התאוששות מאהבה - תמיכה ועידוד

תאריך פנייה: 18.09.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יהיה טוב
התמודדות אחרי פרידה
18.09.2012 • 15:22

שנה טובה ד"ר חסון, כתבתי לך פה לפני בערך חצי שנה, בקצרה אני בן 22 היא 21, הייתי הקשר הראשון שלה, אחרי שנתיים החליטה שהיא רוצה להיפרד כי מרגישה שזה הולך לכיון של עד הסוף, ולא ראתה מספיק,השאלה שלי היא כזאת, לקח לי הרבה זמן להתמודד עם זה, היום אני נימצא אחרי קצת יותר מחצי שנה במקום הרבה יותר טוב!, האתר שלך גם עזר בזה מאוד כי מצאתי פה מקום לברוח אליו קצת בכל יום!רציתי שאול יש לי בעיה שאני נורא מפחד לראות אותה, אם חברים רוצים לצאת לאיזור שאני חושב שאולי יכול להיות שנתקל שם אני לא הולך, אם אני הולך לים אני חושב פעמים לאן עדיף בשביל בטעות לא להתקל בה!אני פשוט מפחד מכל דבר שיכול להחזיר אותי אחורה, כי היום אני נימצא במקום הרבה יותר טוב!.(אולי מודחק חח אבל יותר טוב!)רציתי לדעת איך להתמודד עם זה, כי מצד אחד עברתי הלאה, כי כמובן שאין ברירה החיים ממשיכים, מצד שני אני נרתה ללכת למקומות מסויימים מהחשש לראות אותה, אז זה עדיין משפיע לי על החיים במובן מסויים.תודה מראש וחג שמח לך ולמשפחתך!קישור להודעה לפני חצי שנה:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3609802

ד"ר אורן חסון
תהליך התאוששות
19.09.2012 • 17:30

טוב יקר,
גם אם אתה רגיש יותר, עדיין זה טבעי להרגיש כפי שאתה מרגיש. לוקח זמן לצאת מהתחושות שלך. וזה יעבור עוד יותר בקלות אם וכאשר תתאהב שוב.חג שמח גם לך, ושתמצא אהבה בקרוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083