מה קורה אחרי הדייט הראשון?
דנית
אי הבנה מצד בחור
⌄
צהריים טובים דר חסון, מצטערת מראש אם יש קצת דיבור לא נאה אבל אני חייבת לפרט לך ואני מקווה שזה בסדר:אני בקשר עם מישהו שלא ממש סגור על נטיותיו המיניות למרות שהוא אומר שהוא סטרייס אך מעוניין בבחורה ושהיה פעם עם בחורים, יצאנו לבית קפה דייט ראשון וראיתי על פי תנועותיו שיש לו קצת דיבור נשי, קול עבה אמנם אבל יש משהו נשי שקצת סמוי מהעין, לא מבחינת לבוש, הכל דרך התנהגותו ודיבורו עם הידיים, בקיצור יש משהו שניתן לשים לב.בתחילת הדייט ישבנו אחד מול השני הוא הזמין לשנינו כוס יין, ולאחר כמה דק, עברנו לבחוץ בצד ולא אחד מול השני... הפעם ישבנו אחד ליד השניה וכך היינו נורא קרובים הוא כל הזמן חיבק אותי, לא היו הרבה אנשים והיו המון המון נשיקות וחיבוקים ואפילו נגיעות מאוד קטנות. שנינו זרמנו עם זה ואני רוצה לציין שזה לא היה באופן קיצוני הכל בגבול הטוב כמו זוג היינו נראים לא הייתה בעיה כלשהי חוץ מהעניין ש: אני ניסיתי אולי קצת לגעת בו, אתה יודע איפה.. ואז הוא העיף לי את היד. כמה פעמים שניסיתי והוא לא נתן לזה לקרות.הוא לא רצה בשום אופן שאני אנסה לגעת בו בצורה כזאת. ופה התחלתי לחשוד. האמת שסיימנו את הדייט הזה הוא החזיר אותי הביתה ואני יכולה לומר שהיה יכול להיות מצב לסטוץ כי באוטו גם קצת התמזמזנו לנו אבל רק נגיעות ולא מעבר.. הוא נגע בי לרוב אבל לא משהו רציני שוב.ואני מאוד רציתי מעבר ואני חושבת שגם הוא רצה כי גם לפני הדייט היינו קצת מדברים על סקס בטלפון וחשבתי שזה מה שהוא רוצה ממני אבל הנה שנפגשנו זה אפילו לא קרה. ששאלתי מה העניין? אנחנו גם ככה כבר זורמים לנו קצת? ואמרנו פעם שזה יקרה אפילו, אז הוא אמר: "זה לא היה יאה ככה בבית קפה ואני לא רוצה לנצל אותך ולפגוע בך אני לא רוצה שזה יתחיל ככה, אני מאמין שזה בטוח יקרה מתישהו, אבל לא היום, נחכה עם זה". האמת הופתעתי... כי מהתחלה הוא בא לי לא בקטע רציני. ולאור כל מה שסיפרתי לך שהיה בבית הקפה ולאחריו.. האם זה מעיד על כך שהבחור רציני? או אולי למעשה הוא נמשך לגברים? הוא ליקק לי נניח את הצוואר? והשווה את זה לאיבר מין גברי... אז זה קצת היה לי מוזר... אולי הוא לא בטוח בעצמו? האם ניתן להסיק מזה משהו? או שמא הוא מאוד רציני כלפי בעצם? שהוא החזיר אותי הביתה לאחר כמה מזמזונים קטנים הוא אמר טוב דיי מספיק את מטריפה אותי ואני צריך ללכת. מאוד הופתעתי מתגובות כאלה כי הוא מהתחלה לא בא איתי בקטע רציני.אני בת 29 והוא 30+. המון תודה.
ד"ר אורן חסון
לעבור את הדייט הראשון
⌄
דנית יקרה,
אולי. אבל לא בהכרח. אולי הוא מרגיש מובך כאשר דברים כאלה נעשים בפומבי, אולי רוצה לקחת את הדברים לאט יותר כי את מוצאת חן בעיניו, וגם אפשר שאולי את לא מוצאת חן בעיניו מספיק. אלא שאת לא באמת יכולה לדעת לאחר דייט ראשון, גם אם הוא היה מוצלח בעיקרון, כפי שאת מתארת, וגם אם היו לך כמה אכזבות בצד זה. את צריכה לראות לאן הוא רוצה לקחת את זה בהמשך. כרגע, את יותר עסוקה עם הפחדים שלך מכדי לתת לו צ'אנס, ומחפשת סימנים קטנים שאולי הוא לא בסדר. קראי בבקשה את המאמר שלי "לשרוד את תחילת הזוגיות - גשר צר מאד".
דנית
לאחר הדייט הראשון
⌄
דר חסון היקר
בוקר טוב לך, קודם המון תודה על המענה. ואני אקרא את המאמר שצירפתי. דבר שני שרציתי להוסיף.. אתמול? אתמול חרב עליי עולמי..גיליתי שהוא היה בעוד דייט עם בחורה אחרת שנראת במלוא מובן המילה "מהרחוב" זולה, פרובקטיבית נורא זה לפי הפייסבוק שלה באמת שרואים עליה.אותה בחורה העלתה לפייסבוק המון תמונות שלהם ממסעדה בשרית שהם היו יחד.. שהם מתנשקים וכבר חשבתי שהם ביחד..איתי הוא מדבר כל יום מאז הדייט שלנו שסיפרתי לך... משבח אותי ואפיו אמר שניפגש שוב בקרוב.. אבל.. ממש התאכזבתי שהוא היה עם עוד מישהי אבל זה לא קר זה. פניתי אליו ושאלתיאותו אם הם יחד ואני מבטיחה לעזוב את זה אם כן וזה לא הכל, הוא סיפר לי שהם שכבו והאמת שחשדתי בזה היא באמת נראת בחורה כזאת. חושבת את שדייה הענקיים ככה בכל תמונה ועושה פוזה של דוגמנית והיא בכלל שמנמונת.. אלו הם פרטים שוליים אבל..הפייסבוק שלה מפוצץ תמונות שלו שהם ביחד ואני נכנסתי לעצבים ודיכאון...הוא אמר לי להירגע ושזה היה לילה חד פעמי. התעצבנתי עשיתי לו סוג של ברוגז והוא הפציץ אותי בהודעות של סליחה.לא הגבתי ולאחר כמה שעות הוא רשם אני כל כך אוהב אותך אני לא נמשך אליה זאת הסיבה שלא עמד לי, עשינו סקס שלא עמד לי ככ. למרות שהיה \כיף אבל זה היה סתמי.למען האמת זה עשה לי ככ רע התחלתי להיות עם בחילות וכאבי בטן ועד היום אני מרגישה ככה.לאחר כמה שעות הוא בא והתנצל אמר שהוא אוהב אותי.. אבל למילים אלו אין משמעות זה הכל סתם.אנחנו לא כזה מכירים. אני רוצה לשאול אותך דר חסון, זה שהוא יצא לעוד דייט אני יודעת שהוא אינו חייב לי כלום והוא יכול לצאת לדייטים אנחנו לא זוג... אבל זה קצת מגעיל? לא לעניין שהם שכבו כשהם יצאו ? מותר לעשות כזה דבר בזמן שהוא כביכול בקשר איתי? אז הוא מנסה עוד בנות? סבבה אבל זה הגיע עד הסוף.. מה אני אמורה לחשוב? הכל משחקים?אני לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב אני מאתמול עם בחילות וממש רע לי גם לא הפסקתי לבכות.. מה דעתך על זה? חשבתי להתרחק ממנו..תודה רבה רבה.
דנית
לאחר הדייט הראשון
⌄
רציתי להוסיף שהוא ציין שהיא לא מושכת אותו בכלל ולכן לא ככ עמד לו אבל האמת שאני לא יכולה לדעת אם דברים אלו נכונים או שקריים מצידו.שאלתי אותו אם יכול להיות מצב בניהם למשהו רציני ואני אקבל את זה.לפי כל התמונות שלהם יחד הכל נראה אמיתי ככ ורציני אולי. הוא אמר"אני לא אהיה איתה גם אם היא רוצה קשר רומנטי לא היה בכלל בא לי עליה היא לא עשתה לי את זה חשבתי שכן אבל לא.. היא לא הטעם שלי גם מבחינה גופנית, ואנחנו לא בקשר."אמרתי לו שהיא נורא זולה נראת. הוא אכן הסכים איתי ואמר שזה גם חלק מהעניין. ולא יהיה כלום בניהם וזהו.דר חסון, אני לא יודעת אם לנסות לתת צאנס לגבר כזה? לאחר כל מה שגיליתי עכשיו? שהוא היה עם אחרת? אני יודעת שהיום אפשרי לצאת לדייטים ולבדוק מי מתאימה ומי לא.. אבל העובדה שזה הגיע למצב כזה שכ"כ פגע בי ואני ממש לא רוצה להגיע למצבים כאלה האם כדאי להישאר שם? כי מאז הוא מחפש אותי ואני מאוד קרה. הוא בטוח יודע שזה קשור לזה תודה
ד"ר אורן חסון
סקס בדייט ראשון?
⌄
דנית יקרה,
אני מבין שעברת דייט אחד טוב, ועם גבולות שהוא שם לך בתחום המיני, וניסית להבין מה זה אומר עליו. מאוחר יותר גילית שהיה לו עוד דייט, שלכאורה מבחינתו (מבחינת המעשים שלו לפחות), היה לא פחות טוב, ושם הוא אפילו שם עוד פחות גבולות לבת הזוג שלו. לא כתבת מתי זה היה. האם זה היה לפני שנפגשתם? מיד לפני, הרבה לפני, או אולי אחרי שנפגשתם?אם זה היה אחרי, כפי שנדמה לי מתוך מכתבך, הרי זה אומר שהבחור לא מעוניין בקשר זוגי קבוע, או לפחות לא איתך. אם היה לו עניין אמיתי בך לאחר הפגישה הראשונה, ובעיקר לאחר שידע שאת מעוניינת בו, ושיהיה לו קל להגיע איתך למיטה, הוא לא היה מחפש משהו אחר. במילים אחרות, העובדה שאת עם בחילות ורע לך, מוצדקת, כי זו התחושה שאני מקבל ממכתבך. עברי הלאה. כי את לא יודעת אם את מה שהוא אומר ומבטיח לך, הוא לא אומר ומבטיח לאחרות באותו זמן בדיוק.ובדרך, אתן לך לקרוא עוד דבר חשוב אחד, שכתבתי לנשים בתחילת קשר, תחת הכותרת:האם אני מתמסרת מהר מדי בדייטים?
דנית
איתי לא ואיתה כן?
⌄
בוקר טוב דר חסון היקר,
המון המון תודה שקראת והגבת!!הדייט שלי ושלו היה ביום ראשון והם נפגשנו יום לאחר מכן או יומיים לאחר מכן.. ואגב- אני מניחה שהם לא מכירים בכלל כי היא נוספה לו לפייסבוק ביום שני, לאחר הדייט שלנו, אני מניחה שהם רק הכירו וכבר נפגשנו במסעדה ושכבנו לאחר מכן.זה באמת קצת מוזר שהבחור אפילו איתי לא רצה סטוץ כשאני מאוד רציתי ויזמתי.. אך איתה אין בעיה.. אז הוא לא הומו כנראה כפי שחשבתי שאולי.. אוולי בכלל לא משכתי אותו? הרי כל הדייט שלנו "התמזמזנו " וזה היה הדדי ומאוד כיף! אני חושבת שכן נמשכנו אחד לשניה לא הפסקנו להתחבק ולהתנשק...לא יודעת מה לחשוב חוץ מהעניין שהוא נורא מיהר לאחר הדייט למשהו של ענייני עבודה... כשהחזיר אותי הביתה אבל שיהיה.מה שכן אני החלטתי לאור המצב להתנתק ממנו לאט לאט, אני לא יצרתי איתו קשר ורק הוא יוצר ומנסה לקבל ממני את היחס שקיבל בעבר בכל מיני דרכים שונות "מלקק" לי.ואני כמעט ולא מגיבה לו. אני עדיין מאוד פגועה..וחושבת על זה, התמונות שלהם לא עוזבות לי את הראש,בסדר, אני מבינה שעליי לשחרר את זה ועל זה אני עובדת עכשיו.אני אקרא את המאמרים שלך המון תודה על עזרתך
ד"ר אורן חסון
מה שרוצים או כמו שרוצים
⌄
דנית יקרה,
לא תמיד מצליחים להשיג את מה שרוציםכמושרוצים. ולפעמים עדיף שלא להצליח להשיג את מה שרוצים, אם זה לא יוצא כמו שרוצים, כי אז נפגעים יותר. נדמה לי שבמקרה שלך גם אם תצליחי, זה לא ייצא כמו שציפית וכמו שקיווית וכמו שרצית. אז אכן, עושה רושם שעדיף לשחרר, ולהתמודד עם האכזבה הזו, שהיא קטנה יחסית למה שמאד סביר שהיה קורה אחר-כך.
דנית
החלטתי לשחרר.
⌄
באמת אני לא מצליחה להשיג את מה שאני רוצה כפי שאני רוצה..ולכן עזבתי את זה.. ואז, באמת רציתי לשתף אותך דר אורן חסון, שביום שישי יצאתי עם חברות וידידים והוא קינא לי ב SMS. אמר ת"עשי מה שאת רוצה שאת יוצאת עם ידידים והם בטוח יתחילו איתך". ואז עשיתי סוג של "ניסוי" שאני שם. ואמרתי לו שמישהו פה לא עוזב אותי ומבקש את המספר שלי. אני רציתי לראות את תגובתו.הוא התעצבן ואמר "למה את מספרת לי את זה? מה זה נותן לך? תהני ותעשי מה שאת רוצה". אמרתי לו "בסדר". והוא אמר- "מה בסדר מה?! למה את מספרת לי את זה? את יודעת מה אני הולך לישון ביי חצופה :("אני לא באמת יודעת אם כל זה משחק שלו או אמיתי... מה שכן.. לפי זה, מאז? לא שמעתי ממנו ציוץ. אז עכשיו אני מבינה עוד יותר שעדיף לי לשחרר, כנראה שכל מה שקורה פה איתו זה משחקים ואגו מנופח והוא מבלבל אותי.החלטתי עם עצמי שאם הוא יצוץ אני פשוט לא אענה יותר כי באמת שנמאס לי מכל זה. פעם הוא יוצר קשר פעם הוא נעלם ועכשיו הוא רב איתי או עושה ברוגז...באיזה זכות הוא בא אליי בטענות לאחר שהוא שכב עם מישהי? פשוט חוצפה של גבר. החלטתי לעזוב ולא לענות יותר, נראה לי שכמה שאלחם אני אפסיד ולא אשיג את מה שרציתי באמת.תודה על הקריאה והתגובה.