יחסים: מה לעשות כשגבר לא מסתדר?

תאריך פנייה: 26.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
תל אביבית
איך לגרום לגבר שלי ליזום
26.07.2011 • 10:26

יש לי בעיה אני יוצאת עם אדם מקסים, הבעיה היא שהוא לא יוזם.... מגע חיבוק אני צריכה לעשות את זה אמרו לי לייבש אותו אבל לא יודעת אם זה מזיז לו ..אני רוצה שהוא "ירדוף" אחרי יחבק אותי ויזום לדברים האלהועוד משהו בגלל שהוא היה מאוד דתי אני הנשיקה הראשונה שלא אבל הוא לא כל כך אהב את זה (הזכיר לי אותי בנשיקה הראשונה שלי רק שאני רוצה בזה והוא עדיין לא ) האם זה הסוף? הוא לא ירצה להתנשק איתי יותר או שמתישהו יעורר בו הרצון לזה?

ד"ר אורן חסון
מי אתה, אדם מקסים?
28.07.2011 • 22:59

תל אביבית יקרה,
נדמה לי שאת אומרת לי שאת רוצה שהוא יהיה אחר. בחלק מהדברים. יש דברים בו שמאד מוצאים חן בעינייך, ויש דברים שהיית רוצה לתקן כי הם ראויים לתיקון (ועל כך אין חולק).אני לא יודע עד כמה יש לו בעיות משמעותיות. גם לא כתבת בן כמה הוא, שאולי גם זה משפיע על היכולת שלו להתגמש ב"החלפת נוזלים", כפי שאולי הוא רואה זאת בפעם הראשונה שהתנשק. יכול להיות שהוא צריך המון סבלנות וזה יסתדר, ויכול להיות שהוא צריך טיפול נפשי/מיני כדי שזה יסתדר. אני מציע שתשימי את היד על הדופק, ועם קצת סבלנות שלא לכפות עליו דברים שהוא לא יאהב אלא לחבב עליו דברים שאת רוצה שיאהב, ותנסי להבין מה נכון יותר.ואולי תגיעי למסקנה, בסוף, שאם את רוצה גבר ש"ירדוף" אחריך, זה יכול להיות רק מישהו אחר. ואולי אפילו תגיעי למסקנה שזה פחות חשוב. אולי...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083