ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 182
-
משבר מתמשך
שלום, אני בחורה צעירה,מאורסת כשנה,אני והארוס מתגוררים אצל אמו בגלל שעדיין לא מצליחים לעמוד על הרגליים מבחינה כלכלית.הם 4 אחים,האחות הגדולה היא קרובה לגילנו,ו...
-
קינאה רגילה לחלוטין
היי,אני בגיל ה30 לחיי, רווקה. לצערי חזרתי לבית הוריי לפני כמה שנים בגלל בעיה כלכלית, אחותי יותר מבוגרת ממני ויש לה בן זוג, אני מנסה לפרגן כמה שאני יכולה, אבל...
-
נגמרו המשיכה והעניין לאחר מספר מפגש
שלום דר' אורןאני בת 29. חוזרת בתשובה.לעיתים רחוקות קורה שלאחר הדלקות ראשונית אני מאבדת מהר מאוד עניין בצד השני. ומפסיקה להיות "דלוקה" ומרגיש לי מועקה לצאת אי...
-
שבור בפעם השנייה
שלום דוקטור אני בן 23 לאחרונה ( חצי שנה ) האקסית שלי סיימה איתי קשר שארך 4 שנים היא בת 21 , הקשר נגמר לטענתה כי היא רוצה להתנסות בחיים וכי בא לה ריגושים חדשי...
-
למה אתה מתכוון בסבלנות?
להמתין שהוא ייצור קשר כלשהו?או ליצור קשר ולהמתין בסבלנות מה שיקרה?אני כ"כ מבולבלת שאני לא יודעת מה לעשות אני רוצה את הזוגיות הזו והוא בינתיים עסוק בנסיעה מהע...
-
לא יודע מה הוא רוצה
ד"ר אורן חסון שלום,אני אנסה לקצר. אני (24) מנהלת מערכת יחסים עם בחור (31) כבר כמעט שנתיים. אני לא יודעת כבר איפה הבעיה .. האם זו בעיה בי או בו.כרונולוגיה:חוד...
-
התייעצות בנושא הזוגיות שלי
אני בת 31 נשואה 6 שנים+2 ילדים (5 ו-2.5). כבר שנה שאני ובעלי ממש שלא מסתדרים וכל הזמן יש מריבות. הסיבות הן בעיקר בגלל המצב הכלכלי שלנו שמאוד הורע .אני עובדת ...
-
מה לעשות עם האקסית?!
ד"ר אורן שלום!רציתי לשמוע את דעתך לגביי האם למחוק את האקסית מהפייסבוק או לא...אנחנו פרודים כבר שלושה חודשים, אני בן 25 היא בת 23 היינו ביחד תקופה של כשנה וחצ...
-
מתקשה להתגבר ודימוי עצמי נמוך
הייתי בקשר עד לפני חודש וחצי, האקסית בגדה בי והלכה לה עם אחר, היא כרגע איתו.אני לא מצליח להתעלם מהעובדה שאני מקנא, קשה לי, הזמן עוזר מעט אין ספק אבל הגעגוע מ...
-
פחדים וחששות מהעבר שיחזרו בעתיד.
שלום ד"ר חסון,כרגיל אני חוזרת עם עוד שאלה שמטרידה אותי מכיוון שאתה תמיד מרגיע ועוזר גם אם אין תשובה חד משמעית שתעזור.אני אזכיר שאני ובן זוגי חברים כברים מזה ...
-
מיניות וזוגיות
היי, אני נשואה כשנתיים וכעת בהריון. יש לי בעיה שמאוד משפיעה עלי נפשית... אני בחורה מאוד מינית והיו לי פרטנרים רבים לפני הזוגיות. כעת נקלענו לשיגרה כללית וגם ...
-
חוסר בטחון
שלום, אני ממש חסרת ביטחון וזה רק מתגבר עם הזמן. זה מגיע למצב שאני מסתובבת עם עיניים מושפלות, נמנעת מלהביט לאנשים בעיניים, לפעמים אפילו עוברת לצד השני של הרחו...
-
יעוץ זוגי
הכרתי מישהי לפני חודשיים ומאז השתנו חיי. כל המחשבות שלי נודדות לכיוון שלה.היא מבחינת רוצה שיהיה לי עולם משלי ושאני אפסיק להתעסק בה.אבל מה שקורה לי הוא שאני ל...
-
פחד קהל אולי?
שלום לך ד"ר,אני בת 21 שנה ג, לומדת באונברסיטה, יש לי קושי בלימודים שרציתי לדבר עם מישהו עליו לפני תחילת שנת הלימודים החדשה.אני בן אדם חכם, בכל התקופות בחיי ה...
-
חברויות
היי, אני בת 30, אדם חברותי במידת מה, אבל אפשר גם לומר סגורה מאוד,אבל מאוד אמוציונלית וקשובה לזולת, תמיד מנסה להבין אנשים ולהקשיב להם, לשאול לשלומם. ואני גם מ...
-
בעיות בנישואים
דר אורן חסון שלוםאני ובעלי נשואים 6 שנים ויש לנו 2 ילדים (4 ו 1.7)תמיד היינו מהזוגות שרבים לא מעט אבל עם המון רצון מצד שנינו לעבוד על הקשר לטפח אותו ולהבין ש...
-
עצוב לי
ד"ר שלום וברכה,כרגיל שקשה לי אני פה כותבת לך וכרגיל אתה עוזר בדרך הטובה ביותר, אז תודה.אני בת 23 בן זוגי בן 25. יוצאים כ4 חודשים.אני אוהבת אותו מאוד. הייתי ב...
-
תגובה גברית
שלום רב. אשמח לקרוא דעתך מההיבט הגברי. היינו קבוצה של נשים באולם הומה אדם, והיה נושא שהרגיז אותי לכן הרמתי מעט את קולי. בחור אחד ניגש אלי לאחר שהנשים התפזרו ...
-
אקס שעבר לגור לידי
שלום רב התייעצתי איתך לפני כחצי שנה בעניין הבן זוג שנפרד ממני לאחר שחצי שנה מאחר ולא הרגיש שהוא מסוגל לתת לי הרבה ושהוא מרגיש שהוא אוהבת אותי מאוד אבל לא כבת...
-
בעיה בתפקוד המיני
שלום רב, הנני בת 33 ובן זוגי 34. יצאנו במשך 9 חודשים ונפרדנו. כעת לאחר 4 חודשים חידשנו את הקשר וכעת הוא ידידותי . יש בינינו אהבה גדולה ומאוד קשה לנו להתכחש ל...
-
זוגיות חדשה
שלום, לפני כ-7 חודשים נפרדתי מהאקס בגלל חוסר אהבה בזוגיות,מאז המשכתי הלאה וגם הוא (יש לציין כי הוא נמצא במערכת יחסים חדשה עכשיו), כמו כן לפני כשבועיים קיבלתי...
-
מתי ואיך להגיד לו שאני אוהבת אותו?
ד"ר חסון היקר !אני בת 24 ובן זוגי בן 27.לפני כשנתיים אני ובן זוגי התחלנו קשר עם מחויבות אך לא רציני(שוכבים,קצת מבלים אחד בחברת השניה,קשר חברי אבל ברמה שיטחית...
-
האם מדובר בגבר אלים?
אני יוצאת כבר חודש עם בחור בן 22..שמסתבר שעבר הרבה..כל פגישה אני מגלה עוד ועוד על סבך אישיותו הטעון. אימו חולה במחלת נפש,סכיזופרניה או מניה דיפרסיה,עוד לא או...
-
איך יעוץ אישי יכול לסייע להתמודד עם
להתמודד עם פרידה?אני בשנות ה 30 המאוחרות שלי. נמצאת בקשר של שנה הכולל מגורים משותפים. בן הזוג שלי עוזב.מבחינתי, "השמיים נפלו" אני ראיתי בו כסיכוי האחרון שלי ...
-
גבר אחר
שלום, אני בת 31 אמא לבן ובת בגילאי 7 ו4 ונשואה כ 9 שנים.אני יכולה להגדיר את מערכת היחסים שלי עם בעלי סבירה, תקשורת טובה, פרגון, אהבה, כבוד אבל כמו רובנו היום...
-
השקט שלפני הסערה
ד"ר חסון שלום, קראתי בפורום תשובה שלך לאחת הפונות שם ציינת את הדברים הבאים:"יש לא מעט אנשים המתלבטים ומתחבטים, שמים לא מעט על הצד השני של המאזניים מבלי לומר ...
-
יציאה לחיים חדשים
שלום ד"ר חסון,אני בשנות השלושים המאוחרות לחיי, התגרשתי לא מזמן (+1) לאחר שהייתי במערכת יחסים קשה מאוד במשך כ- 10 שנים בה עברתי התעללות.אני נראית טוב מאוד, עו...
-
שבירת אמון
שלום וברכה,אני בת 26 דתיה ונשואה מזה 5 שנים לבעלי בן 29.יש לנו 2 ילדים בן 4 ובת שנה.מאז ומתמיד הזוגיות שלנו דורשת המון עבודה ואנו חוווים עליות וירידות לפעמים...
-
קושי בזוגיות
שלום רציתי לשאול מה דעתך:אני גרושה +2 נמצאת במערכת יחסים עם גבר רווק בן 40. היחסים שלנו היו מצויינים הייתה אהבה גדולה הבנה ותקשורת בין אישית טובה. הוא היה הח...
-
עזרה אובדת עצות
שלום רב ד"ר אורןשמי סיגל נשואה למעלה מ13 שנים עם שלושה ילדים נראת מצוין גם מבחינה כלכלית. יש לי בעל מקסים שסוגד לאדמה שאני דורכת עליה. אוהב מפנק אבא מדהים. א...
-
התשבצים חודרים ליחסים שלנו
שלום. אישתי מכורה לתשבצים , היא ממלא תשבצים בכל הזדמנות שיש לה גם כאשר אנחנו רואים סרט יחד בבית תוך כדי ראיה היא ממלא תשבצים , לחופשות בארץ ובחו"ל היא לוקחת ...
-
מה זה מרגיש?
שלום וברכה,אני נשואה כשנה וחצי ומאושרת מאד. בת 28 וגם בן זוגי.אנחנו רוצים ללכת לרקוד סלסה יחד אך בשלב מסויים נצטרך להחליף זוגות.השאלה שלי היא כזו, אם אחוש מש...
-
אהבה אחרי נישואים
שלום לך ד"ר חסון,בעלי ואני נפרדנו, אחרי 22 שנה בהסכמה ודרכי נעם לקראת גירושים , במהלך הפרידה הכרתי והתאהבתי בגרוש וותיק, הכרנו באתר היכרויות, במציאות הקשר הי...
-
האם אפשר לחיות ללא אהבה?
דר' חסון שלוםאני גרושה כ-10 שנים, בת 47 עם ילדה בת 23 שגרה איתי.נראית ומרגישה הרבה יותר צעירה מגילי ותמיד הייתי מחוזרת והייתי במערכות יחסים ארוכות (3 וחצי שנ...
-
תקשורת לקויה
היי,אני בת 36 ובעלי בן 39, נישאנו לפני כ5 שנים ויש לנו 2 ילדות נהדרות (4,2).בסה"כ מצבנו הכלכלי טוב ואנו חיים ברמת חיים טובה, הבעיה היא בתקשורת ביננו. בסה"כ ש...
-
חידוש זוגיות
ראשית, חייבת להודות שאני קוראת הרבה משאלות הציבור ותשובותך , תודה על הבמה והתשובות שכל אחד יכול למצוא משהו לגבי חייו - עשייה ממש ממש מבורכת.בעלי ואני נשואים ...
-
מיואשת
אני צעירה בת 16 שנמצאת בקשר רציני כבר שנה , ובזמן האחרון קשה לי מאוד , לא ידעתי לאן לפנות כי שום דבר שמייעצים לי לא עוזר , אולי את תוכלי לעזור לי . הקשר הזה ...
-
בעלי בוגד סדרתי
שלום, הבעיה שלי מוכרת להרבה נשיםת אך אני עדיין לא מצאתי תשובה: מה לעשות עם בעל בוגד סדרתי?אני אוהבת מאוד את בעלית אנחנו נשואים כמעת 20 שנה. לאחרונה גיליתי שה...
-
מה עלי לעשות?
שלום רב, אני בת 22.5 אני והחבר היינו יחד 4 שנים. בהתחלה כמו שידוע הכל היה טוב ויפה עד שלאט לאט היחסים התדרדרו והקשר נהיה ׳רגיל׳ למדי. אני תמיד ניסיתי לשתף וה...
-
יחסים קשים
שלום לך וחג שמח!פניתי אליך בעבר .אהבתי את התשובות והן גם עזרו לי!!עוברת תקופה קשה.אמי נפטרה לפני 3שבועות. המחלה גמרה אותה מהר בלי רחמים. שתי הבנות שלי בנות22...