ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 201
-
איך עומדים מאחרוי ההחלטה להיפרד
שלום, יש לי שאלה הקשורה לתהליך קבלת ההחלטות ואיך לעמוד מאחוריהן.אנחנו בני 35, מכירים כארבע שנים, אבל הזוגיות התקיימה רק בחודשים האחרונים. יש המון הערכה הדדית...
-
איך אני יכולה לשדר לו שאני סומכת?
ד"ר אורןאתמול ענית לי תשובה יפה מאד על יחסי עם בנזוגי, שהרגשתי שקלעה בול, ומה שאמרת לי זה לעזור לו לסמוך יותר ולפחד פחות (קישור למטה)הבעיה היא שמאז השיחה אני...
-
תפס אותי מעשנת בהריון
שלום אני בהריון מתקדם. אחרי שנים של עישון כבד והתמכרויות רבות. אני מסוגלת לא לעשן ועדיין חוטאת לסיגריות מדי פעם. כל החברות שלי עישנו מדי פעם בהריון, בעלי מעש...
-
שלום יש לי שאלה מה הסיכויים ליציבות
זוגיות של זוג שהתגרש אחרי 24 שנה , כתוצאה מרצון הבעל לאחר בגידה שהייתה תוך כדי הגירושין ולאורך כל הנישואים היו בגידות לאחר מספר חודשים הם בחור לחזור להיות בי...
-
לא יודעת מה עלי לעשות
המליצו לי לשאול בפורום זה ועכשיו שואלת.אני ובן זוגי כמעט שנה וחצי יחד. אני בתחילת שנות ה-30 והוא באמצע. גרים יחד ויש לנו זוגיות מצוינת. מתקשרים היטב, מסתדרים...
-
טוב מכדי להיות אמיתי
שלום ד"ר,התייעצתי איתך לפני כחודשיים לגבי בן זוגי, הפעם יש שוב בעיה קטנה:אני בת 45 ונפגשת כשלושה וחצי חודשים עם גבר בן 51 . האהבה פורחת והכל טוב, למעט בעיה מ...
-
זוגיות וחו"ל
..שלום רב..אני בת 25 וחצי יוצאת עם מישהו בן 27 מזה חצי שנה.. הקשר שלנו ממש טוב, אנחנו מדברים על הכל ובאמת מרגישה מצויין..אני בשנה האחרונה ללימודי התואר הראשו...
-
מיואשת
שלום ד״ר אורן אני ובעלי נשואים מזה כשנתיים ויש לנו תינוק בן 3 חודשים. אני רוצה לשאול שאלה.... האם זה בסדר שלבעלי לא אכפת שאנחנו לא הולכים לישון ביחד בדכ? הןא...
-
אמון
שלום, אני בת 20, יצאתי מקשר של שלוש שנים לפני כשנה ואני כרגע לא בזוגיות.לטענתי, יש לי בעייה של אמון כלפיי גברים. גם כשאני יוצאת איתם אני תמיד חשדנית.. לא מצל...
-
מבולבלת
שלום. . אני בת 28 ויוצאת עם מישהו כמעט שלושה חודשים, והוא די מתוסכל ממני כי אני לא משדרת לו יציבות..אני יכולה להבין אותו, וגם לי קשה עם ההתלבטויות האלה (ואגב...
-
מבולבלת ופסימית שלא כהרגלי.
היי,אני מאורסת לבן 29, ואני בת 25. אנחנו מכירים המון המון שנים ויחד כבר כמעט 6 שנים בתכנון חתונה.היו לנו מליון ואחת עליות ומורדות אבל האהבה גדולה והתשוקה גם ...
-
ריב עם חברה שיצא משליטה
שלום רב, ביום רביעי היית לחברה שלי יומולדת (23) במהלך אותו ערב הייתה אצלה מסיבה בבר ברשל"צ במסיבה שלה היו חברים שלה ואני.יצא שנעלמתי לה ולא הייתי שם חלק מן ה...
-
תהיה חתונה?
שלום ד"ריש לי חבר מזה כשנה וחודש,שנינו מאוד רציניים בקשר אני כמעט בת 25 והוא בן 26, אני ישנה אצלו כמעט כל יום (כמובן כל עוד וזה מתאפשר לשני הצדדים), הזוגיות ...
-
לא מובן, מבולבלת.
שלום רב, אני נמצאת בזוגיות עם בחור מדהים אנחנו מאוהבים והזוגיות נפלאה.5 הקשר התחיל לפני 5 חודשים , הקשר התחיל מאוד אינטנסיבי כי זאת הייתה תקופה שאני לא עבדתי...
-
האם זו אלימות?
הארוס שלי ואני הסתובבנו עם חברים, הוא אמר משהו לחברים שלו ואני אמרתי ״הוא סתם אומר״ ואז הוא אמר ״למה ככה את אומרת!״ הוא הלך בדיוק מאחורי ואז נתן לי בעיטה די ...
-
חתונה או לא?
שלום אני בן 30 חברה שלי בת 34 ואנחנו יוצאים שנתיים ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי אני חסכתי בחשבון שלי כ200 אלף והיא אחת שאוהבת לבזבז היא בהלוואות לבנק 42 אל...
-
לא יודעת מה לעשות
שלום, יש לי בן זוג שלא מסוגל לצאת איתי לבד וגם אם אי פעם קורה כזה דבר אני מרגישה שהוא לא רגוע הוא כל הזמן מחפש משהו שהוא מכיר תמיד יהיו עוד כמה חברים איתנו ג...
-
אין אמונה
שלום ד"ר אורן חסוןאני אישה בת38 +4 בני 20+17+13+9 מזה כמה שנים אני ובעלי לא מסתדרים וכל הזמן מריבות בזמן האחרון לפני כמה חודשים היה עושה דברים שחשדתי בו כל ש...
-
טיפול קוגנטיבי
ד"ר חסון היקר שלום לך,האם תוכל להמליץ לי על מטפל קוגנטיבי בדרום? או לפחות לתת הסבר כיצד לבחור מטפל קוגנטיבי - לפי איזה קריטריונים? מהו ההבדל בין פסיכולוג למט...
-
זוגיות במשבר
לד"ר אורן חסון בוקר טובלפני כמה ימים שלחתי לך שאלה לגבי גבר שאני בקשר זוגיות איתו במשך כחודשיים.עד לפני זה הקשר היה ללא התחייבות שבהם מאוד רציתי את הקשר .בתח...
-
שכבר אין דרך חזרה
שלום ד"ר,בהמשך להתכתבות הקודמת שלנו שבה עזרת לי המון אני קודם כל מודה לך.הנה הקישור מההתכתבות הקודמת :http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3804156קבלתי את ה...
-
איך להיפרד נכון?
ד"ר אורן שלום,לאחרונה הבחנתי שלבן הזוג שלי קיימת בעיה בתפקוד המיני וזה נורא מדאיג אותי.למרות שזו בחירה אגואיסטית- כנראה שאחתוך את הקשר בקרוב, אני דואגת שהוא ...
-
טיפול זוגי או שנפרדים....
שלום, בהמלצתה של חברתי אני כאן.... אין לי באמת מושג איך לשאול, אז אני אנסה את מזלי.יש לי בן זוג שנה ו... בזמן הזה הספקנו להפרד ולחזור ולגור יחד ועוד וחוזר חל...
-
בעלי בוגד?!
שלום ד"ר חסון אורן,נשואים 13 שנים, 3 ילדים מקסימים, בית, עבודה,הכל שיגרתי ....לאחרונה גיליתי לאחר ניפוח חשבון הנייד של בעלי שהוא מנהל שיחות SMS עם שתי בחורות...
-
בעיות בתקשורת עם בן הזוג
שלום רב, קרוב לשנה שאני יוצאת עם בחור מקסים, האהבה פורחת ואנו מעריצים אחד את השני יש בינינו כבוד הדדי , נותנים אחד לשני מרחב מחייה ואני מרגישה שפגשתי את זה ש...
-
דייט שהופך לידידות
אני כותבת שוב , מה שכתבתי קודם היה קצת מבולגן,אני כבר לא נערה צעירה בת 41 רווקה ללא ילדים(שרוצה ילדים)היום נושא ההכרויות הפך להיות כמעט בלתי אפשרי והאתרים הא...
-
משבר בזוגיות
אני ובן זוגי ביחד כבר 6 וחצי שנים. אני בת 22 סטודנטית והוא בן 24 קצין בקבע. לאחרונה עלה הנושא של המעבר לגור ביחד וחתונה כי אחרי הכל מתבקש שהנושא יעלה אחרי ככ...
-
דימומים ויחסי מין
שלום אני ובן זוגי בני 24-5. אנחנו ביחד 3 שנים והכל בסדר, הקשר שלנו התחזק, אנחנו מתקשרים טוב ואנחנו נהנים הרבה ביחד, צוחקים הרבה, הקשר שלנו יציב. רק מה? יש בע...
-
איך להמשיך...
שלום אורן,כתבתי לך בעבר בנושא חוסר נאמנות בזוגיות.חשבתי הרבה מאוד על דבריך ובחנתי כיצד עליי לנהוג על מנת שהמסגרת המשפחתית לא תתפרק.אם זאת לא הצלחתי לעצור וכש...
-
פרידה:/
היי, אני בת 26, בסוג של זוגיות כבר שנתיים. האמת שזו זוגיות שונה קצת, שנינו יצאנו ממערכות יחסים ארוכות, אני של 5 שנים והוא שנתיים אבל גירושים ופשוט התקרבנו וה...
-
נפרדנו אבל...
ד"ר חסון, כתבתי לך לפני בערך שבוע.. הנה קישורים לשתי ההתכתבויות :http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3802570http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3804049כר...
-
בעל מפרנס יחיד
שלום, בן זוגי ואני נשואים באושר ויש לנו ילד מקסים. נשאנו צעירים ועם תחילת נישואינו התחלתי ללמוד לתואר תובעני, לא עבדתי במקביל. את התואר סיימתי לפני מספר חודש...
-
נישואים עצובים שכאלו
אורן שלום, אני בטח לא מחדשת כלום, יש לי סיפור רגיל של נישואים לא מוצלחים של שנתיים, אנחנו ארבע שנים יחדיו ויש תינטקת בסיפור. אנחנו מדברים באופן קונקרטי בלבד,...
-
איך לדעת אם...
איך לדעת אם "זה-זה" כשלא מרגישים ש"זה-זה"?שלום!אני בת 26, חזרתי בתשובה לפני 4 שנים, לפני-כן היו לי מערכות יחסים רציניות יותר ופחות ולא הייתה בעיה כלשהי בתחום...
-
זוגיות
בוקר טוביש לי קשר עם גבר המבוגר .עד לפני כחודשיים הקשר היה בלתי מחייב.ואז הוא ביקש ממני קשר זוגי וכך היה.אנחנו נפגשים כל יום.מדברים בטלפון הרבה הוא מאוד אוהב...
-
לא נהנית מהנשיקה
שלום דר' חסוןלשמחתי אני נשואה באושר, יש לי בעל מקסים אהוב ואוהב. אנו מצפים לילדנו הראשון. לצערי מאז שהכרתי אותו אני לא נהנית מהנשיקות שלי איתו. זה קרה לי בעב...
-
בעל אגואיסט?
שלום רב, אני בת 26 בעלי בן 33 ילדתי בן לפני פחות מחודשיים . אנחנו נשואים כשנה וחצי. בעלי תמך בי בלידה ובאמת היה שם בשבילי. אך יומיים לאחר שחזרנו הביתה פחדתי ...
-
שאלה של התאמה ומהי שמרנות
שלום וברכה,אני בת 32. לפני שבוע הכרתי בחור דרך אתר הכרויות. יצא לנו לשוחח מספר פעמים ואנחנו בע"ה עומדים להיפגש.קרה לי דבר שלא אופייני לי, נדלקתי עליו ממש רק ...
-
הסתרת פייסבוק
שלום קוראים לי אלינה ויש לי חבר כבר כמעט שנה וחודש...המערכת שלנו מאוד בריאה תמיכה והדדית...לאחרונה גיליתי משהו שמציק לי...החבר שלי מסתיר ממני את הפייסבוק שלו...
-
מה לעשות עם בעלי???
שלום, אני בת 30 נשואה 3 שנים. בעלי באופן כללי הוא בנאדם מקסים, יש לו לב טוב, הוא מפנק, מעניק, הוא בעל חם ואוהב, הוא לא מחסיר ממני כלום. הבעיה שלי איתו היא שב...