ייעוץ טלפוני חד פעמי
מיטל
זוגיות במשבר
⌄
(מיטל)המשך מ 1.8 ראשית כול אני מודה לך על תגובתךאנחנו כן נשואים כבר כשנהוויש לנו תינוק ,בעלי באופי שלו הוא לא הכי נדבן שיש סגור עם עצמובהוצאות הבית הוא לא משתתף גרים אצל הוהורים שלו וזה בכלל לא מזיז לואך תקוותי הייתה שאיתי זה יהיה אחרת .הוא אכן ספקן וזהיר .המחשבה על הגירושן מאוד קשה לי ואני עם תינוקהאם יש דרכים שאני יכולה לנסות שיקנה לו ביטחון בקשר לנישאין שלנוולנסות לבנות עתיד ?האם יש משהו שאני יכולה לעשות עלמנת לשנות את המצב ?אשמח שוב לקבל את עצתך
ד"ר אורן חסון
יעוץ טלפוני חד פעמי
⌄
מיטל יקרה,
לצערי, לעזור לך כאן יותר ממה שעזרתי – לא אוכל. אם הוא לא רוצה ללכת ליעוץ זוגי, את יכולה ללכת לבדך. בתנאים שלכם, זה המעט שאת יכולה לעשות, והמעט הזה יכול להיות הרבה. גם אם תלכי ליעוץ לבדך, יש סיכוי טוב שתוכלי לשנות לא מעט גם מההתנהגות שלו.ועוד: אמנם אני ממליץ על יעוץ זוגי מסודר, וכאלטרנטיבה לזה – שתלכי בעצמך ליועץ זוגי למשך תקופה, כדי לדעת איך להתנהל איתו כדי לשפר את ההקשבה שלו אליך, ולצרכים שלך.עם זאת, אני מציע עוד אפשרות – פתחתישרות של יעוץ טלפוני חד פעמי, של שעה (הקישי, וראי את הלחצנית בצד ימין). את יכולה לנסות. אמנם זה לא תהליך, וזה לא הרבה, אבל בפגישה זו אולי אוכל לתת לך כיוון. כאן, בשלוש ההתכתבויות שלנו מיציתי פחות או יותר את מה שאני יכול לתת לך, ואת זקוקה להרבה יותר.