הודעות מיניות - מה עושים?
מבולבלת
מבולבלת מאוד , הוא רוצה יזיזה/ קשר
⌄
שלום רב,
לפני כחודש ידיד שלי התקשר אליי וטען שיש לו מישהו להכיר לי, לא סירבתי, והלכתי והכרתי אותו, בפגישה הראשונה השיחה בינינו זרמה, מבטים, משיכה, עד שהוא נישק אותי.. וזרמתי כי הרגשתי את המשיכה בינינו גם.יש לציין כי מאז הקשר שלנו מבוסס על הודעות נטו ! הוא לא מתקשר כל היום וגם לא שולח הודעות במשך היום, לרוב ההודעות שהוא שולח הם בערב או בלילה במשמרת שלו או בסיום המשמרת..ההודעות הם מיניות! ויש לציין כי גם שכבנו.. מהבחינה של הסקס אנחנו "צמד חמד" ובאותו ראש.. אבל אני מפחדת להיכנס לקשר שהוא מסתמך רק על זה.הוא מאוד הטעם שלי בבחור.. ויש לי משיכה אליו , אך אני עוצרת את עצמי מלתת את הנשמה שלי בקשר כי אני מרגישה שזה לא הדדי .יש לציין שיצאנו יחד הוא שילם עליי ולא נתן לי להוציא את כספי ולהשתתף..(הוא מגיע ממשפחה עמידה מאוד)יש עוד נושא שמפריע לי וזה שלפני שנה הוא חתך קשר של 3 שנים, טען שזה כבר לא היה זה, אבל הם עדיין מדברים והיא כמו חברה טובה שלו (נווו באמת ...שיהיה)יש לציין שהיא עדיין מגיבה לו לפוסטים בפייסבוק כמו : " מי זהה החתיךךך הזה מייייי" וזה צורם לי , לחשוב שהוא עדיין לא התגבר עליה או שהוא פרפרן לא קטן והכי נוח לו בעולם שאני באה אליו ושוכבים..אני רוצה לקבל ממך עצות איך להתנהג ומה לומר.. מפריע לי שהוא שולח רק הודעות, ועדיין האקסית שלו בפייסבוק שלו , וזה מראה לי כאילו העניין לא נגמר ביניהם..תציע לי איך להתנהג איתו על מנת שיבין את עמדתי, ומה לומר, או שעדיף לחתוך ולא לתת צ'אנס..
ד"ר אורן חסון
התחלה חדשה, אבל בכיוון הנכון
⌄
מבולבלת יקרה,
אני חושב שההודעות שלו הן בעיקר מיניות, כי זה בעיקר מה שהוא רואה בך. ואולי שלא באשמתו, אלא כי כך הקשר שלכם בנוי. אולי הגיע הזמן שתעשו דברים אחרים. אולי הגיע הזמן שהוא ילמד לראות שאת יכולה לעניין אותו בתחומים אחרים, שאתם יכולים לצאת ולדבר, בחוץ, כאשר הסקס אינו מונח על השולחן (או על המיטה שליד), וכאשר אתם רואים וחווים חוויות משותפות ולומדים זה את זה. ואז אולי הוא גם יראה בך חברה, שאפשר לראות בה שותפה לזוגיות ולא רק לסקס.