קשר זוגי: מה עושים כשאין תקשורת?

תאריך פנייה: 28.11.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לולי
לא יודעת מה לעשות
28.11.2013 • 14:32

שלום,
יש לי בן זוג שלא מסוגל לצאת איתי לבד וגם אם אי פעם קורה כזה דבר אני מרגישה שהוא לא רגוע הוא כל הזמן מחפש משהו שהוא מכיר תמיד יהיו עוד כמה חברים איתנו גם בבית תמיד יש אורחים ואנשים גם בשבתות נמאס לי מזה מצד אחד הוא אומר שהוא מטורף עלי מצד שני הוא לא מתקשר איתי יש לציין שאני אישה יפה חכמה ומצחיקה וכל גבר היה רוצה להיות ריתי לבד אז למה לעזאזל זה לא קורה איתו כל פעם שאני בורחת מהבית ומאיימת ללכת הוא נהיה ילד טוב קונה לי מפנק עד שהכל חוזר שוב נמאס לי אני רוצה להרגיש שאוהביםאותי אני רוצה לעזוב אותו אין לי אהבה אליו כבר אבל רק רציתי לדעת מה מביא בנא' לא לרצות להיות עם בת זוגתו בזמן שאחרים היו רוצים תודה אם אפשר פליז תתשובה

ד"ר אורן חסון
ליזום משהו ביחד לבד?
29.11.2013 • 14:48

לולי יקרה,
קשה לי לענות לך מבלי שכתבתם את גילכם. אני מניח שאתם נשואים. בשנות העשרים שלכם? בשנות הששים שלכם? האם עוד אין לכם ילדים? האם יש? האם הם כבר עזבו את הבית? - התשובות יכולות להיות אחרות לפחות במידת מה, בכל אחד מהמקרים הללו.לא ברור לי למה הוא מרגיש כך. האם כי יש לו מטענים לא פשוטים כלפייך של (עשרות?) שנים, והוא רוצה יותר את השקט מצידך שהוא מקבל רק כאשר אחרים נמצאים איתכם? אולי העובדה שאין לך אהבה אליו כבר, כפי שכתבת, מורגשת, וקשה לו איתך לבד. האם כי את מראש פחות מעניינת אותו הוא מחפש עניין וריגוש עם אנשים אחרים? - גם את זה אני לא יודע.ואם אתם גרים ביחד (זה מה שאני מבין ממכתבך), מה זה אומר "לא מתקשר איתי"? האם זה מהעבודה במשך היום?אם כבר אין לך אהבה אליו - למה בעצם אתם עוד ביחד? מה בעצם את רוצה ממנו?האמת? - אני לא בטוח שאין בך אהבה אליו, כמו שאת כועסת עליו. וכשאת כועסת, את לא מרגישה אהבה. בדקי עם עצמך מה נכון לך. בדקי עם עצמך אם את יכולה לשנות משהו בגישה כלפיו, כדי שירצה להיות איתך לבד, מדי פעם. הזמיני כרטיסים ביוזמתך לקולנוע או תאטרון או הופעה, כך שלא תהיה לו ברירה אלא להיות ביחד. ראי איך זה עובד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083