חוסר אמון עצמי בזוגיות

תאריך פנייה: 01.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
111
לא יודעת
01.08.2011 • 09:31

אני בחורה בת 21 לפני כשנ ה יצאתי ממערכת יחסים ארוכה שכללה פרידה נורא כואבת ולאחר מכן יצאתי תקופה עם מישו רמאי והיו לי אחר כך דייטים שלא הוכבילו לשום מקום באיזשהו מקום איבדתי את האמונה שדלי בגברים..לאחרונה התחלתי לצאת עם אדם ששונה מהבנים שיצאתי איתם בעבר, יותר ביישן ועדין. הבעיה היא שזה מתקדם נורא לאט אחנו מדברים כל יום פעם אחת בטלפון אבל מה שקרה זה שהוא לא התקשר אלי כבר יומיים אני לא יודעת אם זה נובע מביישנות ומחוסר רצון להרגיש שהוא מתעלק עלי או מחוסר עניין בי, אני גם לקחתי ממנו ספייס ואני לא מתקשרת רק כי אני רוצה לראות אם העניין יבוא מצידו בלי שאני יזום את זה, הורא טוב לי בסך הכל אבל אני לא יודעת מה הכוונות שלו עכשיו אני לא יודעת אם לפתוח איתו שיחה רצינית על כל מה שמטריד אותי או שזה עלול להלחיץ אותו ולהבריח אותו כי זה סך הכל די "טרי" ואין לי זכות לבוא אליו בדרישות בהתחלה,ואולי הוא בעצם רק עוטה על עצמו מסכה של החור הביישן אולי הוא כמו כולםן?!אנא עזור לי.

ד"ר אורן חסון
לסמוך על עצמך כדי לזהות
02.08.2011 • 23:05

111 יקרה,
את צודקת: או שזה הולך לאט יותר כי הוא ביישן ועדין, או שהוא עושה הצגות. ואני שואל את עצמי מדוע אינך סומכת על עצמך מספיק כדי לזהות? – אני לא בטוח שזו רק החשדנות שלך בגברים. זה יותר שאת לא סומכת על עצמך שתדעי. תביני שזה העניין, וקחי את האחריות עליך. אולי זה יקל עליך להתבונן טוב יותר במה שקורה, ולהחליט בסופו של דבר לא לפי הפחדים, אלא לפי התובנות שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083