סימנים לא אמינים בקשר: מה לעשות?

תאריך פנייה: 16.09.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בחורה
בחור חדש בחיי
16.09.2012 • 02:33

שלום רב,
לאחר קושי רב מפרידה עם האקס לפני כחודשיים, הכרתי גבר חדש שנורא עשה עליי רושם בהתחלה והיה לנו דייט נפלא.מיד בדייט הראשון ראיתי שהוא כזה בחור יותר "חם" ויותר מתקרב וכריזמטי וכו' וזה מצא חן בעיניי שלא כל העול נופל עליי כמו בקשר הקודם שלי.ולאחרונה בשיחות איתו ובכלל יש לי תחושה כזו שאני לא בוטחת בו ולא סומכת עליו.אני מכירה אותו ממש תקופה קצרה מאוד מאוד קצרה אבל אני לא מצליחה לבטוח בו בכלל.אני כל הזמן מחפשת בעיות אצלו ואני כל הזמן אומרת לו שאני לא סומכת עליו ושאני חושבת שהוא רוצה רק להכניס אותי למיטה, הוא נשבע לי שזה לא נכון .אבל הוא לא מתעניין בי כל כך הרבה, אין לו חשק לשיחות חולין, ובכלל הוא כל הזמן מדבר איתי על זה שהוא רוצה שבהמשך אני אשן אצלו וכל זה.ואני לא יודעת מה לעשות אולי זה רק המחשבות שלי שגויות?אני כל הזמן אומרת לו שאני בכלל לא מתכוונת לשכב איתו ושישכח מזה.והוא בכלל לא דיבר איתי על זה ולא הציע שום דבר כזה.פשוט קשה לי , אני לא יכולה לבטוח, אני לפעמים רוצה לחתוך את הקשר הזה בגלל "אינטואיציה" וכשאני קמה בבוקר אני מרגישה שאני אתחרט על זה ושאולי אני אפספס משהו טוב.מה עושים? מה הבעיה שלי? בחיים לא הייתי כזאת, אני בן אדם שסומך על אנשים, למה הפכתי לחשדנית? למה אני רואה בכל גבר מישהו שרוצה להשכיב אותי? הפסקתי לסמוך על גברים.אני אשמח לקבל עצה ממך שתסביר לי מה לעשות ומה לא בסדר..

ד"ר אורן חסון
הזמן והביטחון והאינטואיציה
16.09.2012 • 15:50

בחורה יקרה,
לא כתבת לי את גילכם, וחבל.יתכן מאד שבאמת הוא נותן לך סימנים שאת תופסת, באופן אינטואיטיבי, כלא אמינים. ויתכן מאד שהם אפילו בדיוק אותם סימנים שלפיהם חשבת, בפגישה הראשונה, שהוא בחור חם, מתקרב וכריזמתי, אלא שעם הזמן אולי ראית שזה מופנה לא רק כלפייך.קחי את הזמן שלך עם האינטימיות המינית. זה ייתן לשניכם הזדמנות להכיר זה את זה טוב יותר על בסיס אחר, ולא יהפוך את הלהט המיני לגורם הדומיננטי של תחילת הקשר, מבלי לתת צ'אנס להכרות מעמיקה יותר (וזה יכול לקרות).והסיבה שאת חושבת שכל מה שגברים רוצים זה להשכיב אותך היא כי אכן גברים רבים רוצים לא הרבה יותר מזה, אבל לא כולם. ומה שאת צריכה ללמוד הוא להבחין בין אלה לאלה. לא תמיד זה קל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083