פרק ב': רגשות אשם ומחוייבות
אחת
דילמה בפרק ב'
⌄
שלום,
אני בת 36 גרושה מזה חצי שנה ועם ילד בן שנתיים וחצי.היכרתי בחור בן 41 גרוש מזה שנה וחצי +2 ואנו יוצאים כחודשיים.מאוד כיף לי איתו למרות שאין לנו אפשרות "טכנית" להתראות הרבה...אני מחפשת קשר רציני וגם הוא. העניין הוא שאני מעוניינת בעוד ילד בעתיד והוא אמר לי שכנראה הוא לא יהיה מעוניין בעוד ילד כי הוא מרגיש שהגירושין שעבר פגעו בעיקר בבן הקטן שלו (בן 5) והוא מרגיש שהוא לא רוצה לחלק את תשומת הלב שלו על עוד ילד ובכך לפגוע בבנו הקטן. הוא אמר שכך הוא רואה כרגע את הדברים ואולי יש מצב שירגיש אחרת בעתיד. ראוי לציין שמדובר באבא מדהים שמנהל עם גרושתו משמורת משותפת על 2 הילדים ומקדיש להם המון זמן (דבר שאני כמובן רואה רק לחיוב).כרגע אני בדילמה האם להמשיך את הקשר.מצד אחד נורא טוב לי כרגע וזה לא מבוטל מפני שנסיוני הוכיח לי שקשה מאוד למצוא בחור טוב ורציני בימינו שנעים להיות בחברתו והוא באמת מקסים.מצד שני אני לא יודעת אם יש בכלל טעם להעמיק את הקשר.אשמח לדעתך.תודה,אחת...
ד"ר אורן חסון
אורן חסון בערוץ 2 על פרק ב'
⌄
אחת יקרה,
פרק ב' הוא בעייתי בדיוק בגלל הסיבוך הזה. רגשות האשם שלו יוצרים אצלו מחוייבות עמוקה אחרת. בדיוק על הנושא הזה התארחתי לא מזמן בערוץ 2 בתוכנית "החיים הטובים" בדיוק על הנושא הזה של פרק ב'. להלן הקישור לשם:http://reshet.ynet.co.il/Shows/Lihiot_tov/videomarklist,186767/יכול להיות שעם הזמן הוא ירגיש בטוח יותר – גם איתך וגם עם היחסים שלו עם הבן, ויהיה מוכן לעוד אחד. אבל הוא צריך זמן, ואת לא יכולה להיות בטוחה, עד שזה יקרה. אם תבנו את הזוגיות שלכם נכון, הסיכוי שזה יקרה יהיה טוב יותר.
אחת
אורן חסון בערוץ 2 על פרק ב'
⌄
ד"ר חסון,אתה פשוט איש מקסים.תודה רבה על העיצה והקישור....אשתמש בשניהם.