התמודדות עם תחושות לא רצויות בזוגיות

תאריך פנייה: 01.12.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בר
לא מובן, מבולבלת.
01.12.2013 • 11:50

שלום רב,
אני נמצאת בזוגיות עם בחור מדהים אנחנו מאוהבים והזוגיות נפלאה.5 הקשר התחיל לפני 5 חודשים , הקשר התחיל מאוד אינטנסיבי כי זאת הייתה תקופה שאני לא עבדתי והוא היה בחופשה מהלימודים. היינו נפגשים המון , ישנים ביחד, מבלים, חופשות וכו. עכשיו אנחנו נפגשים פחות מהתקופה ההיא אבל מסתדרים.לפני כשבוע הלכתי אליו לבית, דיברתי עם אחותו והוא בא ואמר לי שלום מאוד קר , שהתיישבנו בסלון הרגשתי ריקנות כאילו אני כבר לא רוצה את זה. אבל זה היה ממש ל2 דקות ואז כל הרגש הטוב חזר. אני לא יודעת בדיוק איך להסביר את ההרגשה הזאת, זה מתסכל אותי! חשבתי שזה קרה בגלל שהוא אמר לי שלום בצורה קרה וזה פגע בי , אבל זה שוב קרה לפני יומיים, שוב הרגשה ל2 דקות הרגשת ריקנות כאילו " אני לא רוצה את זה יותר" אבל זה לא נכון!! אני אוהבת אותו כל כך , אני לפעמים מרגישה כמו ילדה קטנה ומאוהבת. לפני חודשיים רבנו והיינו לפני פרידה והרגשתי שעקרו לי את הלב. אני לא מבינה מאיפה תחושת הריקנות הגיעה הרי זה לא הגיוני להרגיש ככה לכמה דקות ואז שוב להיות מאוהבת. מה קורה לי??..

ד"ר אורן חסון
לפחד מתחושה שלא רוצים בה
02.12.2013 • 21:05

בר יקרה,
אני לא יודע מדוע זה קורה לך. אבל כפי שאת אומרת, זה רגעי. זה בעיקר מפחיד אותך יותר מאשר זה משהו ממשי. האם כי את פגיעה ומתאכזבת כאשר את לא מרגישה ממנו, לרגע, את מה שאת מצפה להרגיש ממנו? - אולי. יתכן מאד שזה מפחיד אותך יותר מאשר שזה משהו אמיתי. העובדה היא, כפי שאת רואה בעצמך, שהתחושה הלא טובה בשתי הדקות הללו משפיעה עליך באופן משמעותי כמעט כמו התחושה הטובה בכל יתר הזמן. נסי לשאול את עצמך מה נכון יותר, אם כך. אולי זה ייקל עליך להבין היכן את צריכה להיות, רגשית, ולפחד פחות. קחי בחשבון שיתכן שהתחושה הזו מפחידה אותך דווקא כי את לא רוצה בה, ולכן היא משפיעה עליך יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083