בגידה: הכנה לייעוץ זוגי
מכורה
הנאה אסורה
⌄
היי,אני נשואה ואני מנהלת מין רומן שמבוסס רק על סקס עם מישהו שגם נשוי,זה התחיל מסקרנות- כי לא היה לי עבר מיני והתגלגל- וזה כך שנה שאנחנו נפגשים לעיתים ונהנים מסקס עצמו, שכל הגבולות היו ברורים- זה היה לי מאד נוח..בזמן האחרון , אני מתחילה להרגיש רגשות מעבר ..כי גם בבית לא הכל חלק ואני משווה בכימיה איתו אל מול הבית ונכנסתי למין מערבולת כזאת של בלבול.. הבחור מהרומן - רוצה אותי רק לזה ולא מעבר..בעל משפחה ומרגישה שאני לא יכולה לעצור את הקטע בינינו - מבחינתי .. כאילו פתאום נפלתי והתאהבתי בו. למרות שאני מזכירה לעצמי שזה רק "הנאה" ולשם כך התחברנו.. פשוט התמכרתי להנאה הזאת איתו בגבולות האפשריים - פעם ב.. , בהסתרה , בשקר.וזה מפיל אותי מדי פעם לעצב ועצבנות- כשהוא לא מדבר איתי יומיים/ שלושה ואני מאד שמחה ומקרינה לבחוץ שאנחנו כן מדברים. מגיעה הביתה עם אנרגיות. אני יודעת שמה שקורה לי איתו לא יוביל לכלום רק יכול להרוס אותי קודם כל- לא מצליחה לרצות לסיים את זה- פשוט לא יודעת מה לעשות ?
ד"ר אורן חסון
להרגיש בבית כשאת בבית
⌄
מכורה יקרה,
קראי בבקשה את המאמר שלי "הבגידות ההרסניות ביותר הן אלו שלא מתגלות" (ראי קישור שם, בדף המאמרים שלי). הוא מציע גם פתרונות למצבים כאלה.אני לא מציע בשלב זה שתלכי לייעוץ זוגי, אלא לייעוץ פרטני אצל יועץ זוגי מתוך כוונה להכין את עצמך לייעוץ זוגי בהמשך. תצטרכי קודם כל להיות שלמה עם החזרה הביתה, אבל אז גם לבנות את הבית מחדש ולשקם אותו באופן כזה שבאמת תרגישי בו בבית.