משיכה לאנשים אחרים בזוגיות

תאריך פנייה: 09.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ירדנה
שאלה חשובה
09.08.2011 • 20:41

שלום
אני נשואה 3 שנים ויש לנו ילדה בת שנה. היחסים שלנו טובים מאד סה"כ, תקשורת טובה, לרוב כייף ביחד.. הכל בסדר.יש בחור שאני עובדת איתו בעקיפין (אנחנו לא נפגשים כמעט אף פעם אלא רק יוצא לנו לדבר בטלפון משהו כמו פעם בשבועיים- שלושה). כשאני מדברת איתו אני מרגישה כימיה מאד טובה בשיחה, נחמד לי מאד לדבר איתו ויש לי תחושה של התלהבות ממנו, כלומר שאם היית רווקה בטח הייתי חושבת על לצאת איתו.האם זה אומר משהו על הקשר עם בעלי? אני לא חושבת על הבחור הזה באופן כללי, אבל היום דיברתי איתו ופתאום זה הלחיץ אותי, האם יש לזה משמעות..תודה!

ד"ר אורן חסון
לחשוב על אפשרויות אחרות...
11.08.2011 • 21:26

ירדנה יקרה,
יש לנו, אנשים, בעייה. קשה לנו לכבות לחלוטין את הריגוש ואת המשיכה לאנשים אחרים, גם אם אנחנו בזוגיות טובה. ואז נשאלת השאלה מה עושים עם זה? – אם את לא רוצה לסכן את הזוגיות, מותר לך לראות את זה כפנטזיה פשוטה ולא מזיקה, ולהתמודד עם זה. כי את יודעת מה את רוצה. אלא שלא פעם, עצם העובדה שזה קורה, מפחידה אותנו, וגורמת לנו לחשוב שאולי יש בזה יותר ממה שיש בזה, ושאולי זה אומר שאין בנו אהבה כלפי בן הזוג. – לא, זה לא אומר את זה. זה אומר שאת פתוחה לחשוב על אפשרויות אחרות (וזה גם עניין שקשור לגישה ולאופי אישיים), וזה אומר שאת יכולה להימשך או להתרגש מאנשים אחרים, אבל אם את מבינה זאת, ואת יודעת גם מה נכון ומה טוב לך, תוכלי לשלוט בזה, ולהרגיע את עצמך, כי אז זה לא יגיד הרבה על הזוגיות שלך. במקרה כזה, יהיה לך קל יותר לחזור אל בן זוגך, ולשוב להתמסר לזוגיות איתו, כי היא הדבר המשמעותי, שאיתו את שלמה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083