עיכוב שפיכה: מה עושים?
נ. ל
לוקח לו הרבה זמן לגמור
⌄
היאני בת 36 ובן זוגי בן 34אני נמשכת אליו מאד אבל שאנחנו המיטה לוקח לו בערך שעה עד שעה וחצי לגמור ,לפעמיים אני גומרת פעמיים והוא עדיין לא גומר , אני מאד אוהבת סקס ומענגת אותו בכל מיני דרכים אני רואה שהוא נהנה אבל לא גומר באיזה שהוא שלב אני מתעייפתשהצעתי לו ללכת לטיפול הוא אמר שהוא בסדר אצלומה לעשות ? אני לא רוצה להיפרד ממנו בגלל זהנ, ל תודה
ד"ר אורן חסון
עיכוב שפיכה וטיפול מיני
⌄
נ.ל יקרה,
לו היית אשה בתחילת דרכה המינית וללא נסיון קודם היית אולי אומרת לעצמך שכך הם גברים, ומנסה להתמודד עם זה. אבל את צודקת - לא כולם כך, ועיכוב השפיכה המשמעותי שלו עלול לגרום לך לחשוב פעמיים בכל פעם שתרצי להיכנס איתו לאינטימיות. קחי בחשבון שהוא אולי באמת חושב שהוא בסדר. אחרי הכל, הדרך היחידה שלו לדעת שיש כאן קושי ושהוא שונה מגברים אחרים, הוא דרך משוב שהוא מקבל מנשים.מה שהתייעצות עם מטפל מיני תתן לכם הוא לא רק אפשרות לזרוז של תהליך השפיכה שלו. למעשה, אני לא בטוח שכאן באמת תימצא הישועה כי כנראה שהטיפול בזה ממושך, ואולי גם לא מועיל במיוחד, אבל כדאי לדעת באופן מוחלט כדאי להתייעץ עם מומחה בתחום הזה, ואני לא כזה. מה שאפשרי בעיקר, בעקבות הטיפול המיני, הוא ההבנה שיש כאן משהו שצריך להתמודד איתו, ולקבל את המיניות זה של זה כדי שתוכלו לנצל את המיטב מצד אחד, ולהימנע מתסכולים מהצד השני. וגם - לדעת איך לעשות זאת.