האם להאמין לו? מסקנות וזוגיות
אור
דייט שהופך לידידות
⌄
אני כותבת שוב , מה שכתבתי קודם היה קצת מבולגן,אני כבר לא נערה צעירה בת 41 רווקה ללא ילדים(שרוצה ילדים)היום נושא ההכרויות הפך להיות כמעט בלתי אפשרי והאתרים האינטרנטים הפכו ממש להיות מגיפה חודשים שלמים עוברים עלי בין דייט אחד לשני,אחרי שנה שהייתי לבד הכרתי בחור שמאוד מצא חן בעייני ובתוך תוכי הרגשתי שיש לנו פוטנציאל גלום, לצערי הוא לא חש כך, אחרי הפגישה השניה או השלישית הוא החליט שאין עתיד לקשר שלנו,"היינו יכולים להיות חברים טובים" אבל לא בני זוג, כך הוא אמר,היה לנו סקס טוב(אני לא נכנסת למקום אם זה היה נכון או לא)אבל בגלל שהוא בחור ערכי הוא הרגיש עם זה לא טוב אחכ, כאילו שהוא מרמה אותי, ולמרות זאת הוא נתן לנו עוד צאנס יצאנו שוב נכנסנו שוב למיטה והתוצאה יצאה זהה.הוא לא מרגיש עם זה בנוח ומבחינתו אי אפשר להשאיר את הדברים במקום לא ברור .ושמגיע לי החבילה כולה, ולכן הוא מוותר על הקשר אבל אם אני ארצה שנשאר בקשר חברי הוא ישמח...אני יודעת שהשאלות שלי ילדותיות במקצת .אבל .אני לא מצליחה להבין אם הוא נמשך אלי פיסית ויכול לראות בי חברה ,אז למה הוא לא רוצה בי כבת זוג ,למה לא נראה לו שהקשר יצליח, מה זה אומר בהגדרות של הגברים ידידה/חברה שברור שמין לא יהיה כאן, האם הרצון שלו /ההצעה שלו יכולה להעיד על כך שיש אולי משהו לא סגור, ושעוד יש על מה לדבר(לא היום ולא מחר) האם לנסות בכל זאת או לוותר,תודה,אור
ד"ר אורן חסון
להאמין לו?
⌄
אור יקרה,
אני חושב שכדאי לך להאמין לו, ולהסיק מסקנות. האם תוכלי להיות ידידה שלו כשאת רוצה יותר ממה שהוא רוצה? - אני לא יודע. האם הוא "ילמד" לשנות את ההרגשה שלו לאחר זמן רב של ידידות? - לא שזה בלתי אפשרי, אבל קשה לסמוך על זה. הוא כנראה לא רואה לכם עתיד, ובין אם הסקס היה טוב גם לו או לא, הוא לא רוצה להשלות אותך שיהיה בקשר האינטימי שביניכם יותר מקשר מיני מזדמן ביניכם (יזיזות), ואולי גם זה לא.