יחסים ללא תקשורת - מה עושים?
יאוש
זוגיות
⌄
שלום
לד"ר אורןאז ככה אני לא כל כך יודעת מיאפה להתחיל... כל זה התחיל לפני 3 שנים כשהתחתנו לפני החתונה הכל היה ורוד וכיף הייתי מלכה חייתי כמו מלכה ויום אחרי החתונה הכל התהפך היינו חברים בערך 3 שנים ולא גרנו יחד..אחרי החתונה הכל השתבש הוא נהיה אחר לגמרי שתלטן חושב שאני בבעלותו עושה מה שבא לו מדבר לעיתים לא יפה היו גם כמה פעמים שלא האמנתי בו שחשתי בו בבגידות.. חיי מין אין לנו אני יכולה לספור על האצבעות כמה קיימנו יחסים מיום החתונה..במשך שנתיים לא הבאנו ילדים כי פעם רצינו להתגרש ופעם לא... זה בא יותר ממני היום יש לנו ילד בן 8 חודשים ועדיין הזוגיות לא טובה היא אפילו יותר גרועה הכל שחור בינינו אפילו נסענו לשבוע שלם לנופש וכל יום רבנו אפילו שניה אחת לא נהנינו כל יום הולדת ימי נישואים הכל חוגגים אחד עם השנייה בלית ברירהתכננו בעבר ללכת ליעוץ זוגי הוא רצה ובסוף איכשהו הסתדרנו אז ויתרנו.. היום אני כבר לא יודעת אם ללכת ליעוץ או להתגרש.. כי הוא ממש כרגע לא מועיל לי בחיים הוא רק מוסיף לי עוד עבודה... אשמח לתשובה ממך ומה עלי לעשות ואם בכיוון של יעוץ אז באיזור הצפון
ד"ר אורן חסון
טיפול זוגי בצפון
⌄
יאוש יקרה,
כפי שאת מבינה בעצמך, אתם בבור עמוק של יחסים ללא תקשורת ראויה, ושל טינה וכעסים וחוסר אמון. אני יכול לומר לך לנסות להתחיל בדרך אחרת של תקשורת, שתתחיל דרכך (ראי את המאמר שלי על "שיפור הזוגיות"), אבל אתם כנראה רגע, ואולי שניים, אחרי היכולת לעשות זאת לבדכם ללא עזרה מקצועית. בכל זאת, קראי זאת, וקחי זאת כנקודה למחשבה.כך או כך, אני לא יכול לסייע לך בהמלצה על יועץ זוגי באזור הצפון. תצטרכי לחפש לבדך. אם לא תצליחי, קיימת גם האפשרות לייעוץ "מרחוק" בטלפון או בסקייפ (ראי אצלי באתר:ייעוץ מרחוק), ובמקרה כזה הייתי אולי ממליץ לך להתחיל לדבר איתי לבדך לפחות פעם אחת, ורק אחר-כך לצרף אותו (וגם אז - שיחה איתו בנפרד תקדים פגישה משותפת).