זוגיות: מה עושים כשהחיפוש לא מצליח?
אנונימית
אהבה נכזבת תמיד
⌄
שלום,
אני בת 25מה עושים אם תמיד נוצר לי רגש רק לגברים שאין סיכוי שיווצר לי קשר איתם (גברים נשואים,ואלה שכלל לא קשורים אליי- כמו בוס בעבודה , מרצים באוניברסיטה וכו, או אלה שלא מתאימים לי כלל או אלה שאני לא מעניינת אותם). הרגש הזה נוצר והולך לבד וכל פעם נוצר רגש לגבר אחרודווקא בחורים שאוהבים אותי ורוצים אותי ומתאימים לי- אין לי שום רגש אליהם. מה עושים במצב כזה? ואיך יוצרים אהבה לאדם שיש סיכוי גדול לבנות איתו זוגיות טובה והוא מתאים לי בהכל?תודה על הפורום המקסים,יוליה
ד"ר אורן חסון
עובדות החיים, נכון?
⌄
אנונימית יקרה,
אני חושב שמה שאת מרגישה, אופייני כמעט לכל בת גילך שהיא פנויה. מן הסתם, כל אשה פנויה בגילך נשארה ללא הגברים שהיא רצתה, ודחתה את אלו שלא רצתה בהם. נכון? זה חלק מעובדות החיים הבלתי נמנעות.והרי כל מה שאת צריכה זו הצלחה אחת ותאום אחד בלבד, שבו יתחברו מי שאת רוצה עם מי שרוצה אותך. זה מה שקרה לכל מי שזה קרה לו בגיל צעיר משלך, גבר או אשה, או בגיל מבוגר ממך, גבר או אשה. גם אלו שעשו זאת בגיל עשרים ושבע, או שלושים ושלוש או כל גיל אחר, עשו זאת רק פעם אחת, נכון? (ואם נתעלם מאלו שהתגרשו ועשו זאת שוב... שזה סיפור אחר לגמרי ועם עניינים אחרים). וכל מי שעשה זאת בגיל שהוא מעל לגילך, ויש המונים כאלה, היה בגילך בדיוק במצב שלך. אז התאזרי בסבלנות, והמשיכי. כי לרוב האנשים זה מגיע, בסופו של דבר, בין אם לפני גיל 25 ובין אם אחריו.