ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 142
-
חוסר שביעות מיחסי המין
אני ואשתי מכירים כמעט שנתיים ונשואים כמעט שנה, חוץ מהחודשים הראשונים בהם שכבנו בתדירות גבוהה אנו שוכבים במקרה הטוב פעם בשבוע. לאחרונה התחלנו לנסות להיכנס להי...
-
זמן לחשוב על הזוגיות לבד.
היי ד"ר אורן,אני בת 29 ובן זוגי בן 32, בזוגיות 8 חודשים כאשר לפני כחודשיים עברנו לגור ביחד.לא היו בינינו מריבות עד עכשיו, לפני מספר ימים הוא חזר מהפסיכולוגית...
-
חשדות וספקות בבן הזוג
היי,תאריך לחתונה כבר יש לי וזה הולך לקרות בקרוב כלכך, בן זוג אוהב, קשוב, רגיש, משכיל, מעריך, מכבד, נעים כבר יש לי... בשתי מילים נסיך על סוס לבן וחלומה של כל ...
-
הבדלי מעמדות בזוגיות
ד"ר שלום רב,אני נמצא במערכת זוגית בריאה ויציבה מזה מס' חודשים עם בחורה מקסימה. מהיותנו דתיים, הגעתי פעם ראשונה לשבת להכיר את משפחתה ביישוב בפריפריה. על אף שי...
-
פייסבוק , מה הגבולות?
ערב טוב.יש לי חבר חדש כבר חודשיים. בתקופה האחרונה אני מרגישה שהוא לא ממש נאמן. הוא מבחנתו מצהיר שהוא מאוהב בי , מטורף עליי אבל בפועל , אם נניח את המילים בצד,...
-
נושא : עדיין בקשר עם האקסית
שלום לכולם,אני וחבר שלי יוצאים ביחד כארבעה חודשים, אנחנו ממש גרים קרוב אחד לשני ומתראים כמעט כל יום והקשר בינינו ממש חזק.הבעיה שלאקסית שלו יש לה חבר ותמיד הי...
-
אווףףף..משתגעת
אני יוצאת עם מישהו כבר חצי שנה.השבת ההורים שלי פתאום האירו את עיניי שזה כבר רציני ואני צריכה לחשוב על העתיד.אבל יש כמה בעיות...הקשר שלו עם המשפחה שלו די דפוק...
-
יזוגיות במשבר
שלום ד"ר אורן חסוןמזה כשנה בן זוגי מראה חוסר רצינות בזוגיות ,יוצא לבלותעונה לי שאם לא טוב לי שאני עשה מהש אני רוצהבמהלך חופשת לידה שהייתי אצל הורי כשלושה חוד...
-
יחסים
יש לי מערכת יחסים אינטימיים עם גבר נשוי וגם אני נשואה, שאני די קרובה אליו אישתו חלתה בסרטן ,היא כרגע עוברת טיפולים .אני מאמינה שהיא תבריא ,איך אני לא יכולה ל...
-
אשה רגישה ובעל פחות....
אני נשואה לבעל מקסים. בני 35,38 עם שני ילדים.בעלי טוב לב, עוזר המון ואנחנו מסתדרים מצוין. הבעיה היא שאני מאד רגישה למגע חזק, לצעקות,להשתוללת והוא לא.הוא יכול...
-
אלכוהול
שלום, אני מצטערת על האורך, אבל אין לי עוד למי לפנות. אני בת 27, הוא בן 32 (שמתנהג כמו בן 25) והתחתנו לפני חודש וחצי בלבד. יש לנו והיו לנו גם לפני המון בעיות,...
-
אהבה נכזבת!
לפני כמה זמן הכרתי במשהי בעבודה שהייתי די מעוניין בה התחלנו להתקרב ולדבר הרבה עד שהגענו למצבים אינטימיים והתחלנו סוג של קשר כזה אחר זמן אנחנו דיברנו שאלתי מה...
-
אהבה או אובססיה?
היי אני בת 22, ולפני כמה חודשים התחלתי לצאת עם בחור, שהוא חבר של אחי הגדול.בכל אופן אנחנו יוצאים כל שישי נפגשים באמצע שבוע, בהתאם ליכולת של שנינו, מדברים בטל...
-
המשך שיחה מה1.7.
עבר חודש ואני עדיין רוצה אותו חזרה. כבר יצאתי מאז, התחילו איתי, ניסו לשדך לי ופשוט שום דבר לא משתווה אליו. כתבתי לו אתמול הודעה. שאלתי אותו מה שלומו ומה הוא ...
-
לד"ר אורן המון תודה
תודה על העצה באמת. זו באמת מלכודת דבש ואם אני הצלחתי לא לעשות מאום מאמינה שכל אישה חזקה יכולה
-
פערי גילאים
ד"ר אורן שלום,אני בת 35 ובנזוגי בן 60. יש בינינו אהבה, תקשורת וחיבור מדהימים ואנחנו מאד מעשירים אחד את השנייה ופער הגילאים לא בא לידי ביטוי בדברים שאנו עושים...
-
אהבה
שלום ד"ר אורן חסוןאני נשואה 17 שנה ויש לי 4 ילדים.אני מרגישה שאני לא אוהבת את בעלי מספיק.הוא גדול ממני בכ10 שנים וניראה יותר מבוגר ממני.אבל חוץ מזה אני מרגיש...
-
הצילו !!!
שלום , (מתנצל מראש שזה ארוך)אני גרוש + (שנינו בני 35), לפני כשנתיים הכרתי בחורה בעבודה (היתה נשואה) שגם לה יש ילדים.לאט לאט , התרקם ביננו רומן ותקשורת משותפת...
-
זוגיות פרק ב'
יש לי חבר מזה 3 חודשים. הוא עובד במשרה בכירה ובאמת, מאוד עסוק. גם אני עסוקה מאוד.יחד עם זאת, אני מרגישה שבכל שיחה איתו, הוא לא פנוי עד הסוף. תמיד איכשהו השיח...
-
זוגיות במשבר?
שלום, אני נשואה כ3.5 שנים ואמא ל2 ילדים. יש לי בעל מקסים ורגיש, מפרגן ואוהב. בעקבות הלידה- הופיעו אצלי סימני דיכאון, הסקס הוא לא כמו שהיה פעם והתחלתי גם ציפר...
-
התאהבתי בגבר נשוי וגם הוא בי..
תמיד אמרתי שלי זה לא יקרה. ..צחקתי על חברות שקרה להן דבר שכזה, ואפילו עודדתי אותן לא לעשות זאת. היום אני בחורה שבאמת לא חסר לה כלום, החיים? אולי אלוהים הביא ...
-
לא נמשכת לבעלי והוא כבר מחפש בחוץ
אני אמא לשני ילדים מקסימים אבל בעלי הרגלי שינה גרועים. מצבנו הכלכלי לא מזהיר והתקשורת ביננו גולשת פעמים רבות להעלבות ולחוסר כבוד. איבדתי חשק לגעת בו או שהוא ...
-
למה אני לא מסוגלת להמשיך הלאה בחיי?
לפני כשנה הכרתי בחור והתאהבתי בו כבר מהחודש הראשון שהכרנו. אומנם היינו ביחד תקופה מאוד קצרה אך באותה תקופה הקשר היה מאוד חזק. היתה בינינו כימיה מדהימה וזה הי...
-
אומר שהוא רוצה אבל לא נלחם...
אני בת 21,לפני שנה וחצי עברתי פרידה מאד מאד מאד כואבת שריסקה אותי לזמן ארוך,הוא העלה מליון ציפיות,סיים את זה מגעיל ובהפתעה... הסיפור במלואו כבר לא ממש משנה,א...
-
בת 25 בהריון
התחתנתי לפני כשנה וחצי , עוד לפני הנישואים הזוגיות לא הייתה קלה אך הייתי אופטימית והייתי בטוחה שהוא ישתנה.בעלי לא בן אדם רע פשוט התקשורת בנינו גרועה. השנה הו...
-
שברון לב
יש מישהו שנאי מאוד אוהבת היינו הרבה מדברים בפלא לפני שדדבנו הוא אמר שהוא והב אותי הייתי ממש מאוהבת בוא נפגשנו והכול היה בסדר אד שהוא אמ שהוא לא רוצה קשר שהוא...
-
האם שווה להילחם?
האם שווה להילחם על זוגיות שנגמרה? למרות ששני הצדדים מאוד אוהבים ומאוד מתגעגעים אבל צד אחד החליט "לפרק את החבילה" ?הצד שפירק מאוד מבואס ולא באמת "נפרד" הוא מת...
-
בעיות בזוגיות עקב בעיות כלכליות
אני בת 36 ונשואה 13 שנים בערך ויש לנו 3 ילדים.כל שנות הנישואין אני זאת שהייתי מביאה את המסכורת הקבועה ועלי סמכו שאשלם את כל התשלומים והחובות והיה לנו המון כי...
-
מנשך לבעלי מיתעלם ממני
פניתי אלייך תחת הכותרת בעלי מיתעלם ממני לחלוטין לא צירפתי גם שהיתה בנינו מריבה מכוערת מאוד ביום שישי שבת שאמרתי את כל מה שכאב לי במשך תקופה לא סיננתי מילים א...
-
עכשיו אני צריכה עצה..
איך לרמוז לחבר היבש שלי שאני מתה על הפתעות רומנטיות ושממש ישמח אותי שחוץ מזה שנחגוג יחד, יעשה משהו בשבילי ביומולדת? אני לא יכולה להגיד לו ישירות כי זה צריך ל...
-
לא ממש יודעת מה לעשות...
יש לי חבר כבר כמעט 8 חודשים... לפני חודש הוא בא אלי ואמר לי שהוא רוצה לגמור את זה.העניין הוא כזה- הוא טוען שאני לא משקיעה בעצמי והגישה שלי "לוזרית"..באופן כל...
-
קנאה אובססיבית
איך מתמודדים עם קנאה אובססיבית? איך אפשר לטפל בזה לבד? בלי פסיכולוגית או טיפולים? המצב שלי הוא כזה... אני וחבר שלי גרים ביחד, אנחנו ביחד למעלה משנה, ואני מאו...
-
מערכת יחסים שכוללת מכות...
אני נשואה כבר 6 שנים עם שני ילדים קטנים, אני פיזיוטפסטית במקצוע ובעלי עובד מפעל ובינינו יש הפרש של 8 שנים... לפני תקופה היינו בחו"ל ובאחד הלילות ביקשתי מבעלי...
-
באסה
שלום אני בת 25 אני יוצאת עם מישהו שבועיים בערך אבל אני לא מרגישה התאהבות או משהו בסגנון.המצב הוא כזה שאני מאוהבת במישהו אחר שאני יודעת שלא יקרה בינינו כלום כ...
-
זוגיות שהייתי צריכה לשכוח
רציתי להודות על התמיכה ,ועל התגובות של נעמה ושירי,שניכם צודקות אבל למה זה כל כך מסובך אני לא יודעת , כנראה עדיין לא הפנמתי , שהוא לא היה בסדר , הוא זה שצריך ...
-
שמירת הזוגיות
היי, מה שלומך ?רציתי לשמוע את דעתך .אני בחורה כבת 26 וכך גם חברי. אני מאד מאמינה בשמירת הזוגיות ובעד גבולות.לעומת מה שקורה היום בחוץ סדום ועמורה.לי ולבן זוגי...
-
ייאוש
שלום ד"ר חסון,אודה לחוות דעתך בנושאים הבאים.אני בת 24, מגיל 18 הייתי עם בן זוג בן גילי. נפרדנו לפני כחצי שנה כי הוא רצה להיות עם נשים נוספות ולא היה בשל לחתו...
-
מרצה לשעבר
השאלה שלי היא על מרצה לשעבר. אני מאוד נמשכת אליו, חלק מזה זה על סמך מתח מיני (אמיתי או מדומה) שהיה בינינו בעבר בכיתה. מבחינת סימנים שהיו אז, יכולתי לזהות סימ...
-
חבר חדש.
שלום, בקרוב מאוד אני אהיה בת 19,ולא ממזמן נפרדתי מחבר שלי שגדול ממני רק בכמה חודשים. היינו ביחד שנה ו4 חודשים.התאהבתי בו ממבט ראשון , הוא הזהיר אותי שהוא קנא...
-
זוגיות שהייתי צריכה לשכוח
שלום רב דוקטור אורן כבר כתבתי אליך בעבר , בקשר לחבר שהיה לי שהפך מאדם טוב למגעיל ודוחה שדקר לי סכין בגב הבעיה היא שעברתי את גיל 30 והוא היה האחד שהתחברתי אלי...