אישה נוספת? משבר בנישואין

תאריך פנייה: 27.11.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
אין אמונה
27.11.2013 • 12:46

שלום
ד"ר אורן חסוןאני אישה בת38 +4 בני 20+17+13+9 מזה כמה שנים אני ובעלי לא מסתדרים וכל הזמן מריבות בזמן האחרון לפני כמה חודשים היה עושה דברים שחשדתי בו כל שמזדמן לו נוסיע לחול אפילו שהמצב הכלכלי לא משו ואנחנו בקושי גומרים את החודש.יום אחת לקחתי את הטלפון שלו והתחלתי לסתקל על השיחות וההודעות וראיתי שהוא מדבר עם בחורה בגיל הבן שלו דבורי אהבה וכמעת אם לו תפסתי אתזה בזמן היה מתחתן איתה היא ממדינה שכנה והגרוע מהכול שביום ההולדת שלי שואל אותה מה להביא לך איזו בושם אהובתי והאמת כל מה שקראתי וראיתי הוא אומר אז מה נסיתי להתחתן עוד אחת למה לו כאילו שהוא יכול לפתוח עוד בית. כל החלומות שלי אני קברתי אותם בגללו קשה לי להאמין לו עוד פעם בגלל שהמצב לו מאפשר לי אני דורסת על האגו שלי וגם בגלל הילדיםאני ממש קרועה בל ושבורה כל הזמן עצבנית לו יכולה לקום על רגלי עוד פעם כל פעם אני מעירה לו שהוא בוגד ושקרן ולו מאמינה לו קשה ליתודה מראשאנא עזרעתך

ד"ר אורן חסון
אישה נוספת?
29.11.2013 • 14:47

אני יקרה,
אני מניח שהתרבות שלכם היא תרבות מוסלמית, הן בשל העניין עם אשה במדינה שכנה, והן כי עלתה האפשרות של אשה אחרת כאשה נוספת באופן פורמלי. בין אם זה נכון, ובין אם לאו, זה לא משהו שציפית לו. את מרגישה פגועה, מרומה, נבגדת וחסרת ביטחון, כי הוא מערער את הביטחון שלך שהיה כל כך חשוב לך, באהבה שלו אותך.אני לא יודע מה האפשרויות שלך. הנישואים שלכם במשבר. האם יש לך מספיק כוח כלכלי וחברתי כדי להתעקש על כך שהוא ינתק קשר? השאלה הזו מאד חשובה כדי לדעת עד כמה את יכולה לא רק לדרוש, אלא גם ללחוץ.מצד שני, זה לבד לא מספיק. אתם נשואים שנים רבות. את אשה צעירה עם ילדים בכל הגילאים, ואת ובן זוגך מכירים זה את זה היטב. האם תוכלו לשנות משהו ביחסים שביניכם. מה הסיבות שלו לחיפוש של אשה אחרת? האם רק שעמום מהחיים? ממך? מהשיגרה? האם צורך בשיחות אינטלקטואליות? האם צורך בסקס? האם צורך בתחושת הצלחה שבאה לגברים, לפעמים, כשיש להם קשר עם אשה צעירה יותר? - כל אחד מהדברים הללו בפני עצמו עלולים לערער אצלך את הביטחון, ובודאי שגם להכעיס. אבל בכל אחד מהם אפשר לטפל אחרת.במצב הכלכלי שלכם, סביר שלא תוכלו להרשות לעצמכם להגיע לייעוץ זוגי פרטי. אבל אולי כדאי שתחפשו משהו כזה במסגרת כלכלית אפשרית, כמו למשל דרך קופת חולים. בדקי את האפשרויות, וראי היכן תוכלי לקבל סיוע. ואם לא תמצאי דבר אחר, חפשי עוד מידע על מקורות סיועבעמודה השמאלית בדף העזרה הראשונה שבאתר שלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083