ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 179
-
קשר תקוע
שלום אני בת 25 ובן זוגי נושק ל30, אנחנו כבר יותר מארבע שנים יחד ומאוד אוהבים ויש בינינו תקשורת טובה, אך עדיין לא חיים תחת קורת גג אחת. אנחנו מאוד אוהבים ויש ...
-
גירושין
שלום ד"ר אורן חסוןרציתי לדעת איך ומה צריך לגירושין בבית הדין ברבנות?...רשמתי לך בפעם הקודמת שאני לא מעוניינת בגט הזה אבל אין לי ברירה שבן זוגי לחיים לא מעוני...
-
חמתי
שלום. שנים הלכנו בימי שישי לאכול אצל חמתי , שנים חמתי הייתה דבוקה אלינו , תמיד לקחתי אותה איתנו לכל בילוי וגם לטיולים בחו"ל .לאחורנה אני מרגיש לא בנוח עם הסי...
-
חוסר בטחון בקשר זוגי
שלום רב, אני בת 40, גרושה מספר שנים, גרה עם שני ילדיי.מזה כשנה וחצי יש לי בן זוג. גרוש גם הוא עם ילד.הקשר התחיל מחברות עמוקה והפך לזוגיות מדהימה. תקשורת נפלא...
-
זוגיות
היי שלום הנני נשואה 6 שניים אם 2 בנות ובן שנולד לפני שבוע שנני אוהבים אחד את השני המון אבל אין בנינו שום תקשורת וחוסר הבנות אחת את השני אין בננו שום קרבה של ...
-
מה הדבר הנכון לעשות כעת?
שלום רב, אני ובן זוגי מזה כשנה נפרדנו לאחר חודש של ניסיונות לשקם את הקשר שלנו.היו לנו המון מריבות וזה לא כל כך הסתדר.כרקע: אנחנו זוג צעיר בשנות העשרים לחייו,...
-
האקס של חברה שלי..
שלום ! יש לי בעיה ואני צריכה עצה דחופה.. סיימתי השנה יב בפנימיה.. לחברה שלי(לא מאלו שהסתובבתי איתן כל היום) היה חבר במשך תשעה חודשים. הוא יותר גדול ממנה בשנה...
-
מורכב
שלום, אני עם בן הזוג שלי כבר קצת יותר משנתיים, יש בינינו פער של שבע שנים אני בת 27 והוא בן 33. לפני שהכרתי אותו לא הייתי במערכת יחסים ארוכה מעולם.כשהפכנו לזו...
-
נגמרה האהבה והתשוקה לאישתי, עוזבים?
שלום לפני כשנה זיהיתי שחיי הנישואין שלנו תקועים וללא זוגיות של ממש (הורות בלבד כבר 8 שנים). הלכנו לייעוץ זוגי שעזר לנו מאד לתקשר ולהסתדר יחד. אישתי שיפרה כל ...
-
מבולבלת וחרדה...
שלום. אני בת 23 ובן זוגי בן 26. אנחנו ביחד 3 וחצי שנים וגרים ביחד שנה. לפני חודש וקצת נפרדנו ל3 שבועות בגלל חילוקי דעות שלנו על דברים מסוימים ואני חזרתי לגור...
-
שאלה
שלום, אני וחבר שלי חברים כמעט שנה וחצי ביחד. הוא בן 25 ואני בת 27, הכרנו בלימודים התחלנו בתור ידידים והתקרבנו. בחודש האחרון הוא התחיל להתוודות בפני שהוא מרגי...
-
זוגיות מבולבלת ולא בטוחה
שלום רב. אני בחור בן 26.5 ונמצא בקשר מזה חודשיים עם בחורה בת 31 שעובדת איתי באותו מקום עבודה אך לא באותו תפקיד או אזור.כשהקשר התחיל הכל היה מצויין, נתתי לה ה...
-
חוסר תשומת לב בילויים והחלטות
אני נשואה מזה כמעט 3 שנים ואמא לילד בן שנה מאז שבני נולד אני מרגישה שינוי בבעלי הוא מרוחק מאוד הוא עובד עבודה פיזית ובסוף שבוע באופן קבוע נוהג לבלות עד הבוקר...
-
פרידה קשה - מה עושים?!
ד"ר אורן שלום!לפני כחודשיים אני והאקסית שלי נפרדנו לאחר כמעט שנה וחצי של קשר...אני בן 25 והיא 23.הכרנו בטיול, מהיום הראשון טיילנו ביחד, נהיינו חברים אחרי שלו...
-
מעבר למגורים משותפים
היי אני בת 23 וחבר שלי בן 27 ואנחנו עומדים לעבור לגור יחד בקרוב.אנחנו כבר יחד כמעט 3 שנים, והזוגיות טובה מאוד.אבל אני חוששת, אני מרגישה מעט צעירה מדי כדי לעז...
-
אוהבת מתגעגעת ומתקשה להרפות
ד"ר שלום,אני בת 28 ולפני כשנה וחצי התחלתי קשר עם ידיד ותיק שלי בן 30 (טעות ראשונה), הקשר התחיל מנשיקה תמימה אחרי המון שנים שאנחנו מכירים והתגלגל ליחסים אינטי...
-
לא יודעת מה לעשות
שלום . אנחנו נשואים 1.5 שנה ויחד כ-7 שנים. תמיד היו לנו פיצוצים כאלה ואחרים אבל השלמנו די מהר למרות שהמסקנה תמיד הייתה שאני לא בסדר במשהו. בזמן האחרון אנחנו ...
-
פחד לא מוצדק
שלום לך ד"ר,אני מזה שנתיים במערכת יחסים עם בן זוג מאוד חם ואוהב. הוא בן 26 ואני 21.שנינו יודעים שזהו קשר רציני ואפיליו דיברנו על חתונה (כמובן שלא לפני 4 השני...
-
אחותה של אשתי
שלום ד"ר חסון.לאשתי אחות צעירה ממנה שמנצלת אותה בכל מיני דרכים.ניסיתי להאיר לאשתי על כך אך היא מתעלמת מכל מה שאני אומר לה בקשר לאחותה .אין לי כל כוונה להתערב...
-
החלטות קשות
שלום אורן,אני בת 37, גרושה וללא ילדים.למדתי על עצמי בשנים האחרונות שבשביל שאהיה מסוגלת לאהוב, חשוב לי בבן זוג: אחד- to look up to him, שאעריץ אותו, והשני - ה...
-
מבולבל ולא יודע איך להמשיך הלאה
שלום אני נמצא עם בת זוגתי שנתיים, בתחילת הקשר היא בקשה ממני להפסיק לדבר עם חברים וידידות לעבודה והיא דרשה ממני להפסיק לדבר עם כולם אחת מהטענות שההתנהגות שלי ...
-
נמאס לי מהזוגיות הזאת
די אני לא מסוגלת יותר, בעלי טיפוס קר ואדיש. הוא לא נותן מחמאות ולא עושה עוד הרבה דברים שאני מצפה להם. נכנס הביצה אחרי שלא ראה אותי יום שלם(הוא עובד ערב ואני ...
-
בן זוגי לא מרוצה מכלום....
אני בשנות השלושים שלי, בחרתי בבעלי מתוך אהבה ורק כך, תמיד היתה לנו זוגיות נפלאה (רבנו מדי פעם אך על סתם), הבעיה היא שאני היום אמא לבת קטנה ואני כבר נשואה 6 ש...
-
תסכול מאישתי
שלום. אני בשנות ה-30 המוקדמות לחיי נשוי ואב ל-3ילדים קטנים.יש לי תסכול מאישתי בכל מה שקשור לטיפול בילדים(ולעיתים גם בי).ההרגשה היא שהילדים מרוחקים ממנה ולעית...
-
טעות שעולה לי ביוקר
אני בת 20, לפני כשנתיים יצאתי עם גבר ערבי למשך כחודשיים, הבנתי שעשיתי את הטעות של חיי וסיימתי את הקשר משום שאין לו עתיד ובכלל, לי לא יהיה עתיד!בהמשך התגברתי ...
-
בתול בגיל מאוחר
שלום רציתי לדעת מה האחוזים בקרב גברים בגיל 28-30 שהם עדיין בתולים?אני מרגיש שאני בסיטואציה הזו לא מבחירה אלא מהרבה גורמים שחברו יחדיו.רציתי לדעת האם עצם העוב...
-
אישתי...........
אנחנו נשואים כבר 15 שנים הכל היה טוב ונפלא לקרת השנתיים האחרונות היא התחילה לעבוד במקום בחברה, שמה אני חושש שהיא ניהלה רומן עם הבוס ראיתי הודעות שלה ושלו בטו...
-
מבובלבת 2
היייאני עתידה להתחתן בעוד מספר חודשים עם בן זוגי שעימו אני יוצאת כשמונה חודשים. אין לי ספק באהבה אליו!! אבל....לפני היה לי חבר שיצאנו 3 שנים ואנחנו כבר 3 שני...
-
מבוגר ממני
שלום דר׳
-
להתמודד או לברוח?
היי.. אני בת 22 .. נפרדתי מחבר שלי ממש לאחרונה אחרי שהיינו ביחד שנתיים.. היה לי לפניו עוד מישהו שנתיים, ולפניו עוד מישהו שנתיים(!) לא היו הפסקות בכלל בין קשר...
-
לא יכולה לשכוח
שלום, אני מתמודדת כבר 4 שנים עם זיכרון מהאקס שלא מרפה, לא עובר יום שלא חושבת עליו, אך זה סיפור מסובך. אסביר:ב05' הכרנו באינטרנט והוא הגיע מחו"ל במיוחד כדי לה...
-
מעבר דירה
שלום, יש לי חבר כמעט שנה וחצי, לאחרונה הועלה אצלו הנושא של מעבר דירה בשל נוחות לעבודה. אני עוד מעט מתחילה ללמוד גם באזור עבודתו וחשבתי שאפשר לעבור לגור יחד.א...
-
בגידה
ביום שישי הייתי אצל רופאת נשים לאחר תסמינים לא נעימים והתבשרתי שנדבקתי במחלת מין. אני נמצאת בפרק ב', גרים יחד ויש לנו ילד משותף.בהסבר שניתן לי, אפשר להידבק ב...
-
משבר בזוגיות
שלום לך ד"ר,אני מזה שנה וחצי בזוגיות עם בן אדם שאני מאוד אוהבת. בתקופה האחרונה אני עוברת מבחנים ועוברת תקופה מאוד קשה בלימודים ובמשפחה, הרבה ריבים עם המשפחה,...
-
האקסית חזרה למחשבות
אהלןאני והאקסית כבר לא ביחד בערך שנתיים. היינו ביחד 3 שנים ונפרדנו בגלל בעיות בתקשורת. פשוט התרחקנו. חוסר אמון גם היה חלק מהעניין. לפני כמה חודשים היא חזרה ל...
-
בעייה בזוגיות שגורמת לחרדות
הייברצוני להתייעץ עמך בנושא בעלי. יש לי בעל כבר שנה וחצי נשואים אני בהריון חודש 6. כשהתחלנו לצאת לפני החתונה הוא היה אוהב אותי בטירוף מחזר אחריי מאוד דואג לי...
-
שלום ד"ר
אני בת 21, לומדת בינתיים למבחנים, אמרתי לאמא שלי שאני רוצה לקחת יום אחד של הפסקה (כי אני מותשת!! ובאמת צריכה את זה) עם החבר שלי (שאמא שלי מכירה ומאוד אוהבת א...
-
אלימות
היי אורן, אני מבקשת את עזרתך כי אני ממש נואשת ובדיכאון, אני קוראת את התשובות שלך לשאלות בנושא אלימות במשפחה ודי מבולבלת. לכן אני אפרט את המקרה הספציפי שלי. א...
-
מיואשת :(
אורן שלום,
-
כבר שבורה
שלום, אני בת 27 ויש לי חבר 7 שנים והוא בן 30 ,אני כבר מרגישה לא טוב בקשר שלנו משום שהוא אינו רוצה להתקדם בקשר לנישואים וילדים,הוא טוען שהוא רוצה אך זה לא קור...