חשד לקשר מסתורי: מה לעשות?

תאריך פנייה: 20.01.2014 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
דבורה
מה יכולה להיות הסיבה?
20.01.2014 • 14:16

דר חסון היקר
שלום,אתה בטח זוכר אותי אני רשמתי בדף קודם "האם פעלתי נכון"(דבורה) על הגבר שאני בקשר איתו ולא נפגשנו מעולם, שאמר לי במפורש אני לא מחפש קשר רציני ותמשיכי הלאה.המשכתי הלאה,עזבתי אותו, ומאז הוא לא מפסיק לרדוף, לחפש את היחס שלי אולי, מאז, שולח הודעות בלי סוף, שוב מילים ומשפטים יפים, את האחת שלי את יודעת את זה, כמה ילדים את רוצה?, הוא אפילו אמר אני אוהב אותך..הצעתי שוב להיפגש (לא יודעת למה עשיתי את זה לאחר שהוא אמר את דבריו בבירור שאני אכיר לי מישהו אחר) ולהכיר ואולי סוף סוף לראות אחד את השניה. אולי הוא רוצה פתאום? ניסיתי שוב!אמרתי לעצמי שאולי דברים יכולים להשתנות שלא ניתן לדעת בדיוק עד שלא נפגשים.. דיברנו בשישי בהודעות הצעתי להיפגש. אמר מחר(שבת) . וואלה לא ציפיתי כי יודעת עם מי יש לי עסק וכמו שניתן להסיק הוא לא הציע בשבת שניפגש לאחר שאמר שבשבת ניפגש.עזבתי את זה.. אבל הוא ממשיך לשלוח הודעות לחפש את היחס שלי שואל אם הוא עדיין הנסיך שלי? תמיד קראתי לו כך. בקיצור אני לא מבינה מה יכולה להיות הסיבה האמיתית לכך שהוא מתחמק? מפחד? אני ממש לא מבינה מה קורה כאן.דר, רציתי לציין משהו שלא אמרתי- הגבר הזה סיפר לי פעם שהוא היה עם קוקסינלים. (גברים ששינו את מינם עם איבן מין זכרי אך מתלבשים כבחורה). הוא נמשך לאנשים כאלה.. אני מתהחלה חשבתי שאולי הוא בארון-הומו ושאלתי הוא אמר שהוא רוצה אישה בכלל שזה סתם לגיוונים.האמת שאמרתי לו שאני רוצה שניפגש ונזרום מה שיהיה יהיה ואולי גם רמזתי לו קצת שאני בקטע של מין. ואמרתי את זה רק בשביל לרואת אם הפעם הוא במאת יפגש איתי!!!! הוא אמר שאנחנו ניפגש וזה יקרה!אבל הנה עובדה שזה גם לא קרה, בשבת הוא לא הציע דבר וגם אני לא כמובן. אני לא יודעת מה לעשות בנתיים הוא שולח הודעות , אני מבינה שעד שלא ניפגשים ורואים מה מתרחש כלום לא יוביל לכלום.. אבל מה יכולה אולי להיות הסיבה שלו? תודהההה שוב!

דבורה
זא מה פשר ההתנהגות?
20.01.2014 • 14:59

הוא מהתחלה אמר שהוא לא רוצה עזבתי והוא חוזר. אני מרגשיה שהוא אולי רוצה ולא רוצה? או שאני טועה? אמרתי לו כזה נפגשים סוף סוף או שאתה פחדן? הוא אמר כן נפגשים!! בשבת! ונעלם..משהו מאוד מסריח לי פה.. ואני מודה שיש לי משהו אליו לאחר שדיברנו חודשים ולמדנו קצת אולי להכיר אחד את השניה.. אבל מה זה?

דבורה
שכחתי לציין
21.01.2014 • 14:02

שלא בכל יום הוא מחפש אותי.. הוא יכול גם להיעלם ליומיים 3.. אבל הוא דואג "לשמור" אותי.. אבל מצד שני לא עושה דבר בעניין.כדאי לרדת מזה ופשוט לא לענות לו? כי זה גם משהו שקשה לי.. אני מחכה ליחס שלו גם. אבל אני בשום אופן לא אזום הודעות..הוא זה שרק יוזם. תמיד.אני לא יודעת ממש מה לעשות כי באמת שרציתי. אני מבולבלת קצת. ת-ו-ד-ה

ד"ר אורן חסון
כשמשהו מסריח
21.01.2014 • 18:00

דבורה יקרה,
כפי שכתבת - משהו נראה מסריח כאן. את לא באמת מכירה אותו, והוא יכול להיות עם בעיות אישיות, או שהוא נשוי, או שיש לו חברה, או שהוא בעל זהות בדויה, או שהוא יושב בכלא או במוסד מוגבל אחר ויוצר תקשורת משם, ואת לא בטוחה שהתמונות אכן שלו, או כל דבר אחר שאת יכולה לעלות על הדעת. השאלה שאני שואל את עצמי היא למה את עדיין מאפשרת לו לדבר איתך? למה את עדיין תוהה אם זה אולי בכל זאת מתאים לך? - כי את חושבת שאולי יש שם משהו שיכול להיות טוב לך? - הסיכוי הולך וקטן, כמו שאת מבינה. עד כמה את רוצה לגרור את זה? עד כמה את רוצה שזה יפריע לך ביצירת קשר אמיתי? עד כמה את מוכנה לספוג? - כי הניסיון הלא טוב הזה, ככל שהוא מתמשך, עלול גם לפגום בהערכה העצמית שלך, וחבל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דבורה
כשמשהו מסריח
21.01.2014 • 19:07

דר חסון שלום
שוב.תראה, מבחינת זהותו הוא אמיתי 100%, היה לי אותו בפייסבוק וראיתי תמונות שלו וגם שאנשים מגיבים שהם חבריו, זה בטוח ב100%.יש לו להקה ראיתי את חבריי הלהקה הכל הוא בניהם. מוהם קוראים לו בשמוזה בטוח במאה אחוז הוא מי שהוא אומר שהוא... אבל אני יודעת שזה דפוק למרות זאת..לשאלתך השניה- מאוד נדיר שאני רוצה להכיר מישהו שבא לי, הטעם שלי תחילה, הרצון להכיר...והוא בא לי בזמן טוב ולכן אני ככ להוטה על העניין הזה, אני יודעת שלפי סיפוריי זה נשמע שלא יצא דבר כי אפילו שהוא אמיתי והכל ,לא קורה שום דבר מעבר כי הוא לא עושה שיקרה משהו. כן אני יודעת שאתה צודק בעניין הזה, סתם אולי קשה לי להבין ולשחרר ...היתי מבולבת כי מצד 1 נורא רציתי ומצד 2 אין כלום... חשבתי רבות על העניין ומה בעצם פשר הסיבה? אולי משעמם לו ואוהב שיש מישהי שמתעניינת ואומרת לו מילים יפות ומעלה לו את האגו.. לא יודעת... כנראה שלא נידע גם לא אני וגם לא אתה.. אמממ טוב, אין לי מה לומר עוד בנושא הזה, אני יודעת שאני צריכה לרדת מזה.. אני יעשה את זה בכוח מה אני יעשה..תודה דר חסון... אני סתם חיה בסרט אולי. :)