קשר עם אח של חברה - מה עושים?

תאריך פנייה: 30.09.2013 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
חנה
בחור
30.09.2013 • 10:25

היי , רציתי לשאול את דעתך בנושא. לפני כשלושה ימים אח של חברה נכנס אליי לפייסבוק. זאת חברה איתה למדתי אך לא הייתי יותר מידי קשורה אלייך לכן האח לא הכיר אותי והוא נכנס אליי לפייסבוק בטענה שהייתי מוכרת לו, ואז התחלנו לדבר מלא, ויש לנו הרבה תחומי עניין משותפים, ואז הוא אמר לי שאני ממש בוגרת יחסית לבחורה בת 20 ושאני ממש בשלה לקשר ושאני מעניינת אותו, קבענו אתמול להיפגש בלילה אחרי שיומיים דיברנו, תיכננו לשבת ולנגן על גיטרה, הוא לא שידר שהוא מחפש סקס בשום בנים ואופן, ובאמת עד עכשיו אני מאמינה לזה , אני רק לא יודעת מה באמת קרה בפגישה ואמשיך לספר. נפגשנו והוא בא לקחת אותי , שנינו אוהבים טבע אז נסענו לאיזה יער , והתחלנו לנגן על גיטרה באוטו שירים שאנחנו אוהבים ולשיר במשך שעתיים היה ממש נחמד, ממש צחקנו . בחיים לא היה לי ביטחון כזה עם גבר ממש צחקתי ואמרתי מה שבא לי בלי לחשוב פעמיים, והוא גם צחק מלא ממני. ואז פתאום התקרבנו החזקנו ידיים והתנשקנו , ואז זה התחיל עם נגיעות, כמובן ששמתי לב שהוא היסס בגלל שבשיחות שלנו לפני דיברתי איתו על זה שאני ממש לא דוגלת בסקס בפעם הראשונה וזה ממש זול, ואז הוא התחיל לגעת בי ומשום מה הרגשתי הכי פתוח איתו ולא מנעתי את זה למרות שהרבה פעמים זרקתי לאוויר את המשפט למה זה טוב?! כי פחדתי שיהיו לי רגשות אשם אחר כך שפעלתי ולא יכולתי לדחות את סיפוקי, וללכת אחרי המוסר שלי , עזוב את זה שחברה שלי לא יודעת שאנחנו מדברים . ואם היא תדע היא תרצח אותי , היא ממש דרמטית. בקיצור זה זרם, למרות שכל דבר היה בהיסוס ובדרך כלל שאני עם גבר אני ממש קשה משום מה לא פחדתי איתו הוא השרה עליי תחושת ביטחון, הורדתי את המכנס וממש נכנסה בי חתולה רעה , התחלתי לדבר על מין ולהיות ממש מלוכלכת והוא היה בהלם, ואז גם סיפרתי לו ששנה לא שכבתי עם מישהו , והוא יודע שאני בתקופה של מבחנים ממש לחוצה וזה שחרר אותי קצת , הוא היה בהלם שאני ככה מנוסה שהייתי רק עם מישהו אחד והטרפתי אותו, הוא ממש השתגע . ממש היה בא לי אותו בפנים, ובדרך כלל אני בחורה ממש מוסרית, הוא הוציא ממני את השד שלי, הוא הטריף אותי כמו שאף גבר לא הטריף!! ואז פשוט זרמנו הורדנו בגדים , ולא היה קונדום (ממש הערכתי את זה שעל הפעם הראשונה הוא לא הביא את זה כי לא בנה על להיכנס איתי למיטה) ואז ממש שיגעתי אותו והוא החדיר בלי קונדום, והוציא... ואמר שהוא משתגע והוא לא יכול , ושאני מטריפה אותו ואף בחורה לא הטריפה אותו ככה ושאנחנו עוד נעשה טעויות, אמרתי לו שכל זה מוזר לי. אני לא רגילה להתנהג ככה וזה רק בגלל שהוא ממש מושך אותי, ושמחר אני אתחרט. נהנינו יחד, לא שכבנו, רק מידי פעם החדרנו והוצאנו. מצצתי לו , על כל דבר הוא החמיא לי וזה עשה לי טוב ותוך כדי צחקנו מלא ישבנו שש שעות וכבר היה מאוחר, החלטנו ללכת הביתה למרות שהיה לנו מאוד קשה לעצור הכל. עשינו זאת. והוא אמר שיום אחרי הוא פשוט יבוא ויחטוף אותי מהבית ושנשכב. לא יודעת איזה שד נכנס בי באותו ערב שהכל קרה ככה , אני לא מתחרטת על מה שקרה ממש נהנתי כמו שלא נהנתי עם אף אחד, אבל רציתי אותו בקטע רציני ועכשיו אני גם נראה לי מפתחת אליו רגשות קלים בעקבות מה שקרה , יום אחרי הוא פשוט שלח לי הודעה גסה ועניתי לו בתקיפות שזה לא היה צריך לקרוא וזהו , ואז הוא שלח לי פשוט:״טוב״
ואז בערב שוב שלח הודעה (סימן שחשב עליי וזה הטריד אותו) שלח לי הכל תקין איתך אז שלחתי לו שכן ואז הוא שלח לי שנראתה לו קצת לחוצה ואז אמרתי לו שאין לי ממה ואז הוא שלח סבבה.
ואז שלח לי קצת דאגתי לך מההודעה של הצהריים (אם אתה זוכר על זה ששלחתי לו שזה לא היה צריך לקרות וזהו) ואז שלחתי לו תודה על הדאגה , והוא שלח בכייף. ושלחתי במיוחד כשזה בא ממך...ואז הוא שלח שטויות, אני נהנתי אתמול . כתבתי לו שגם אני נהנתי אבל שזה מרגיש לי מוזר . והוא הגיב ״יכול להיות״ וזהו.

ממש עצוב לי ששידרתי לו בהתחלה משהו אחר , שאני בחורה שמורה ופתאום הוא הטריף אותי והלכתי אחרי זה , עכשיו אני רוצה אותו בקטע רציני ולא יודעת מה לעשות עם זה. כי נראה לי שהוא רוצה אותי רק בתור סקס. הוא מאשים אותי שאני הטרפתי אותו, סימן שגם הוא נמשך, אני לא יודעת מה לעשות עם זה , או לנתק את זה או שלא, אני לא בחורה שדוגלת בסטוצים ואם זה לא הולך לכיוון הרציני אז אני מעדיפה שלא נהיה בקשר. פשוט אני לא יודעת איך למשוך את זה לכיוון הרציני ואם יש בכלל סיכוי אחרי השטות שעשיתי.
מה דעתך על הבחור? האם הוא מעוניין? רק שתדע שהוא אמר לי שהוא לא בנה על סקס לכן לא הביא קונדום.
גם אחותו לא יודעת שאני והוא מדברים וזה ממש מפחיד אותי. תודה

ד"ר אורן חסון
אישיות
01.10.2013 • 18:04

חנה יקרה,
אני לא יכול לדעת, וגם את לא, ואולי גם הוא לא, אם הוא רוצה אותך למשהו מעבר לזה. יתכן מאד שכן, אלא שהסקס הפך לחוויה העוצמתית ביותר מהמפגש אתמול, ולכן לזיכרון החזק ביותר ממך. אם את מעוניינת בקשר אחר איתו, עמוק יותר ומקיף יותר, תצטרכי גם להתגבר על הקושי שכרוך בעובדה שהוא אח של חברה שלך, ולהתמודד עם זה, וגם להוסיף ולהעמיק הרבה חוויות אחרות נוספות, במפגשים שבהם לא יתאפשר סקס, כדי להעצים את החיבור האחר ביניכם, הרגשי, התרבותי והאינטלקטואלי. זה התחיל כך, והבסיס הזה חשוב. אבל אתם צריכים להכיר זה את זה גם על בסיס של חוויות אחרות. כרגע, מרוב חשש ורגשי אשם, ומרוב חשש שהוא זוכר רק את ההיבט המיני והמשוחרר שלך, את מתקשה להודות כלפיו בכך שהיה לך טוב איתו בכל פרמטר שהוא, גם בעניין המיני. חשוב לכן שתודי בכל העובדות, ולשים דגש גם על כך שהוא מצא חן בעינייך כאישיות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חנה
אישיות
02.10.2013 • 00:55

לא מסתירה את זה, ממש נהנתי איתו. כבר שנים חשבתי שיש לי וגיניזמוס בכלל טראומה קטנה שהייתה לי, והוא הצליח להחדיר, וגרם לי לגלות שאין לי את מה שחשבתי, החוויה הייתה מדהימה, זאת הפעם הראשונה שמישהו הצליח באמת להחדיר לי . ואני כל כך רוצה אותו, אנני יודעת איך להוביל את זה לקשר רציני, לא לשכב איתו יותר? מה אני אמורה ליזום? אני ממש רוצה אותו, מוכנה להודות הגבר הזה עושה לי כל כך טוב כמו שאף אחד לא עשה

ד"ר אורן חסון
קשר רציני
03.10.2013 • 09:54

חנה יקרה,
אני חושב שרוח הדברים העיקרית שבה כתבתי היא שאם תתנהגי כאילו זה קשר רציני, אז יש לו סיכוי טוב גם להפוך להיות כזה. לאור זה, קראי מחדש את תשובתי הקודמת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083