ביטחון עצמי בזוגיות: מה קורה?
מור
מבולבלת
⌄
שלום.
. אני בת 28 ויוצאת עם מישהו כמעט שלושה חודשים, והוא די מתוסכל ממני כי אני לא משדרת לו יציבות..אני יכולה להבין אותו, וגם לי קשה עם ההתלבטויות האלה (ואגב יצאתי עם הרבה בחורים ותמיד לא הייתי לגמרי שם) היה רק בחור אחד ויחיד שממש ממש אהבתי וגם איתו שידרתי עצירות ולבטים עד שנפרדנו, בדיעבד אחרי שנתיים בערך הבנתי את הטעות הגדולה שעשיתי איתו ועד כמה הוא היה האחד... ולכן קשה לי לסמוך על עצמי ולנתח את עצמי בזוגיות.... גם עכשיו טוב לי ועדיין יש את הלבטים, ואצלי זה מאוד מורגש, ובני הזוג צריכים לספוג את זה..קשה לי להבין את עצמי ומתחילה להיות אובדת עצות...אשמח לייעוץ או לאיזה טיפ שיכוון אותי...תודה
ד"ר אורן חסון
לדבר איתי לשיחה של שעה?
⌄
מור יקרה,
השאלה היא באמת מה קורה לך שאת לא בטוחה בעצמך. האם כי את רוצה "אהבה ללא תנאי" ומתאכזבת? האם כי את מגדירה אהבה ללא תנאי כהליכה בדרכך בלבד? ואולי כי את רוצה להיות עם פרפרים בבטן, שזה אומר להיות רק עם מישהו שהוא המוצלח ביותר לדעתך, גם אם אין לו "אהבה ללא תנאי" כלפייך, ושקשה לך להתמודד עם הקונפליקט הזה? - אני לא יודע. אני רק מציג כמה אפשרויות שונות, ומאד בקצרה. יתכן מאד שכדאי לך ללכת לטיפול פרטני לזמן מה, תוך כדי הזמן שאת יוצאת, ואולי דווקא עם מישהו שאת חושבת שאת רוצה להישאר איתו, כדי לבחון את עצמך, ולשקול ביחד את השקפותייך ורגשותייך, ואת הפחדים השונים שלך.אם תרצי להרחיב ולדבר על זה קצת יותר, רגע לפני כניסה לתהליך של ייעוץ פרטני, את מוזמנת גם לנסות איתי שיחה טלפונית חד פעמית, שאולי תתן לך קצת כיוון ראשוני. ראי את הקישור הבא, שייתן לך מידע על התהליך המקוצר הזה:h