זוגיות יציבה ללא דרמות

תאריך פנייה: 04.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נעמי
משבר בזוגיות.
04.08.2011 • 19:10

אני בת 21 ובן זוגי בן 22 אני יחד שנה וחודש ובשנה שחלפה חווינו המון יחד אפילו בתחילת הקשר הייתה מעיין פרידה קטנה.הוא בחור מקסים רגיש אוהב מפרגן וכל מה שאפשר לבקש אבל בחודש האחרון משהו השתבש בזוגיות ואני חושבת שזה בא ממני,יש לי עבודה לא קלה עם המון משמרות ארוכות וחוסר תחושת מיצוי עצמי שם.לאחרונה הוא שאל אותי אם אני אוהבת אותו או פשוט רגילה אליו והיה לי קשה לענות,אני מוצפת רגשות שלא יודעת איך מפרשים אותם דיברנו על פסק זמן אבל אני לא בטוחה שזה הפתרון. מה עושים? איך יודעים אם זה הרגל טוב או אהבה שדעכה לה?

ד"ר אורן חסון
זוגיות ללא דרמות
05.08.2011 • 11:04

נעמי יקרה,
אתם לא צריכים להיבהל מהמושג "רגילים". זה מה שקורה לאהבה עם הזמן. עוצמת הריגושים יורדת כאשר הביטחון בבני הזוג עולה, ואפשר להגדיר זאת כ"מתרגלים". אלא שאם אתם רואים, באופן בטוח וראוי את עתידכם במשותף, ואם אתם רוצים להיטיב זה עם זו, ואם טוב לכם עם האינטימיות שלכם גם אם היא "רגילה" (ותמיד אפשר קצת לחדש, והכי טוב במקרה הזה זה עם רומנטיקה טובה מקדימה), זו הרי אהבה במיטבה. לא כמו שבספרים העוסקים בדרמה, אבל כמו זו שהיא יציבה וללא דרמות. וכל כך הרבה זוגות מתגעגעים לזוגיות ללא דרמות... אבל אל תשכחו את ההשקעה ברומנטיקה. ולפעמים באמת צריך לחשוב על זה במודע, וזה טוב. כי אתם רוצים שהצד השני ירגיש טוב איתכם. וכל מה שצריך זה מחוות קטנות, וגם אתם תרגישו נפלא.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083