ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 141
-
האם כדאי ללכת לטיפול?
כתבתי פה כבר.. לא זוכרת תחת איזה שם זה היה לפני חודשיים בערך..אז ככה.. אתמול יצא לי לדבר עם האקס שלי. למרות שכולם אמרו לי שלא לעשות את זה, התקשרתי והייתה לנו...
-
קנאה וחרדה.
יש לי חבר כבר שנה וחצי, מתחילת הקשר מהרגע שהכרנו הקשר שלנו היה מדהים ועד היום, אני יכולה להגיד שמועולם לא חויתי אהבה וזוגיות כזו, כנה ואמיתי, הוא מספר לי הכל...
-
התנהגות הבעל
שלום רב, יש לי שאלה לגבי בעלי, כשאנחנו מגיעים לבית הוריו הוא נוטה לעשות "מעשי קונדס" שדי מעצבנים ומטרידים את מנוחתם של אחיו,כשאני מתערבת הוא טוען שאיני צריכה...
-
פרידה - זוגיות במשבר
היי, אני גרושה ואם לשני בנים בני 12 ו- 8 (לא מקבלת מזונות) עובדת , חיה עם בן זוג כ- 4 שנים לאחרונה המריבות שלנו הולכות וגוברות ונפרדנו לפני כשבוע וחצי, זה מת...
-
בעלי מיתעלם ממני לחלוטין
אני נשואה שנה וחצי 39 בשבילי זו פעם ראשונה בשבילו שניה מההתחלה השקעתי בחיי הנישואין נתינה אהבה השקעה בכל תחום מיני ריגשי יש בנינו יחסי מין אבל אני תמיד הצד ש...
-
גבוהה ממנו
שלום רב, אנחנו נשואים כבר כמה שנים ומצפים ללידה ראשונה. אני אוהבת את בעלי מאוד יש לנו חיבור מדהים ביחד ואהבה גדולה הבעייה היא שהוא נמוך ממני (אני גבוהה מהממו...
-
חוסר ביטחון בזוגיות
שלום ד"ר אורן חסון,מזה חצי שנה אני נמצאת בזוגיות לא ברורה לי. אני נמצאת בקשר זוגי עם גבר בן 30 שלא נהל מערכות יחסים רציניות לפני (אחת לפני 8 שנים ) ואת זה הו...
-
ברשותך יש לי עוד שאלה
רוב הויכוחים שלנו זה גם על הכסףאני עובדת בעבודה מסודרת אם תנאיםאבל המשכורת שלי מאוד נמוכה הוא רוצה שאני יפקיד לו סכום כסף באופן קבוע לחשבון 2000 שקל אמרתי לו...
-
סובלת מאלימות מילולית והתעללות נפשי
אנחנו נשואים יותר מ- 20 שנה. הורים לילדים. אפשר לומר שאנחנו חיים באותו ביית אך לא חיים ביחד. בעלי ישן בסלון. וזה נאמר גם ביוזמתי מאחר ואת הבן הקטן אני מרדימה...
-
מהו תפקידי?
אני בת 23 היה לי חבר בן 26 עד לפני כמה חודשים.הוא יזם את הפרידה אחרי תקופה יחסית ארוכה שבה הרגיש שלא טוב לו בקשר.מאז הוא היה מתקשר כמה פעמים ונשמע באמת מדוכא...
-
בעיה של הסתגלות למצב
שלום, הסיפור (והבעיה כמובן) טיפה מסובך.. אני בת 26אוקי אז ככה לפני כשנה התחלתי קשר ידידותי מאוד עם ידיד טוב בן 32 שהכרתי במסגרת עבודה הוא היה נשוי ועבר עליו ...
-
חרדות משפחה
איך מתגברים על כל החרדות והמחשבות המלחיצות שעולות כאשר שומעים כמעט כל יום על הסכנות והדברים הנוראיים שקורים לילדים(חלילה),ממש מפחיד כי לא תמיד אתה נמצא שם אי...
-
לא רגיש מספיק
אורן שלום,אני בתחילת הריון, בשלב של הבחילות ההקאות והחוסר ביטחון. לפני שגיליתי שאני בהריון אני והבן זוג שלי לקחנו הפסקה של כמה ימים וחזרנו. אני די חסרת ביטחו...
-
חבר חדש
לאחר שנתיים של קשר שלא עלה יפה ופרידה, הכרתי בחור במהירות הבזק (כיומיים אחרי הפרידה). מבחינות רבות נדמה כי הבחור מתאים ביותר. גילו, גר בקרבת מקום, מראה, עיסו...
-
חבר עצבני
שלום לךיש לי חבר בן 38 ואני בת 37 אנחנו שנה וחצי ביחד , וגרים ביחד הוא מאוד רוצה להתחתן וגם הגיל עושה את שלו . אבל יש לו בעיה שהוא מאוד עצבני ומתרגז משטויות ...
-
אני נשואה טרייה ויש הפתעות
אני לא יודעת מאיפה להתחיל ,אני נשואה חצי שנה .מתגוררת עם בעלי בבית ילדותו . אמא שלו לא נמצאת רוב הזמן ולפני שהתחתו דאגתי לחצות את הבית .רחוקה מחיי הקודמים ונ...
-
צריכה להוסיף משהו
ראשית ההודעות הן טריות זה לא משהו ישן שכתב . שנית אני חייבת להדגיש שאני בטוחה שאני לא חיה בפנטזיה ואני מרגישה שהוא באמת אוהב ורציני . יש פה משהו אחר מצידו שכ...
-
יחסים במשבר
שלום ד"ר חסון!אני אשה בת 38 הנשואה שש וחצי שנים לבעל בן 47. התחתנו מאוחר יחסית, ולי היה חשוב להקים משפחה. שנינו הגענו מאוד מפוכחים לקשר ולכן לא הייתה התאהבות...
-
בוגדנית
בגדתי בו.שנה שלמה של זוגיות מושלמת, אהבה מפנקת, חיוכים ללא הפסק. וגם זה לא מספיק לי? בחור מדהים בחור ששמר עלי ודאג לי ועשה הכל בשבילי, בחור עם ראש על הכתפיים...
-
עזרה בבקשה!
ד"ר שלום , אני בקשר זוגי 3 חודשים . אני בת 32 בן זוגי בן 36 . הזמן בקשר הזה לראשונה בחיי אינו פונקציה . אנחנו מדברים כבר על עתיד משותף (אנחנו זוג דתי אגב) , ...
-
איך יודעים שבאמת רוצים לחזור
היה לי חבר שנפרד ממני לפני כחודש. מאז אני יוצאת מבלה מחייכת.. לא רע לי למרות שהייתי שמחה שכן היינו נשארים להיות ביחד. מן הסתם. מצד אחד אני נורא רוצה לדבר אית...
-
בעיות בזוגיות
שלום יש לי בעיה. אני ובעלי נשואים כבר 8 שנים, יש לנו שני ילדים. כבר יותר מחצי שנה כמה פעמים שבוע בעלי מבלה את זמנו באינטרנט עד 4 בבוקר בפורומים חברתיים עם נש...
-
צרות של עשירים
אני בת 25 ולפני שנה יצאתי ממערכת יחסים שנמשכה שנתיים. היה לי מאוד קשה להתגבר על הפרידה ולמרות היותי בחורה יפה ומשכילה הייתי בטוחה שאני לא אצא מזה. אבל הזמן ע...
-
בן זוג חדש
אחותי הגדולה שידכה לי בחור מהעבודה שלה,יוצאים כבר חודשיים העניין הוא שיש לו קצת בעיות של קשב וריכוז ( את זה אני יודעת בוודאות מאחותי) אני לא יודעת למה אבל זה...
-
לא מתרגשת יותר מהבעל
אני בת 30, נשואה 5 שנים, אמא ל-2 ילדים מהממים. בעלי הוא איש טוב, אבא מדהים, עוזר מאוד בבית. הילדים מתים עליו. אנחנו באים מתרבויות ורקעים שונים מאוד. זה קצת ה...
-
זוגיות שלא מרפה ממני
שלום לך יש לי שאלה שמטרידה אותי רבות , היה לי חבר במשך יותר משנה שמאוד אהבתי וחשבתי שהוא אהב גם אותי , בהתחלה הכל היה טוב ויפה הראה לי שהוא אוהב הוא היה החבר...
-
יחסים בין גבר ואישה
אני בן אדם מאד חם שתמיד אוהבת נשיקות , מגע, מחמאות וכל מה שאישה הכי אוהבת ואילו בעלי התגלה לאחר הנישואים כאדם קר ומרוחק שלא אומר אף פעם מילה טובה ויודע רק לה...
-
שביתת דיבור
אנחנו נשואים 6 שנים, הורים ל-3 ילדים.יש בינינו המון חילוקי דיעות, אנחנו לא חושבים כמעט על כלום, אותו הדבר. אני עדיין מנסה, בא לקראתו, אבל הוא בשלו! שאני צריכ...
-
פרידה כואבת
שלום, אני בת 19 עוד מעט. לפני כאבעה חודשים פגשתי גבר שגדול ממני בכ- 31 שנה. קשה לי להגיד שהוא מצא חן בעיניי ממבט ראשון אבל הוא היה דרך טובה להתגבר על שברון ל...
-
אסרטביות
אורן שלוםבעבר כבר כתבתי לך באותו נושא. ושוב אני שואלת , למה קשה לי להיות אסרטיבית. שמתי לב שבמיוחד קשה לי עם אנשים סמכותיים שלא מוותרים ושת לטנים. אני לא יוד...
-
ריבים חוזרים
אני ובעלי נשואים שנתייםויש לנו ילדה ובית משלנו .לי יש הורים ואחים מאד תומכים ועוזרים , מבחינה כלכלית , מבחינה ריגשית , מבחינה פיזית . המשפחה שלי מאד אוהבת את...
-
עוררות מינית ואהבה
האמנם אין קשר??אני חושב שעוררות ומשיכה מינית היא חלק בלתי נפרד מאהבה וקרבה ... אם נעזוב זונות וסרטים אירוטיים בצד , כאשר מקיימים קשר אם מישהי וסתם קוראים לזה...
-
פרידה שניה ומרגיש שהבעיה בי
שלום ראשית אני חייב לציין שאני חייללפני כשנה נפרדה ממני האקסית בגלל כמה סיבות בין היתר קנאה קיצונית שגררה אחריה פרנויה ואף אובססיהלפני כ-3 חודשים הכרתי מישהי...
-
נפרדתי ממנה.. בשבילה...
אחרי שנה וחצי נפרדתי מחברה שלי שאני מאוד אוהב. היא אוהבת לצאת לבלות לחפשת דברים ללמוד כל יום מוצאת איזה תחביב חדש.. ואני לא כזה.. אני אוהב אבל לא כמוה. היא ח...
-
טיסה לחו"ל בלעדיי
יש לי חבר חצי שנה , טסנו יחד לשבוע לחו"ל .הוא רוצה מאוד לנסוע עם אמא שלו לבקר דוד בחו"ל שעבר מחלה קשה ולא ביקר שם כבר 7 שנים ובלעדיי.אני מתחילה לחשוב האם בכל...
-
מה זאת אהבה ?
האם אנחנו מרגישים שאוהבים מישהי ורק אח"כ מעוררים ומרוגשים מינית? או שאולי דווקא הפוך , קודם כל אנו רואים בחורה אטרקטיבית והיא מעוררת אותנו מינית .. ומזה אנו ...
-
וירטואליות
לד"ר חסון היקר שלום,ראשית ברצוני לציין תשבוחות על פועלך בהתנדבות באתר-עבודתך קודש.אני בת 36נשואה עם ילדים.נקלעתי לצ'טים ומשם למערכת יחסים וירטואלית נטעם אדם ...
-
כיצד לנהוג בזוגיות חדשה?
שלום, אני גרושה בת 34 + ילדה. התגרשתי לפני שנה.היכרתי בחור בן 40 גרוש מזה שנה וחצי עם שני ילדים ואנו יוצאים כבר כחודש. נפגשים בד"כ פעמיים בשבוע בערבים (שנינו...
-
אובססיה מוגזמת וחונקת !!
שלום רב יש לי חברה מזה 9 חודש היא בחורה טובה מאוד ואנחנו מסתדרים מאוד טוב ...אבל יש לה בעיה שהיא מתקשרת אליי ביום בממצוצע 7 -8 פעמיים היא רוצה לראות אותי כול...
-
גם הוא וגם הוא
הייתי בזוגיות של שנתיים, זוגיות מדהימה. היינו החברים הכי טובים, כלכך דומים, והכל היה כלכך טוב. נפרדנו לפני כ10 חודשים עקב טיסה. חשבתי שעולמי חרב עליי לא יכול...