קשר צעיר: התמודדות עם מגבלות זמן
מאוהבת
נפרדנו אבל...
⌄
ד"ר חסון, כתבתי לך לפני בערך שבוע.. הנה קישורים לשתי ההתכתבויות :http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3802570http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3804049כרגע המצב הוא כזה:החלטתי ביני לבין עצמי שאני לא מסוגלת להיות בתוך קשר כזה שאני צריכה ללכת כל הזמן על ביצים, לא ללחוץ עליו ועדיין לקבל תגובות מאכזבות ואחרי שעות..אז לפני שבוע אמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר, הוא נסע אליי, ישבנו יחד בבר, ואמרתי לו שאני מאוד מעריכה אותו כאדם אבל כבן זוג הוא לא מתאים לי ולא יודע להתנהל כמו שהייתי מצפה מבן זוגי שיתנהל בתוך מערכת יחסים.הוא שאל אם אני לא מרגישה אליו כלום והבהרתי לו שזו לא הכוונה..שאני מרגישה אבל הבנתי בהגיון שזה לא מתאים לי.הייתה שיחה מאוד כנה ופתוחה. אבל גם קשה.. הוא סיכם את הקשר ב"הכל קרה ביננו מהר, התאהבתי בך וברגע שנהייתי מודע לזה חומות ההגנה התעוררו ופחדתי והכל נהרס", ואמר שכשהוא ידע שאנחנו נפגשים היום הוא התרגש, שעדיין טוב לו איתי, שהוא מצטער שפגע בי, שהוא מרגיש דפוק שאני עשיתי הכל כדי שזה יצליח ושכל המגבלות באו מהצד שלו.. ושהוא כרגע באמת לא מסוגל לתפקד כבן זוג ושבאופן כללי חבל לו..התשוקה ביננו מאוד גדולה.. ולא יכולנו לעצור את עצמנו מלהתנשק ואפילו קצת יותר, ואז הוא רצה שנעבור למקום אינטימי יותר ואני העדפתי שנפסיק את המגע כי זה רק הפך הכל לקשה יותר. אז התחלנו ללכת לכיוון הבית שלי..ליד האוטו שלו סיכמנו שננסה להיפרד כידידים. שנשמור על קשר אבל כמובן לא רומנטי.. המשפט האחרון שלו היה "דברי איתי כשבא לך".כל זה קרה לפני שבוע ומאז זה מצחיק ומוזר כאחד.. אבל הוא הרבה יותר משוחרר איתי, מתחיל שיחות, משתף אותי, כאילו הטייטל של "זוג" זה מה שהלחיץ אותו וכשאנחנו "סתם" בקשר אז הוא בעניין. כמו שהיה בהתחלה בעצם..ואני שוב קצת מבולבלת.. כי אני עדיין חושבת עליו, מתגעגעת. מצד אחד רוצה אותו מאוד. מצד שני לא רוצה להלחיץ ודווקא כשהכל רפוי והקשר לא מחייב הוא שם. בבקשה עזור לי. אולי אני פשוט צריכה לוותר ודי?
ד"ר אורן חסון
מה שקורה עכשיו
⌄
מאוהבת יקרה,
תודה רבה על הקישורים. עזרו לי מאד. כפי שכבר כתבתי לך - אתם צעירים, הוא בצבא, הזמן שלו מוגבל - והלחצים של "קשר" כנראה משפיעים עליו, כי הם מחייבים אותו ליותר זמן שהוא עוד לא מוכן לתת. האם תוכלי להיות איתו בקשר בלעדי מצד שניכם מבלי להתחייב, כי כך קל יותר?- אני לא יודע. אולי זו הדרך היחידה כרגע, ואולי הקשר המחוייב יבוא בהדרגה אם מה שחשוב הוא מה שקורה יותר מאשר הכותרת, בשלב הזה לפחות.