ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 197
-
בן זוג מקלל
שלום, אני ובן זוגי יחד כבר כמעט שלוש שנים והתארסנו לפני חודשיים. באופן כללי יש לנו קשר טוב ובריא רוב הזמן. לפני יומיים בפעם הראשונה הוא קילל אותי. היה לנו רי...
-
חברה במשבר
שלום וברכה,ראשית אני מודה לך על התשובות הנעימות, האכפתיות והרגישות.יש לי התלבטות קשה לגבי חברה, שלפי ההשקפה שלי היא במשבר וכמה להתערב. היא בכלל לא רואה את עצ...
-
בכי
שלום, אני בת 25, נשואה (כמעט) באושר שנה, עם בן זוגי מזה 5 שנים. הבעיה שלי היא בכי, אני מאוד רגישה, ובוכה הרבה, בעיקר כאשר זה קשור לריבים איתו. אני מוצאת את ע...
-
יעוץ לאחר ריב
היה לי שיחה עם בת הזוג שלי מזה שנה וחצי כמעט על התבוננות במין השני, ברחוב, תמונות באינטרנט ודברים שבשגרה.דבר שהתפתח לכך שהיינו ריאלים שכל אחד מאתנו לא הכי יפ...
-
עצה
ד"ר חסון היקר שלום.הכרתי גבר גרוש+3 בן 36 , נשמע אדם טוב, אקדמאי, עובד חרוץ. מצד שני קצת חסר ביטחון עקב גירושים (רמז שגרושתו תקעה לו סכין בגב, בגידה אולי?), ...
-
לא מבינה ...
שלום. כתבתי פה בפורום לפני בערך שבוע אם אתה זוכר בקשר לבחור שבפעם הראשונה שהכרתי אותו פלירטתי עם כל החברים שלוhttp://www.starmed.co.il/forum-93/page-2("איך ל...
-
הורים
היי,אנחנו נשואים טריים ויש לנו תינוק בן כמה חודשים,אנחנו גרים קרוב יחסית להורים שלי, וההורים של בעלי נמצאים במרחק של כשעה וחצי נסיעה מאיתנו וללא רכב, אך באים...
-
אהבה שורפת
שלום אני בן 27 בילדות הייתי מאוד היפרקטיבי בגיל 9 התחלתי לגמגם בצורה מאוד קשה הדבר גרם לי להיות מאוד שקט לא מעורב חברתית היה לי פחד להיות בסביבה של ילדים שלא...
-
איך להתמודד ומה נכון ?
שלום , אני בקשר לא מוגדר כחצי שנה , עם מישהו שגדול ממני ב13 שנים , הכרנו בצבא הוא היה קצין שלי ונקשרתי אליו מאד, מדברים המון בהודעות לפעמים שיחות טלפון ונפגש...
-
חוסר סבלנות של בן הזוג
שלום ד״ר אורן, אני נוהגת להתייעץ עימך מידי פעם ואתה תמיד נותן נקודת מבט טובה. אנו זוג בני 27. ואנסח את הבעיה של חוסר סבלנות מצידו בעזרת דוגמא: ניסיתי לברר מט...
-
הצעת נישואין וחרטה מצד הבחור
יש לי בן זוג שלוש שנים. אהבה ענקית, הקשר הכי משמעותי שהיה לי. חשוב לי להדגיש שאני סובלת מהפרעת חרדה- מOCD של מחשבות. הציע לי נישואין לפני 4 חודשים. מאז הצעת ...
-
נמאס לי!
טוב אין לי מושג איך להתחיל לספר , אני ממש על סף יאוש, סיימתי צבא לא מזמן. מבחינה זוגית אני על הפנים, אני מנסה אבל כל הגברים מחפשים רק להיכנס למיטה אחרי שעה ו...
-
אני מתחיל להבין
קודם כל אני חייב לומר תודה על העזרה, הצלחתי להתרכז יותר במטלות היומיות כמו עבודה, לימודים, בית ועוד עיניינים אחרים. ההתייעצות איתך וגם העובדה שאני שופך את הל...
-
משפחה לא בוחרים..או שכן?
היי,כל כך מבולבלת שאפילו משפט פתיחה למכתב הזה התקשתי למצוא.אני בת 30 ויש לי אח בן 35. גדלנו בבית בו הייתה אלימות ויחסים לא פשוטים עם ההורים וביניהם. כל אחד מ...
-
משבר בפעם השניה
שלום דר'רשמתי בעבר על מקרה שקרה לי עם בחורה היא בת 19 אני 23היינו בקשר רומנטי כחודש וחצי שנגמר מצידה בגלל שהיא לא מעוניינת כרגע בזוגיות היא רק יצאה לא מזמן מ...
-
געגוע
שלום, אני בת 32, נשואה +1.בחופש הגדול הייתה תקופה של כמה ימים בהם הייתי לבד- נסעתי לבית הורי בצפון שהיה ריק, כי הייתי צריכה ללמוד למבחן. בימים האלו הסתגרתי ו...
-
מבולבלת
שלום אני בת 23 הכרתי לפני 3 חודשים בחור בן 24 שהוא קרוב משפחה של חברה שלי. המצב הוא כזה נדלקתי עליו הוא ממש מצא חן בעיניי. הקטע שאני זו שתמיד רושמת לו והוא ל...
-
לא יכולה להישאר ולא יכולה לעזוב.
אורן שלום,אני לא באמת יודעת מה אני מצפה שתכתוב, אולי עצם השיתוף יעזור בעומס המחשבתי. אני נשואה כשלוש שנים ויש לי ילדה בת שנה וחצי. אני ובעלי רבים ללא הרף- שנ...
-
שלום :)
הבעיה שלי נראית לי קלה לפתירה אבל רחוקה מזה.. אשמח לייעוץ.אתחיל ברקע : אני יוצאת עם בחור שהפרש הגילאים בינינו הוא 9 שנים. אני בת 25 ואנחנו ביחד שנה וחצי.מרגי...
-
תודה
אורן שלוםתודה רבה על המענה המפורט.זה מאד מרגש שאתה כאן בפורום משקיע כל כך הרבה. גם אם, כמו שאמרת, כלונו אינטרסנטים במידה מסוימת, עדיין ברור לי לחלוטין שההשקע...
-
אהבה שלא פגה
שלום דוקטור.. שמי מורן בת 21,יצאתי עם בחור קרוב לשלוש שנים.היה לנו קשר מדהים כמובן שהיו ריבים במהלכו אבל במבט לאחור כעבור חצי שנה של לבד.אני רואה את הדברים ה...
-
אני צריכה עזרה!!
שלום ד"ר אורןאני ובעלי (בני 31)נשואים כבר שבע שנים וישלנו שתי בנות, לפני שנתיים כשהייתי בהריון עם הילדה השנייה גליתי שהוא בוגד בי הוא אף פעם לא הודה בזה וכל ...
-
אהבה
שלום, אני בת 27,אני נמצאת בקשר עם בחור בן 30 שהתחיל כסטוץ וכך ממשיך כבר חודש שלם.אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו, אבל בשבילו זה רק סטוץ כנראה. אני מאוד נמשכ...
-
מבולבל ממש אשמח לעזרה
אהלן,אז ככה הסיפור שלי מתחיל לפני שנתיים בערך אולי קצת יותר.בתחנת רכבת מהעבודה ראיתי מישהי שעובדת איתי באותו קומפלקס של בניינים, ראיתי אותה ונדלקתי עליה למרו...
-
רוצה שינוי
שנה טובה לך! כתבתי לך בעבר.המלצתה על טיפול שיעזור לי להחליט לגבי הקשר.עשיתי זאת אבל כל פעם חוזרת לבילבול. אני כבר יותר משנה וחצי בקשר עם גבר גרוש.אני בת 51 ה...
-
משפחה זה כואב...
שלום ושנה טובה אני נשואה כבר ארבע שנים ולי ולבן זוגי יש בעיה לא פתורה שיוצרת חיכוכים ומריבות אינסופיים. בן זוגי מבוגר ממני ב 12 שנה ובתחילת הקשר שלנו הורי לא...
-
התרגשות ולו מינימאלית
שלום וברכה , אני נשואה כשנתיים. מצב יחסיי עם בעלי רעועים גם מאז שנולד הקטן והיו כמה אמירות שאני מתאוששת מהם. רציתי לדעת אם אני ראיתי בחור לא ברחוב אלא דרך חב...
-
בעיות עם חיות
שלום ד"ר, אני קוראת אותך כבר דיי הרבה זמן ורציתי להתייעץ לגבי משהו שמאוד מציק לי בזוגיות יחסית טריה שיש לי:אני יוצאת מזה מספר חודשים עם בחור נחמד מאוד, יש שפ...
-
האם זה טבעי?
שלום, אני בן 26... נמצא בזוגיות עוד מעט שנתיים לאחר תקופה ארוכה שבה רציתי זוגיות ולא הייתה לי.בתחילת הקשר לא היה את ה"ניצוץ" שחשבתי שיהיה... אחרי מס' שיחות ע...
-
בעיית אימא
שלום רב אני בת 35, נשואה +1. יש לי לאחרונה בעיה של כעס עצום ובלתי מובע על אימא שלי. היא בעיקרון אחלה, לוקחת את הילדה יום בשבוע והן נהנות מאד ביחד, אישה מעניי...
-
בעיה
שלום. אני נשוי לאישה מדהימה ויש לנו ילד מתוק כבן חודשיים. זאת הפעם הראשונה שאני מדבר עם מישהו על הבעיה שלי, זה התחיל בערך לפני כשנתיים קצת אחרי שהתחתנו, אמרת...
-
תחילת קשר.
שלום, לפני כ-4 חודשים הכרתי בחור, התחלנו להיות בקשר יום יומי, דיברנו בטלפון , בהודעות, נפגשנו לעיתים קרובות, נפתחנו אחד לשניה.לפני כשבוע הוא פחות דיבר איתי ו...
-
מצב לא מובן.
ערב טוב,אני פרודה מהאקס שלי כמעט חצי שנה ... היינו יחד כ3 שנים+ וזה נגמר כי לא היה לו אליי כל רגש. זה היה דיי הדדי הפרידה אך הוא נעלם לצמיתות והכי אהבתי אותו...
-
מערכת יחסים בסימן שאלה
שלום, יש לי שתי שאלות בבקשה . מזה חצי שנה אני בקשר ידידותי עם מישהו, התאהבתי בו ממבט ראשון ואהבתי אליו רק העמיקה ככל שזכיתי להכיר אותו, מידי פעם במהלך הקשר ז...
-
תמה לה תקופה
עם כאב גדול אני כותבת פה גם כדי לכתוב ולהוציא ולשמוע מישהו שיקשיב לי. אני נשואה ארבע שנים עם תינוק בן חצי שנה. מערכת יחסים זו ידעה עליות ומורדות קשות , ולא ש...
-
התפרצות מיותרת...
אורן שלום,
-
כסף וזוגיות
שלום אנחנו נשואים כשנה ואוטוטו ילד ראשון לבעלי יש חברת הייטק ואני עורכת דין שכרגע מנסה להיות עצמאמת. חתמנו על הסכם ממון כי בעלי ביקש העצם שהחברה היא שלו. כיו...
-
איך להחזיר אותו אחרי שפישלתי..?
שלום :)לפני כשבוע יצאתי עם עוד כמה חברות, במהלך היציאה ישבנו לאכול במקום מסויים ובמקום היו עוד חבורת בנים שהזמינו אותנו לשבת איתם. יצא שדיברתי עם אחד מהם בתח...
-
האם להפרד
שלום. אני וחברתי בני 25 גרים ביחד ולומדים לתואר ראשון וכבר 5 שנים ביחד. מאז שגרנו יחד התחילה להיות עוקצנית ופשוט רעה כשלעיתים במילים שלה קוראת לי טיפש וטמבל....
-
נפרדנו לפני החתונה
שלום רב, אני אספר את סיפורי, אשתדל לקצר. אני מרגיש שאני מבוי סתום ואני לא יודע איך לצאת ממנו.הייתי בזוגיות של 9 שנים שהתחילה בתקופת הצבא והסתיימה חודשיים לפנ...