פער בציפיות בזוגיות

תאריך פנייה: 01.12.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מוטי שלומי
ריב עם חברה שיצא משליטה
01.12.2013 • 15:09

שלום רב,
ביום רביעי היית לחברה שלי יומולדת (23) במהלך אותו ערב הייתה אצלה מסיבה בבר ברשל"צ במסיבה שלה היו חברים שלה ואני.יצא שנעלמתי לה ולא הייתי שם חלק מן הזמן. אחרי זה דיברנו ואז לא הבנתי למה היא מגיבה ככה. היא אמרה לי שנעלמתי לה ויצא כך שרבנו באותו ערב. היא התחילה לבכות וממש נפגעה ביום הולדת שלה. מאז ניסית לדבר איתה והיא לא רצתה.. עכשיו אני רוצה לתכנן לה רק שנינו פיקניק רומנטי בערב עם נרות שמפניה, עוגה, מכתב רומנטי ומתנה (תכשיט).אני אוהב אותה ואני יודע שזה ממש חמור ושפישלתי בגדול.השאלה היא האם זה מספיק או שזה יותר מדי?אשמח לעצות ולכיוון כי ממש אין לי מושג ואני נואש בעניין.תודה מראש.נ.ב לא פעם ראשונה שאני עושה טעויות כאלה אבל אני ממש משתדל בשבילה.

ד"ר אורן חסון
פער בין צורך ליכולת?
02.12.2013 • 21:07

מוטי יקר,
קשה לי לדעת, כי אני לא יודע עד כמה היא פגיעה (ועושה רושם שהיא פגיעה), וגם לא עד כמה היא חושבת שאתה הדבר הטוב ביותר שקרה לה עלי אדמות, ומה מהשניים חשוב לה יותר. אני מבין מדבריך שיש פער בין הציפיות שלה ממך, כבן זוג, לבין היכולת שלך לשים לב לדברים הקטנים שהם משמעותיים בשבילה. כי כנראה זה לא מתוך כך שאתה לא רוצה, אלא שאתה מתפזר. תצטרך לשכנע אותה, אם כך, שאתה לומד. תצטרך כנראה גם לשכנע אותה שאתה באמת רוצה. ואני מקווה בשבילך שהפער ביניכם לא גדול מדי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083