-שהוא ניתוח בהצלחה. המנתח איש מאוד נחמד ומקצועי. הוא היה מאוד זמין, ביקר אתי כל יום בבה"ח, לאחר מכך התקשר כמעט כל יו...
-
יחסים ללא עתיד
האם יש טעם להשאר עם בן זוג בידיעה שלא נתחתן?אנחנו בני 20 , חברים כבר שנתיים וחצי , אוהבים מאד , מסתדרים מצוין, עברנו המון דברים יחד , אהבה גדולה מאד , יחסים ...
-
זרימה..?
שלום, עברתי פרידה שהייתה קשה לי מאוד- כי לדעתי זה טעות להיפרד. ניסינו להישאר קצת בקשר אחרי הפרידה עד שאני חתכתי את זה כי הבנתי שזה לא עושה לי טוב ושאם הוא בח...
-
עבודה משותפת עם האקסית
שלום ד"ר .כתבתי לך לפני מספר ימים בעניין סיפורי .כרגע אין לי ברירה ועליי להתחיל ולעבוד באותה החברה ובאותו התפקיד .למזלי , רוב הסיכויים שאנחנו ניפגש רק בישיבו...
-
משבר
ד"ר אורן שלוםאני נשואה מזה 6 שנים ויש לי 2 ילדים מקסימים. את בעלי הכרתי לפני 10 שנים ובהתחלה לא היינו זוג, חיזרתי אחריו מאוד והוא לא היה מעוניין ולא התייאשתי...
-
זקוק לעצה
שלום רב לאשתי יש יום הולדת ביום שישי הזה.יש לנו ילד בן 5 ותינוקת בת 3 חודשים כל יום הולדת היא נוסעת לבית מלון וחשוב לה מאוד גם השנה לנסוע,היא לא רוצה להיות ב...
-
איך לגרום לגבר שלי ליזום
יש לי בעיה אני יוצאת עם אדם מקסים, הבעיה היא שהוא לא יוזם.... מגע חיבוק אני צריכה לעשות את זה אמרו לי לייבש אותו אבל לא יודעת אם זה מזיז לו ..אני רוצה שהוא "...
-
פרידה מבן זוג
היי אני בת 24 גרה בחול כבר שנתיים, הגעתי למטרת טיול ואז פגשתי את הבן זוג שלי אחרי חודש שהייתי פה שבעצם בגללו אני עדיין כאן,כבר מההתחלה עברתי לגור איתו והתחיל...