התאמה בזוגיות: מה קורה כשלא מסכימים?

תאריך פנייה: 12.02.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יואל
שלום יש לי כמה שאלות
12.02.2014 • 11:26

שלום
שמי יואל אני בן 26 יש לי חברה בת 23אני איתה שנתיים ואנחנו גרים ביחד קרוב ל 7 חודשיםעכשיו היא רבה כל הזמן עם אנשים חושבת שחייבים לה משהווכל מיני דברים כאלה והאנשים הללו אומרים לי שהיא תעשה לי את המוות היא ילדה טובה אבל תעשה לי את המוותעכשיו אני לא יודע מה לעשות כל בנאדם אומר לא כדאי לך להיות איתה לא כדאי לךואני אוהב אותה ולי אישית אני לא רואה פה משהו כמו שכולם מגדירים את זה שהיא ממש בעייתי ותוציא לי את המיץאומרים שההתנהגות שלה בלתי נסבלת כי היא צועקת ומדברת לא יפהזה ממש מערער לי את הביטחון להיות איתה האם להקשיב רק לעצמי או להקשיב לכולם אולי אני עיוור בעצם ואני לא רואה את הדברים הללו

ד"ר אורן חסון
רק תדאג לכך שתסמוך על עצמך
12.02.2014 • 18:20

יואל יקר,
יכול להיות שאתה מסכים עם בת זוגך בכל, ואז באמת אין בעיה. יכול להיות שאתה משוכנע שכאשר היא כועסת על מישהו, זה בצדק, ושכאשר אתה כועס על מישהו היא מגבה אותך, והכל טוב. אם אתם רואים את הדברים עין בעין, אין בעיה.השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא בעיקר מה קורה כאשר אתם לא מסכימים. אם היא מוכנה לוותר לך כפי שאתה מוכן לוותר לה, זה נפלא. אם אתה מוכן לוותר לה יותר, או להפך, אבל זה מתאים לך ולה, ואין שום דבר מתחת לפני השטח שיצוץ בהמשך, גם זה טוב מאד. העניינים האלה הם חלק בלתי נפרד מהגדרת ההתאמה ביניכם.אם אתם מתאימים, התעלם ממה שאומרים אחרים. אם אתה באמת סומך על עצמך, הכל בסדר. רק תדאג לכך שבאמת תסמוך על עצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083