ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 198
-
מתאהב בה ורוצה להמשיך איתה, היא קשה
שלום קוראים לי מני ואני בן 49, יש לי ילד מנישואים קודמים. כשהייתי בן 42 הכרתי את אישתי הנוכחית, אשר לה נישאתי לפני שנתיים וחצי ואני מאוד אוהב אותה.לאחרונה אנ...
-
חידוש קשר עם האקסית
שלום, אני גרוש מזה תשע שנים ואב לבן.עד לפני כחצי שנה יחסיי הזוגיים היו ללא כל כוונת רצינות.באותה עת פגשתי אשה מקסימה גרושה עעם שני ילדים ששינתה את כל חיי מן ...
-
בן זוגי פעם באיזה חצי שנה- שנה מעשן
בן זוגי מעשן גראס פעם באיזו חצי שנה שנה באירועים חברתיים כמו בעבודה (עובד בהיי טק), או בחתונות או מסיבות רווקים למשל. פעם בתחילת הקשר הבטיח לי שלא ייגע בזה י...
-
בעיה באינטימיות
ד״ר אורן חסון שלום רב שמי אור אני בת 29 נשואה מזה 4 שנים ובשנה האחרונה ילדתי את בני הבכור. מאז ההיריון החל בי שינוי בכל הנושא שנוגע לאינטימיות. במשך כל ההירי...
-
בן זוג עם דרישות הזויות
היאני ובן זוגי יחד כבר 8 שנים +3 ילדיםיש לציין שהוא טיפוס מאוד מאוד מיני ...האם זה לגיטימי שמתחילת הקשר הוא רוצה ללא הפסקה שאני יצא עם מישהו אחר לפגישות אינט...
-
חשפנית למסיבת רווקים של ארוס שלי
בן זוגי ואני התארסנו לא מזמן. וחברים שלו מביאים חשפנית למסיבת הרווקים שלו, והוא אמר שזה מה שהם עושים ולא מתכוון לשנות את זה, שאני צריכה לסמוך עליו שלא יעשה מ...
-
בעיות בזוגיות
נשואה 7 שנים +1 ועוד 1 בדרך, מאז הלידה הראשונה (כמעט 6 שנים), בעלי מזניח את עצמו, השמין מאוד, הפסיק לצחצח שיניים, מגרד לו בכל הגוף וכפות רגליו במצב קטסטרופה....
-
אהבה נכזבת תמיד
שלום, אני בת 25מה עושים אם תמיד נוצר לי רגש רק לגברים שאין סיכוי שיווצר לי קשר איתם (גברים נשואים,ואלה שכלל לא קשורים אליי- כמו בוס בעבודה , מרצים באוניברסיט...
-
בחור
היי , רציתי לשאול את דעתך בנושא. לפני כשלושה ימים אח של חברה נכנס אליי לפייסבוק. זאת חברה איתה למדתי אך לא הייתי יותר מידי קשורה אלייך לכן האח לא הכיר אותי ו...
-
בן זוגי צבט אותי
בזוגיות איפה עובר תמרור הגבול בין הפעלת כוח בצחוק ובחיבה כמו צביטה לבין הפעלת כוח שמראה על בעייתיות ואלימות? שתי סיטואציות : חבר שלי אמר לי שכשאני עושה מסאז׳...
-
מבולבלת מאוד , הוא רוצה יזיזה/ קשר
שלום רב, לפני כחודש ידיד שלי התקשר אליי וטען שיש לו מישהו להכיר לי, לא סירבתי, והלכתי והכרתי אותו, בפגישה הראשונה השיחה בינינו זרמה, מבטים, משיכה, עד שהוא ני...
-
גבר צבוע או סתם טיפוס
שלום רב. בעבר שיתפתי אותך בנושא הגבר הזה ונתת לי כל מיני תובנות וטיפים, ולצערי יש לי כל הזמן סיפור בהמשכים מן פלונטר שלא יוצאת ממנו, ומרגישה צורך לשתף אותך מ...
-
הגיינה והרגל
ד"ר שלום, כשהכרתי את בן זוגי(32) לפני כ7 שנים היינו ידידים טובים. הוא היה גבר מטופח, תמיד היה מבושם מקולח ומגולח.כל זאת כנראה מאחר והיה לבד. מאז שהתחלנו לצאת...
-
משבר בזוגיות
אני נשואה 25 שנה ולבעל שלי יש תקופות שתיקה כמו במנזר יש לנו שלושה ילדים הגדול מחוץ לבית כרגע השני בצבא ועוד אחד בתיכון. משהו קטן יכול להצית אותו בגלל דברים ש...
-
בן הזוג טעה, איך להתמודד??
אני ובן זוגי ביחד כ7 חודשים ומאוהבים בטירוף, החלטנו להתחתן כי הרגשנו שמצאנו את האחד/ת.הייתי טיפוס די מקובע על הגבולות של עד שהוא הגיע, והצלחתי לקבל את העישון...
-
הצילו
אז ככה אני נשואה מזה שנתיים התחתנתי עם בחור גרוש כבר פלוס ילדה.אני אוהבת אותו מאוד כיום יש לנו ילדה קטנה.הכל היה טוב בינינו רק שבזמן האחרון בשנה האחרונה אני ...
-
זקוקה לעזרה- רומן בעבודה
הייאני נשואה מספר שנים וקשר עם אחד מעמיתיי גלש מידידות טובה למשהו יותר מזה(התנשקנו כמה פעמים). התעשתתי ושמתי לזה סוף כיוון ששנינו נשואים עם ילדים וזה ברור שא...
-
שלום ד"ר חסון
יש לי בעל נהדר, ילדה בת שנתיים ואני בהריון. בעלי עובד עד שעות מאוחרות ומאוד עסוק בעבודה וטס מהעבודה לחו"ל לפעמים ואני בעיקר מגדלת את הקטנה. בנוסף אני עובדת ו...
-
בעלי מתנגד לילד נוסף
שלום , אני בת 34 בעלי בן 37 , לנו 3 ילדים בני 9,5,2 מצבנו הכלכלי מצויין, ואנו מסתדרים מצויין ומסכימים על הכל... למעט סוגיה אחת:״להביא את הילד הרביעי״, אני מא...
-
החברה רוצה פסק זמן מה לעשות?
שלום רב אני גיא בן 33 הכרתי לפני כ3 חודשים באתר הכרויות בחורה מקסימה שדיי מהר הבנתי שהיא האחת.אני אוהב אותך מאוד,יצאנו עד לפני שבוע בחודש האחרון הרגשתי קצת ח...
-
אובססיה
ערב טוב דר חסון.אתאר את המקרה שלי- כל פעם שאני נכנסת לקשר עם גבר? אני נהיית במשך הזמן אובססיבית ותלותית ואני מנסה שלא וזה לא עובד לי. יש לי גם צורך כל פעם לב...
-
"בעיות" מתמשכות
שלום, אני בת 30, יש לי בן ושתי בנות, נשואה כבר 8 שנים.אני לא יודעת מאיפה להתחיל כי נראה לי שהמצב שלי חוזר על עצמו כבר שנים.אני יכולה לסכם את סיפורי בכך שלאחר...
-
עזרההה
אני לא יודעת איך להתמודד חייבת עזרההחבר הראשון האהבה הראשונה כבר כמעט 3 שנים יחד היה מדהים רומנטיקן סופר רגיש עקשן לא עזב את הקשר וניסה עד כוחו האחרון התאמץ ...
-
סטוץ או שיש פה רגש?
שלום, הייתי רוצה לשמוע מה דעתך בנושא:אני מכירה מישהו חודשיים ובמשך הזמן הזה, זה התקדם קצת מהר מידי וכסטוץ ואני אפרט: במשך זמן זה הבחור היה אצלי כמעט כל יום, ...
-
זוגיות
שלום, אני וחברה שלי כבר שנתיים ביחד, ובזמן האחרון יש לה פתאום רגעים כאלה שהיא מרגישה שהיא כבר לא אוהבת אותי, ושהיא מרגישה צורך לברוח ממני. אחר כך זה עובר לה,...
-
מריבות לפני חתונה
שלום ד״ר,
-
בוץ רגשי
http://www.starmed.co.il/forum-93/page-3ד"ר חסון היקר שלום,מצטערת שאני פונה שוב ואנסה לקצר. בהמשך לפנייה תחת הכותרת "יחסים" מ18.8 (צירפתי לינק אם עוזר).לאחר ...
-
בדידות מזהרת
שלום דר חסון,
-
גרושים??
דר' חסון שלום רב, אני בת 39 נשואה בפעם השניה לבחור בן 44 שגם לו אלו נישואים שניים, לו יש ילד בן 14 ולי בת בת 15.יש לנו ילד בן שנה משותף שחיכינו לו המון המון ...
-
קצת חום ואהבה
ד"ר חסון שלום, מה שלומך? אני ובן זוגי (25, 32) יחד כבר 3 שנים.אתאר אותו קצת כדי שתקבל את תמונת המצב; הוא אדם חם מאד מבחינה ורבלית, אומר לי המון שהוא אוהב אות...
-
מיניות
שלום רב , אני בת 31 וחצי וגם חבר שלי ואנחנו יחד כבר 5 חודשים ובדצמבר הקרוב עוברים לגור יחד. הבעיה היא שאנחנו כמעט ולא שוכבים . חבר שלי עם עבר מיני רחב ומעולם...
-
ניתוק הדדי ללא סגירה
שלום רב הייתי בקשר עם בחור כחודש. הסתיים לפני שבועיים. אני אם חד הורית לילד קטן (שנתיים) והוא רווק. שנינו בני 38. יצאנו כחמש פעמים לפני שהיה סקס. בין הפגישות...
-
התייעצות..
אני בת 21,מהדת הנוצרית, יש לי כרגע חבר יהודי מדהים כבר מעל לשנה ומאז ומתמיד הקשר היה טוב ופורה בלי ריבים מיותרים קשר חזק ואוהב.. הוא קטן ממני בצבא הוא יוצא פ...
-
פרידה כואבת
שלום לך ד"ר,אני רוצה שתעזור לי ותגיד לי איך מתגברים על פרידה כואבת?נפרדתי מחבר שלי אני בת 22 והוא 27, אחרי זוגיות של שלוש שנים, היתה אהבה ענקית, היו דיבורים ...
-
תקשורת לקויה זוגית
שלום אני נשואה לבעלי 24 שנים, ותמיד היה בעיית תקשורת, בשנים האחרות אני מגלה דברים כמו רצונות וחלומות שלי יש ולא לא, או שאנחנו רואים בצורה אחרת כל דבר ואני לא...
-
קשר עם נערים
שלום וברכה!אינני יודע אם זהו המקום המתאים לכתוב על בעייתי זו, ובכל אופן אודה לך אם תענה לי, ואם לא באתר אז באימייל.אני בן 17, ולומד בישיבה, ששם כמובן כולם רק...
-
פרידה על הפרק
למה כן?-חסרת בטחון-אומרת דברים טפשיים-בינונית ולא שאפתנית-אין משיכה בינינו-במצבי לחץ היא קורסת, צועקת ומאבדת את העשתונותלמה לא?-היא תמיד תאהב אותי ותמיד תרצה...
-
בשקט
שלום ד"ר חסון!אני בזוגיות כבר שנתיים בתחילת הקשר ועד לפני מספר חודשים הכל היה בסדר. בחודשים האחרונים אני רואה את בן זוגי כל הזמן מתבונן בבחורות לעיתים עד נעי...
-
זוגיות במשבר
הי אני ממש לא יכולה להגיד את שמי כיוון שזה מקרה בכלל לא פשוט אני נשואה כבר 5 שנים והיה לי לבעלי המון מריבות שבמהלכם הוא גם הרים ידיים וכל פעם סלחתי לו מחדש כ...
-
תגובה עוקצנית?
לא ברור לי דבר מה ומתוך ניסיונך אולי תוכל לעזור לי. אני נשואה + החבר של בעלי בעבר הרחוק היה נוהג לפלרטט איתי ולאחר ש"חתכתי" את זה הוא פסק, אך ורק אומרים שלום...