פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 15.09.2012 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
אני
חוסר אמון
15.09.2012 • 00:02

שלום
ד"ראני רוצה להאמין בבן הזוג שלי ולהפסיק לקנא לו, אבל זה לא קורה לי.משום מה יש לי חשד שהוא לא הכי אמין. והוא לא היה הראשון. אבל הפעם אני חושבת שהוא אשם בזה ומכמה סיבות: בתחילת הקשר הוא סיפר לי על עברו המתהולל .בנוסף יש לו ידידות .וגם היתה לו איזו שיחה עם מישהו גרוש, בו הוא סיפר על גירושים, משום שיש שפע ופיתוים בחוץ. כל זה הוביל אותי לא לבטוח בו. ויוצא שאני בודקת לו שיחות בנייד בימים שהוא לא נפגש איתי. כל איחור שלו / אי מענה לטלפון מעלה לי חשד. המצב יוצא מכלל שליטה , כי בשעת וייכוח אני מתפרצת עליו ומטיחה מילים פוגעות והוא לא מבין מדוע . עכשיו אנחנו בפסק זמן משום שהתפרצתי עליו וזה לא מקובל עליו.מה לעשות? תודה

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
16.09.2012 • 15:50

את יקרה,
בני כמה אתם?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אני
בני כמה אתם?
18.09.2012 • 10:46

שלום
אורן,
אני בת 32 והוא בן 37 ושנינו רווקים.

ד"ר אורן חסון
קל למצוא סיבות לחרדות, קשה לטפל בהן
19.09.2012 • 17:25

את יקרה,
הוא בן 37, וזה היה עצוב ואולי אפילו מדאיג לולא היה לו עבר של לא מעט קשרים, הן משמעותיים והן לא. בגיל 37, הוא נשמע כמו גבר נורמלי לחלוטין, ונכון שזה מפחיד, אבל אני חושב שאת צריכה להתמודד עם זה. שכן, אני לא בטוח שאת רוצה היום קשר עם גבר שהוא בן 22, ועם מעט מאד התנסויות זוגיות ומיניות. כן, יש לזה חסרונות. אבל מצד שני, לולא היה במצב הזה, ועם הנסיון שלו, הייתי יותר מודאג במקומך מאשר כשהוא במצבו הנוכחי. מה שאת צריכה לצפות הוא שאולי היום הוא הגיע למסקנה שהוא מחפש קשר זוגי, דווקא בעקבות הנסיון שיש לו, ושאת היא זו שאיתה הוא ירצה להגיע לקשר קבוע.את לא רוצה להפסיד קשר טוב, אבל מצד שני, את "מחפשת" סיבות לחרדות. זה לא טוב, כי את יכולה להרוס את הקשר הזה, כמו גם את הקשרים הבאים שלך, אולי עד שתמצאי גבר שאין לו עבר - אבל אז תצטרכי להתמודד עם בעיות אחרות לגמרי. הצורך שלך כרגע הוא לטפל בעצמך ובחרדות שלך. אם את צריכה, היעזרי ביעוץ פרטני מקצועי כדי ללמוד להתמודד עם זה.

בברכה,
אני
קל למצוא סיבות לחרדות, קשה לטפל בהן
19.09.2012 • 20:29

ד"ר אורן,אתה צודק בהחלט!אני סובלת מחרדות וחוסר ביטחון וניסיתי בעבר טיפול פסיכולוגי, אבל ללא הועיל.אני אבודה. נלחמת בזה וקשה לי ובנתיים רק הורסת לעצמי את הרצון להקים משפחה מושלמת (שלא כמו הוריי).אבל מי יקבל אחת כמוני? יש לי התפרצויות וחוסר יציבות ואף אחד לא רוצה לקבל דבר כזה.):תודה רבה

ד"ר אורן חסון
אסור לך לוותר לעצמך
20.09.2012 • 00:37

את יקרה,
אני מבין את הקושי שלך, ולא סתם כתבתי לך שלא פשוט לטפל בזה. אבל זה לא אומר שאת צריכה להתייאש, כי אסור לך לוותר לעצמך. צרי איתי קשר, ונדבר על האפשרויות.

בברכה,