מה לעשות כשרוצים רק אותו?

תאריך פנייה: 03.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נוני
צריכה עזרה!
03.08.2011 • 11:48

שלום
לד"ר אורן חסון צריכה את עזרתך אני פרודה כבר חצי שנה.הבעיה היא כזאת היה לי לפני חצי שנה חבר היינו ביחד שנה וקצת ביחד הוא בן 26 ואני בת 25 נפרדנו כי הוא החליט שצריך זמן להתבסס מבחינה כלכלית כי הקריריה שלו יותר חשובה הבנתי לגמרי וכרגע קשר זוגי פחות חשוב לו..היה לי קשה להתגבר עליו ועדיין לא התגברתי אחרי כמה חודשיים של ניתוק קשר דיברנו דיברנו ואף נפגשנו החליט לחדש תקשר רק בצורה של ידידים אין בכוונותו לחזור כרגע..יצאתי עם גברים אחרים אבל הם לא עינינו אותי כל דרכים הראו לי שאני רוצה רק אותו ולא אף גבר אחר אני לא יודעת מה לעשות אני כן רוצה קשר אני כן מרגישה בשלה למחיוביות אך רוצה איתו ולא אף גבר אחר התלבטות היא האם לחכות לו הוא מראה התענינות בי אבל לא מראה שמעוניין לחזור אליי מה עושים ד"ר אשמח לתגובה.?

ד"ר אורן חסון
ירח עשוי גבינה
04.08.2011 • 01:25

נוני יקרה,
נדמה לי שאת נותנת לעצמך גם את השאלה, וגם את התשובה, והקושי שלך הוא שהתשובה שלך היא בלתי אפשרית. את שואלת "מה עושים?", אבל גם עונה: "אני רוצה רק אותו ולא אף גבר אחר". בתנאים האלה, עושה רושם שאת רוצה משהו בלתי אפשרי.את יכולה לחכות, אבל אין לך שום ערבות שכאשר הוא יתבסס כלכלית הוא ירצה אותך. יתכן שאז הוא ימצא מישהי אחרת. לו הוא היה רוצה אותך מאד, הוא לא היה מוותר עליך, ומסתכן בכך שלעולם לא תהיו ביחד. גם אם אכפת לו ממך, כנראה שזוגיות איתך בעתיד אינה כל כך חשובה לו. וקחי בחשבון שגם אם היה ביניכם קשר משמעותי, הוא כיום מרחיק אותך מעצמו לא רק פיזית, אלא גם רגשית. ואת זה כנראה שיהיה קשה להחזיר אחר-כך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083