חזרה הביתה לאחר רומן
גילי
דרך חזרה
⌄
שלום
אורן,היה לי רומן לא ארוך, כמה חודשים. אני יודעת שאין סיכוי שהוא יתגלה.הרומן הסתיים בהחלטה משותפת, אך הקשר לא נותק לגמרי, ויש לכך סיבות כ"כ ספיציפיות שאיני יכולה לפרט אפילו בפורום דיסקרטי. פשוט צריך לקחת את זה בתור עובדה.כרגע אני מנסה לחזור למשפחתי. יש לי בעל נפלא, אינטליגנטי, תומך. אני רוצה לחיות איתו, אני רוצה לגדל את הבן שלנו יחד. אני לא אצליח לעשות את זה לבד. וגם האמונה בקיום התא המשפחתי קיימת אצלי מאוד חזק.אני לא מצליחה להתמודד כרגע עם שני דברים -האחד, רגשות אשם, ובעקבותם המנעות כמעט מוחלטת ממגע מיני. אני מנסה מאוד לחשוב באופן חיובי על ענייני משפחה יומיומיים, אני מנסה לא לראות את המגרעות הקטנות של בעלי. לא לעשות עניין מדברים. אם כי קשה לי להתגבר על העצב.והשני, מחשבות בלתי פוסקות על הרומן. מצד אחד רציתי לסיים אותו ופעלתי לשם כך, מצד שני נפגעתי מכך שהוא שיחרר אותי בקלות כה רבה, וכרגע מתנהג בחביבות רגילה, כאילו שום דבר לא קרה, כאילו לא היתה תשוקה מטורפת.כאילו כואב לי שרק אני כואבת את מה שקרה.איך להפסיק עם המחשבות המטרידות האלה? נדמה לי שזה ירדוף אותי עכשיו כל חיי... איך לחזור למשפחה' לא רק טכנית, אלא בלב שלם?תודה
גילי
דרך חזרה
⌄
אני בת 34, נשואים 8 שנים
ד"ר אורן חסון
לחזור הביתה לאחר רומן שנגמר
⌄
גילי יקרה,
אם את לא יכולה לבד, זה אומר שאת זקוקה לסיוע. את עם מחשבות מטרידות, עם רגשות מעורבים, עם רצונות מנוגדים, ולא יכולה לצאת מזה. במצב הזה, ועם הקושי הנפשי העצום והמועקה שלך - אם לא מצאת תמיכה אחרת, למה לא הלכת לטיפול עד עכשיו?קראי גם אתהמאמר שלי על הנזק המתמשך כתוצאה של בגידות שאינן מתגלות(תחת הכותרת "בגידות").