יחסים: איך להוציא את הקשר ממעגל המין

תאריך פנייה: 05.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חיילת משוחררת
הייי בעיה דחופה
05.08.2011 • 16:30

אני יוצאת עם משהו שגדול ממני ב 5 שנים עכשיו אני מכירה אותו שלושה שבועות אחרי שבוע שכבנו כי זה היה בטעות היינו שיכורים מדי.. ואנחנו דיי מין בקשר כזה.. אבל הוא התבסס על מין בעיקר כי אין לנו זמן להפגש הוא עובד ואני עובדת..אבל הוא אומר ליי שאני לא רצינית כי אני לא מתקשרת וואני לא שולחת לו הודעות ולא כלום.. אבל איך אני אמורה להגיד לו שלא מתאים לי להיות איתו בקשר שמתבסס על מין? אני לא יודעת מה לעשות ואיפה אני נמצאת בכל הסיפור הזה כי מצד אחד הוא מראה שהוא רוצה להיות איתי רציני ומצד אחד רואים לפי מעשים שזה לא!אני יודעת שאין לנו זמן בכלל להפגש חוץ מלצאת למועדון לשתות ואז ללכת אליו הביתה??תודה רבה על העזרה !

ד"ר אורן חסון
רוב הגברים הם "בחורים טובים"
07.08.2011 • 14:30

חיילת יקרה,
מה שאת צריכה, ככל הנראה, לעשות, הוא לצאת מהמעגל הזה שבו אתם נמצאים, ולעשות דברים אחרים. אני מבין את הרצון והמשיכה והצורך להגיע למיטה כאשר אתם נפגשים אחת ל... אבל מצד שני, אם את רוצה יחסים שגם ייראו אחרת, את חייבת לקחת, לפחות כל פגישה שניה למקומות אחרים. להכיר יותר, לבלות יותר אחרת, לטייל, ללכת, והרבה לדבר, לפני שתחזרו יחד למיטה אחר-כך (שזה יכול להיות גם בערב אחר). בעיקר להכיר, וללמוד להעריך זה את זו. הכרחי כדי שלקשר יהיו חיים לאורך זמן.את לא צריכה להגיד לו שלא מתאים לך להיות בקשר מיני בלבד - את צריכה להראות לו. ואם יתלונן, רק אז תגידי. שאת רוצה לבלות, שאת רוצה להכיר אותו טוב יותר, שאת רוצה לחוות איתו חוויות שונות. כי הוא חשוב לך - וגם האמירה הזו חשובה מאד, כדי שיבין שגם את לא איתו רק בשביל הסקס, וכי הוא צריך לקחת זאת בחשבון – רוב הגברים הם "בחורים טובים" כשנותנים להם הזדמנות, וכשהדברים ברורים על השולחן - כך שבמקרה הרע, זה יועיל לדעת מה הוא רוצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083