גבר שמנתק קשרים - מה לעשות

תאריך פנייה: 21.09.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
א
ניתוק הדדי ללא סגירה
21.09.2013 • 12:01

שלום רב
הייתי בקשר עם בחור כחודש. הסתיים לפני שבועיים. אני אם חד הורית לילד קטן (שנתיים) והוא רווק. שנינו בני 38. יצאנו כחמש פעמים לפני שהיה סקס. בין הפגישות הוא דאג לקבוע את הפגישה הבאה (ניפגשנו אחת ליומיים שלושה) אך לאחר שקבע לא היה מתקשר יותר. לאחר שהתחיל הסקס הוא לא נישאר לישון , היינו מדברים קצת אח"כ או רואים סרט והוא הלך. הוא היה בא אחרי שהילד הלך לישון ומעולם לא ראה אותו ער.סה"כ היו כ 5 מיפגשים עם סקס, בניהם גם המשכנו לצאת החוצה (2-3 פעמים) במהלכם הרגשתי שהמפגשים אצלי בבית הופכים ל"מיפגש למטרת סקס", זה שהוא לא נישאר לישון גרם לי להרגיש חוסר אינטמיות ובפעמיים האחרונות ממש דחייה. לפני המיפגש האחרון דיברתי איתו שחשוב לי שישאר לישון ושאלתי אם יש סיבה מיוחדת שגורמת לו חוסר נוחות. הוא טען שקשה לו לישון שלא במיטתו, הסברתי לו שזה מפריע וביקשתי שינסה, הוא הציע שאשן אצלו והסברתי לו שאנחנו לא באותו מצב.המיפגש האחרון שלאחריו היה נתק, היה קצר כי מראש הוא אמר שהוא עייף ויגיע רק לשעתיים לראות אותי, הסתכם כולו בכך שבא לסקס, אחכ התחיל לדבר על כך שהוא נוסע בסופ"ש (משמעות שלא נתראה כמה ימים) וידעתי גם שתיכף הוא הולך הביתה ופתאום נימאס לי מכל המצב. קטעתי את דבריו והזכרתי לו שאמר שהוא עייף, הוא שאל אם גם אני עייפה, אמרתי שכן. הייתה אווירה לא נעימה והוא הלך. מאז נתק גמור מצד שנינומנסה להבין - האם הוא חיפש נוחות ושראה שיש דרישות ברח? נעלב מהיחס שלי והתבצר? אני אומנם מרגישה הקלה שאני לא במצב הזה יותר, אבל גם אכזבהאני לא יצרתי קשר כי המצב כמו שהוא לא יכול היה להמשך מבחינתי - הרגשתי רע בסקס חסר אינטמיות אמיתית, אחרי כמה ימים היה לי יומהולדת - הוא ידע, אך לא שמעתי ממנו.ראוי לציין שהיו לו הרבה קשרים של כמה חודשים, אבל לא מעברמה דעתך הכנה? תודה

ד"ר אורן חסון
גבר שהולך לאיבוד בקלות
21.09.2013 • 23:35

א. יקרה,
את בקושי מכירה אותו. הוא מנהל את הדברים בדרכו, יש לו המסגרת שלו והמרחק שהוא צריך ליצור, והוא מנתק קשרים בקלות. לפי מה שאת אומרת, זו דרך התנהלות קבועה שלו. אז אולי הכרת אותו נכון, וזה מה שיש.והערה חשובה: בבקשה אל תחשפי את הילד שלך לגבר זר במהירות שכזו. הוא לא צריך להכיר גבר, לפתח קשר או ציפיות כאלו או אחרות, ואחר כך לחוות נטישה או אכזבה. תכירי לבן שלך גבר רק לאחר שתדעי שזה ממשיך להיות קשר משמעותי, גם אם הגבר יכריז שהוא רוצה להכיר אותו. הגני יותר על הבן שלך, ואל תשתמשי בו בקלות כמבחן ליכולת ההורית של בן זוג עתידי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083