ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 181
-
רוצה להתגרש
שלום רב אני בת 39 נשואה +2 ילדים בגיל ההתבגרות. לפני שנתיים ניהלתי קשר עם ה-Xשלי מגיל 18.הקשר נמשך שנה וחצי וכלל פגישות יזומות עם מגע שטחי בלבד.הקשר בנינו הת...
-
מבולבול ומלא תקווה.
לפני חודש ואני והאקסית נפרדנו אחרי קשר של כמעט 3 שנים.היא מאוד ילדותית אבל אני נפלתי. היא מהבנות של הריגושים שנינו בשנות ה-20 + לחיינו. היא עזבה בטענה שאני ל...
-
קשר בעייתי
שלום רב, אני בת 27, לפני כחודש הסתיים קשר שהיה לי עם מישהו במשך שלושה חודשים, הקשר היה אינטנסיבי מאוד בהתחלה, כבר בדייט השני הוא אמר שהוא רוצה להיות החבר שלי...
-
קושי מפרידות ואובססיה
שלום, זאת שוב אני דפנה מלמטה.. אני חייבת לברר איתך משהו אחר אך גם קשור למצבי כעת.תראה, בעיקרון לפי ההתנהגות שלי.. אני רוצה לומר לך שהיתי מאוד רוצה לדעת האם נ...
-
אהבה מצד אחד
שלום, אני אוהבת מישהו והוא קרוב אליי. כאילו אותו משפחה הוא אמר לי פעם שהוא אוהב אותי ורוצהלהתחתן אתי כשנגדל זה היה לפני שלוש שנים אני יעשה בת16ואני מרגישה שה...
-
זקוקה לעצה
שלום ד''ר אורן חסון,אני רונה חיילת בת 20 יוצאת עם בחור בן 26 עצמאי, גר לבד מפרנס עצמו בכבוד מאוד. יוצאים תקופה של שנה.ישנה תכונה שמבחינתי לא באה בחשבון כאשר ...
-
זוגיות אסורה
ד״ר חסון, שלום ושנה טובה. ברצוני לשתף ולהתייעץ בבעיה סבוכה. אני בת 34, נשואה פלוס ילדה, נמצאת בקשר עם גבר נשוי פלוס ילדה. אנו מכירים כבר למעלה משש שנים, קשר ...
-
מעבר משותף
אורן שלום,קודם כל תודה על העזרה המבורכת (:אני בת 23 ובן זוגי 26, גר כרגע בדירה עם שותף, שאני לא אוהבת. (מלכלך, מנצל, עושה רעש, קשה לי לישון שם...) ולכן נוצר ...
-
פשרות בזוגיות (?)
שלום ד"ר אורן,בן זוגי ואני בני כ 40, פרק ב' של שנינו, לי שני ילדים מנישואיי ולו אחד.אנחנו בזוגיות כשנה וחצי, ללא מגורים משותפים. מתראים פעמיים-שלוש בשבוע. כל...
-
שאלה חשובה נוספת
שלום ד"ר חסון,יש לי שאלה נוספת שמציקה לי,חוץ מהסיפור עליו סיפרתי לפני כמה שורות למטה ,העליתי בפני חבר שלי שאלה נוספת:בערב ראש השנה קבענו שחבר שלי יעשה איתי א...
-
המראות ונחיתות
שנה טובה ד"ר חסון,אני בת 25.5 ויש לי בעיה: כשאני מכירה גבר, אני משחקת לפי "כללי המשחק"- קצת מפלרטטת, קצת רצינית, קצת צוחקת. בקיצור יוצרת עניין והתעניינות. או...
-
עזרה בקבלת החלטה
שלום רב, אני ובעלי בסוף שנות השלושים, מכירים מזה 20 שנה מתוכם נשואים 12 שנה. עם 3 ילדים קטנים (גדול בן 7).בשנתיים האחרונות חווים בעיות בקטע המיני או יותר נכו...
-
כבר לא יודעת מה לעשות
שלום רב, כבר פניתי אליך לפני כשלושה חודשים זוג חד מיני שבע וחצי שנים ביחד,3 ילדים (1 שלה בת 5 ו 2 שלי בני שנתיים כמעט). גורם שלישי המנהל שלה נכנס בנינו אך בד...
-
פרידה.
עצוב לי לחזור לכתוב באתר הזה, כי עזרת לי כמה וכמה פעמים בזוגיות שלי ועכשיו אני קוראת את אותן הודעות, ופשוט נשברת.אני בת 23 ואני והחבר לשעבר שלי יצאנו 5 שנים,...
-
בעיות שנמשכות המון זמן
שלום, יש לי כמה שאלות,אני בת 27 ובן זוגי בן 30,אנחנו חברים כבר 7 שנים שהיו בהם עליות וירידות,רק לאחרונה טיפול זוגי ובעיות משבר.בעיקרון נורא טוב לנו יחד ואני ...
-
תסכול ובלבול רב במערכת היחסים
אורן שלום,הקדמה:אני רווק כבן 40, לפני כשנה הכרתי במקום עבודתי משהי יפיפיה, גרושה עם ילד בן 4,לאחר תקופה קצרה התאהבנו ומערכת היחסים החלה לפרוח..התהליך לא היה ...
-
חוסר בטחון בבן הזוג
שלום ד"ר, אני מתנצלת מאוד על אורך ההודעה..תודה מראש!אני בת 28 ובן זוגי בן 35 ,יחד שנתיים. לפני יותר משנה חיטטתי לראשונה במייל של בן זוגי ומצאתי הודעות בהן הו...
-
זוגיות
שלום לד"ר אורןאז ככה אני לא כל כך יודעת מיאפה להתחיל... כל זה התחיל לפני 3 שנים כשהתחתנו לפני החתונה הכל היה ורוד וכיף הייתי מלכה חייתי כמו מלכה ויום אחרי הח...
-
לא מכבד אותי
שלום רב ד''ר אורן חסן,אני מאוד נהנית מהפורום הזה ומתשובותיך החכמות.אני ובעלי נשואים מזה חצי שנה, הוא בוגר תואר הנדסה וכל משפחתו מהנדסים.שמתי לב שהוא פשוט לא ...
-
התמודדות אחרי פרידה
שנה טובה ד"ר חסון, כתבתי לך פה לפני בערך חצי שנה, בקצרה אני בן 22 היא 21, הייתי הקשר הראשון שלה, אחרי שנתיים החליטה שהיא רוצה להיפרד כי מרגישה שזה הולך לכיון...
-
ביחד ולא ביחד
שלום אני בת 27 ויש לי בן זוג בן 29 אך אנו לא בדיוק זוג.היינו בני זוג בעבר הרחוק לפני שנתים וחצי.. וכשנפרדנו, לא בדיוק נפרדנו עד היום. אמנם כיום אנו לא חברים ...
-
פרק ב
שלום אני בפרק בי + 2 מהצד שלי ומהצד שלו + 3 אנחנו חיים ביחד כבר שלוש שנים מתמרנת בין הילדים שלי לשלו עדיין קשה אין תחושת משפחה אמיתית יש חרדות לגבי העתיד מרג...
-
לוקח לו הרבה זמן לגמור
היאני בת 36 ובן זוגי בן 34אני נמשכת אליו מאד אבל שאנחנו המיטה לוקח לו בערך שעה עד שעה וחצי לגמור ,לפעמיים אני גומרת פעמיים והוא עדיין לא גומר , אני מאד אוהבת...
-
שנה טובה מד"ר אורן חסון
לכל באי הפורום,אני מאחל שנה טובה לכל גולשי הפורום: לאלו שפונים בשאלות, כמו לאלו מכם שמבקרים כאן רק כדי לקרוא וללמוד (ואני יודע שיש רבים כאלה).אני מאחל לכם של...
-
התמוטטות עצבים בגלל סגריות
שלום רב, אני נשואה כבר 7 שנים ויש לנו 2 ילדים מקסימים.הכרתי את בעלי כאשר לא היה מעשן הוא סיפר לי כי עישן לפני הכרותו איתי והפסיק לבד. נורא היה חשוב לי לא להי...
-
בחור חדש בחיי
שלום רב, לאחר קושי רב מפרידה עם האקס לפני כחודשיים, הכרתי גבר חדש שנורא עשה עליי רושם בהתחלה והיה לנו דייט נפלא.מיד בדייט הראשון ראיתי שהוא כזה בחור יותר "חם...
-
חוסר אמון
שלום ד"ראני רוצה להאמין בבן הזוג שלי ולהפסיק לקנא לו, אבל זה לא קורה לי.משום מה יש לי חשד שהוא לא הכי אמין. והוא לא היה הראשון. אבל הפעם אני חושבת שהוא אשם ב...
-
האהבה נגמרה?
שלום ד"ר אורן ,אני ובן זוגי שנינו בני 21 בזוגיות מתמשכת קרוב לשנתיים כאשר היינו ידידים למעלה מ4 שנים לפני כן. הייתה לנו זוגיות ורודה למדי , מדברים על הכל, נו...
-
מבולבלת
היי, אני נורא מבולבלת.. אני נמצאת בזוגיות כבר חמישה חודשים בן זוגי בן אדם טוב, חם.. אבל היו לו כמה הערות מתחילת הקשר בנוגע למשקל שלי.. אני בחורה יפה מאוד אך ...
-
לישון אצלו
אורן שלום,אנחנו זוג בשנות ה20 לחיינו, חברים 3 שנים.הוא גר עם שותף ואני עם ההורים, עוד כ-3 חודשים +- אנחנו עוברים לגור ביחד.יש לי בעיה בינתיים, אני לא מצליחה ...
-
פער בצרכים
שלום רב אני ואשתי נשואים כ17 שנה ולנו 6 ילדים , אנו דתיים (כיפות סרוגות) בני 38לנו תינוקת בת שנה שיונקת ובוכה הרבה בלילות- אשתי מטפלת בה במסירות אין קץיחסינו...
-
מבולבלת
אורן שלום,בחצי השנה האחרונה נוצרה ביני לבין עוד שני בחורים מהלימודים חברות מאוד מאוד טובה. החברות נוצרה כשהיינו צריכים להגיש עבודה יחד ומאז אנחנו ממש שלישיה....
-
תמונות של אקסיות
שלום, אנו בסוף שנות העשרים ובקשר זוגי כשנתיים. בשבילי זהו הקשר הרציני הראשון, ואילו לו היו הרבה מאוד קשרים לפניי. הייתי מגדירה את הקשר שלנו כטוב מאוד והולך ל...
-
ילדים
שלום רב, נוצרה לי בעיה בשלושה חודשים האחרונים עם בעלי.אנחנו גבני 31 נשואים כתשעה חודשים, ממש טרי.התחלנו לחשוב על ילדים ולדבר וגם לעבוד על זה שלושה חודשים האח...
-
כועסת על החבר של אחותי
אורן שלום,קודם כל תודה על התשובות שאתה נותן (:אחותי בת 24.5, אני קטנה ממנה בשנה, יש לה חבר בן 30 והם עברו לגור ביחד אחרי שנה וחצי של זוגיות פחות או יותר.האופ...
-
איך מתגברים על משבר
שלום, בעלי ואני נשואים כמעט שנתיים ויש לנו בת בת 7 חודשים. אני עדין בחופשת לידה למרות שלפני שבוע בתי נכנסה לגן ועכשיו אני אמורה להתחיל לחפש עבודה. בעלי עובד ...
-
הנישואים שלנו מתפרקים
הי אורן,אני ובעלי נשואים 8 שנים ויש לנו 3 ילדים בני 7, 4 וחצי שנה. הנשואים שלנו לאורך כל התקופה היו טובים למרות שלא ממש היו לנו חיי מין, אני כל הזמן יחסתי את...
-
זוגיות
לד"ר אורן חסון שלוםקודם כל אני רוצה להגיד לך ממש תודה על כל תשובתיך לשאלותיי לגבי הקשר שלי עם גבר מבוגר.לגבי קשר לא מחייב שענית לי הוא אמר שזה קשר שאנחנו ניז...
-
בת זוג עם בעיה ופרידה
שלום אני בחור בן 26.5 וחברה שלי בת 31, ביחד בקשר כבר חודשיים.לאחרונה, אני מגלה אצלה סימני מצוקה בעקבות האקס שלה שרק לאחרונה הפסיק להטריד אותה לאחר שעשה זאת ת...
-
שלום אורן
אני גר בישוב קטנצ'יק. יש שמועות בישוב שאני שכבתי עם מישהי, באקט כוחני, על סף האונס.כמובן שזה שטויות. מעולם לא שכבתי איתה. השמועות הגיעו גם אליה, והיא נפגשה א...